Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Az igazi stalker babkonzervvel és kanálgéppel túljut az agyperzselőn és a kanálgépet felhasználva szétszedi a szarkofágot.

ezt a kanálgépet megvizsgálnám :)
ja, és bocs, hogy megint számotokra unalmas kérdést teszek fel, de ez a stalkertábor minden évben lessz, vagy mire én 16 leszek, addigra már nem?

elvileg minden évben megrendezésre kerül, amennyiben a világvége eljön akkor pont nem jöhetsz :D

másrészt lenne kérdésem hogy megoldható lenne-e egy Katonai stalker csapat bevágása? őszintén megvallom ehhez a csapathoz nem kéne több 3-5 embernél szerintem, és olyan alapon működne mint tavaly a banditák.
jelenleg 2 ember volna aki vállalkozna ezen frakcióhoz, amennyiben lenne rá igény meglenne a létszám is.

Jelenleg nincs tervben, hogy az ukrán hadsereg is szerepeljen a frakciók közt, mivel főként a frakciók közti szerepjátékra helyeznénk a hangsúlyt.

Lusta vagyok visszább keresni, és kérlek ne szedjétek le a fejem, de ugye lesz Duty? És ha igen eddig ki az aki oda tartozik? Én csak akkor mennék el ha Duty lehetek, Freedom seggeket akarok szétrúgni! :D

hátt prod.. nem leszel a szivem csücsökje..
nem kellenek katonák.. ez a szerepjátékról fog szólni.. ha összejönne 1 olyan 60-70 fős létszám akkor már lenne értelme.. de így..

Csak azért kérdem mert ha nem lesz Duty akkor Freedom se legyen (a Duty volt előbb, erősebb és ha nem is sokkal de a CS topic szavazás alapján többen szeretik itt a fórumon).

A szíved csücske dologról meg annyit, hogy állok elébe bárminek! :wink: :D

Lehetsz akármilyen stalker, itt nem erről fog szólni a mese.
A másik, hogy ha ezért Freedome-t kezded lőni, és kedvenc airsoftpajtimat, Püsit, akkor nem lesz leányálom a játék :DD

Hűha, most telepakoltam a nadrágomat... Ez az egyet nem szeretem mikor valaki erszofthíró...

DanteSpartan":m3i2nsk1 mondta:
A másik, hogy ha ezért Freedome-t kezded lőni, és kedvenc airsoftpajtimat, Püsit, akkor nem lesz leányálom a játék :DD

Ezt most fenyegetésnek kellett volna vennem?

Le lehet állni a kakaskodással egybekötött "f*szmérceversennyel" !

Tombolnak a hormonok... xD
Pr0D1G7-nek üzenem h SZVOBBOOOODÁÁÁÁÁ!!!
(S sztem lehetne csak freedom is, pl ha a setétvőgyben játszódNA...)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul