Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
az ez mekkora gebasz már? kiharcoljuk azt hogy mehessünk 16-tól, de kiderül hogy nem lövöldözhetnék, mert légfegyvernek minősül... anélkül meg inkább el se megyek, mert élmény sincs benne úgy!
a kellemes elfoglaltsággal meg hagyjál már... azért mennék hogy jól érezzem magam a többi fannal együtt játszva... de hogy érezném magam jól, ha magában a játékban nem vehetek részt?
Tököm ki van ezzel a sok jogi korláttal és mi egyéb szarsággal...

Bloodsucker, snork, controller, tudós, zombi szerepkörökre továbbra sincs jelentkező. Ezek olyan szerepek, amiben nem kapsz fegyvert, de ettől még jót lehet játszani.

Ez nem airsoft kérem, ez szerepjáték. A lövések száma nem áll egyenes arányban a játék élvezhetőségével. Hiába lenne fegyvered, jó eséllyel számolgatnád, hogy megvan e kereken egy egész tárnyi lőszer. Főleg a stalkerek, a lentebb említett okok miatt.

És azt ne próbálja nekem senki megmondani, hogy lövés nélkül nem lehet élvezni a játékot. Igenis lehet! A Rjavi Rist úgy nyomtam le, hogy egy embert nem lőttem le, mert felcser voltam, aztán rajpk-rádiós. De zombis játékot is tudnék mondani, ahol az első 30 percben elkaptak, és onnantól fogva a sötétből riogattam az embereket. Azt is baromira élveztem.

Ha valaki nem képes ezt elfogadni, és csak azért jönne hogy lőjön, az inkább ne jöjjön.

így van.. még mindíg nem veszik a lapot.. ez szerepjáték.. aki lődözni akar kizárólag az keressen más rendezvényt.. a banditák ellen így is lessz elég tűzpárbaj.

Nem akarok beleszólni, nem én szervezem, nem én írom a szabályokat. Azonban tisztelettel megjegyezném h airsoftozni 16 életévtől már lehet, csak bizonyos megkötésekkel.

Scarecrow, nekem is ki van...

Az a helyzet, hogy egy hatályos országgyűlési rendelet, amely nem hagy módot az eltérő rendelkezésre, semmi nem tudja felülírni. A szülői nyilatkozat, innentől kezdve, gyújtósnak jó.

7 éves gyereknek is megveszik a springes piaci csodát.. aztán ha kilövi a szomszéd gyerek szemét ki a felelős?
tárgyaljuk már túl ezt a témát.. koncentráljunk a táborra..

majd felterjesztek egy törvényjavaslatot , hogy legyen a korhatár 22 :D

Gyerekek, le kéne nyugizni egy csöppet.
A törvénymódosításokról nem mi tehetünk. Ezeket be kell tartani.
Ettől független jöhetnek kiskorúak is, ők is élvezni fogják a játékot, ezt én (is) garantálhatom.

Egyébként személyes tapasztalatom alapján sokszor elég csak "fenyegetve rátartani valami fegyvernek látszó tárgyat" valakire, messzemenően nagyobb tett, mint hidegvérrel megpukizni egy BBvel.
Mellesleg dobatni így is ugyanúgy lehet, humánusabb mód. + Spórolós :D

Üdv mindenkinek!
Berkuttal egyetemben én is segítek a szervezésben, csak eddig nem regeltem ide. :D A tavalyi összehozásában is részt vettem kis részben, csak végül nem mentem el höhö.

Na látom Dante már kiskorúak megrontását tervezgeti, hát lehet kiszállok. :D

Én a 2010-es táborban 10 BB-nél többet nem is lőttem, azt is csak azért, mert Yeti kiküldött Ras-al snorkot ölni és mégis iszonyatosan jól éreztem magam.
Jómagam is szeretném felhívni a táborra jelentkezők figyelmét, ez nem airsoft centrikus tábor, ennek egy rész opciója/lehetősége airsoft fegyvereket használni.
A felszerelésről... szintén egy csóró kis diákhitelből élő egyetemista vagyok, aki az összes vagyonát arra költi, hogy kifizesse az albérletet, BKV bérletet és kaját és itt el is fogy, mégis képes vagyok "koplalni", hogy egy ilyen táborba azért eljuthassak, + utazási költség.
Aki görcsöl, hogy jaj ez így meg az úgy az tényleg ne jöjjön, keressen másikat, az többe fog kerülni és szigorúbb előírásokkal, ez meg itt van a határokon belül.
Szerintem örüljünk mint a kisbaba akinek két fütyije van, hogy vannak még emberek akik öntevékenyen nonprofit módon, sőt ráfizetéssel azért képesek valami csinálni szabadidejükben, hogy az átlag magyar stalkerek eltölthessék az idejüket és nem hiszem, hogy ugatást érdemelnének, hanem minimum egy köszönömet, mert nem kis dolog az amit ők csinálnak!

jó bocs félre értettétek a gondolataim, nem a szervezőket akartam lehurrogni, csupán kiakartam fejezni azt hogy én stalker vagyok és nem zombi. és szeretnék is stalkerként ténykedni, de AS fegyver nélkül hogyan?
csupán jól szeretném érezni magamat, ugyan úgy mint a többi.

[mod]Ne írj dupla hozzászólást - Tibi[/mod]

Nem vicces, de itt Budapesten, elmész bulizni, összemelegedsz a csajjal, aztán kiderül hogy 16 éves...
És akkor én vagyok a pedofil :D

Szerk.:
Ámen Róka! Gyönyörű hsz.!

akinek nincs as fegyója annak jut azért..sőőt.. 1 relikvia fegyó is lessz..
dante már ismeri alukált mellette..
Dante:ismét fogalomzavar.. a 16 évessel hálni az liliomtiprás(ku*va halkan jegyzem meg.. volt már 16 éves barátnőm..)

a kiskorúakkal való **** nem a táborhoz tartozik, esküszöm, olyanok vagytok mint a földrajz tanárom, a negyvenöt perces órából 5 perc földrajz, a többi más :D

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul