Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
18500ba... 1 heti keresetem nekem nyáron, bár nem kell megszakadnom érte...
akkor egy összeállítás: ha nem lenne megfelelő a szín akkor mondjatok valami mást amit lehet is kapni...
8700:
10012095.jpg

8300:
10011747.JPG

tévedtem 18000 :D
10009524.jpg

ami kiesik a bakancs, mer az már van.
tom hogy a szín nem az a tipikus stalker sárga, de átmehetek olívra is, mivel ezek a cuccok oliv színben is megtalálhatóak (de az már túl közel állna a freedomhoz.. szerintem), és feketében is (Duty)
elsődleges fegyvert még nem választottam, mivel a kiszemelt Steyr AUG a1-semet Berkut Gusztustalan asszem műanyag valaminek nevezte, és mivel ő valszeg jobban ért hozzá mint én, így letettem róla. Másrészt ha veszek is valószínűsíthető hogy egy AK-családtagot, mivel szerény hazánkban az a legolcsóbb
1 pisztolyt mindenképpen veszek és szerintem Springeset ami 300-2000ig terjed..
meg egy normális rádióra félre teszek 5000ret. (tavalyi táborban kissé kellemetlen volt rádiót kérni, ezt kiküszöbölendően most magma viszek)
lámpa... hát mondtátok hogy nem lesz éjjeli hent nem viszek, bár szerintem ez még változni fog...
am az ára kb kemény 3000ft egy fejlámpának...
e mellé kőll majd valami védőszemüveg is, remélhetőleg maszk is lesz... szemvédelemre 5500:
10011766.jpg

gázálarc szerűség található Ras linkjén. (bár az elképzeléseim alapján a kettő találkozása ritka rusnya kompozíciót eredményez...
na mind 1 végeredményben:
8700+8300+18000+2000+5000+3000+5500=50500FT kerül, de élmény megfizethetetlen.
és ezt még le is tudnám tornázni ha megakarnám oldani itthoni cuccokból a ruházatot, mivel stalkernek lehet, de nem akarom, mert nem hiszem el hogy aki 16 évesen, vagy 2 évvel idősebb(szerintem még az se fizet lakást, és a többit) ne tudna 50500ret összekaparni azzal hogy dolgozik nyáron! vagy... tévedek? :?
igaz a főfegyver ára nincs benne, de még majdnem ugyan ennyit ha nem többet ha össze keresek abból meg lehet találni egy AK-családtagot.

Scare: tökéletes összeállítás, de nekem ugyan ilyen nadrágot sikerült találnom 5500ért. Ha van rá módod, akkor alaposan járj körbe boltokat, kérdezősködj, hogy hol érdemes még megnézni. Jó pár ezer forintot le lehet belőle faragni, megéri a fáradtságot. A mellényen az a kicsi fekete nem baj, teljesen jó Stalker oldalra.

Ugyanakkor ne felejtsétek el, hogy ILYEN stalkerek is léteznek. Ha valaki a kékfarmer-kapucnispulcsi-szimatszatyor kombóban jön, és egy gramm taktikai ruha (pl mellény) nincs rajta, az sem baj. Én a linkhez hasonló szerkóban leszek, de ez mindenkinek egyéni ízlés dolga.

Zseblámpát jó ha hoztok, mert egyrészt jól jön, másrészt meg a játék sötétedés után is folytatódni fog egy darabig. Viszont, nem lesz olyan agymenés mint tavaly, elsődleges szempont a biztonság! Továbbá a pihenőidőt rendesen betartjuk, mert másnap is lesz játék, és lesz akinek utána sokat kell hazavezetnie.

Ras: jó ez a szemüveg, oda van írva, hogy az EN-166 szabványnak megfelel. Ennek ellenére azért tessék letesztelni.

Írokk mindenfélét a fejfedőkről, de nem is tom, h mi-mi...
Valaki legyen szives megmagyarázni a különbséget kapucni, csuklya és kámzsa közt!
Köszi!

kapucni:része a felsőruházatnak,széleinél zsinórral összehúzható,idomul a fejhez
csuklya:nem része a felsőruházatnak,többnyire nagyméretű,laza viselet és az egész fejet takarja.
kámzsa:szerzetesruha; a tűzoltóknál a fejet védő maszk

Rácsos szemvédő szigorúan tilos lessz a rendezvényen!
Félmaszkot ajánlom.

hát ez szimplán egy közép ár, amit kiválogattam a nowarról, de persze a többi oldalon is vannak jó cuccok, némelyik olcsóbb is.
CQB lesz?
Mert Berkut linkjében a teszten az volt hogy erősen ellen javallt... Tudom hogy épület nem sok, de ott van a tavaly: Katonák táborának CQB-ja

Scarecrow: Javaslom ne a nowarrol rendelj mert az rohadt drága. Nézz inkább szét más oldalakon is vagy használtban a softair a nyerõ. Ott ki lehet fogni szinte új dolgokat jó áron, vagy kissé kopottas újszerû cuccert, de az csak növeli a keleti fílinget ;)

CQB lesz, de mivel csak 4-5 épület van elszórva, ezért a tavalyihoz hasonlóra lehet számítani. Annyi változás lesz, hogy a Bár épülete (ami tavaly a Bár volt), szigorúan fegyvermentes terület, DMZ. Ha el kell foglalni/megvédeni, akkor az előtte lévő épületet és területet fogjuk használni.

Köszi, Püspök, ennél kielégítőbb választ csak nőtől kérhetek. :D

Az aktuális fegyvertörvények ismeretében:18 év alatti nem kezelhet airsoft fegyverreplikát a rendezvényen!
aki fiatalabb és résztvenne annak is kitalálunk kellemes elfoglaltságokat..garantálom.

az airsoft fegyverreplika légfegyvernek minősül..bármikor kaphatunk ellenörzést.. és nem hiányzik a magyarázkodás..

püspök":3csyk900 mondta:
az airsoft fegyverreplika légfegyvernek minősül..bármikor kaphatunk ellenörzést.. és nem hiányzik a magyarázkodás..

Bullshit,a Slavia 631 is légfegyver és mégis több 18 év alatti jár sportlövészetre ....

Van más kínos szabály is (bőven).
Ki hallott már arról h minden fegyvert be kell vizsgáltatni és csak bevizsgáltakat szabad árulni(...)?
Bevizsgálás után kap az ember egy hivatalos kártyát, meg szorozatszámozni is lehet mint az igazi stukkereket. ("MKH Polgári Kézilőfegyver- és Lőszervizsgáló Kft.")
ite van: http://www.airsoftujonc.hu/jogi_alapok.ashx
De utálom a gáz törvényeket.

Eddig úgy tudtam, hogy az értékesítés miatt kell a bevizsgálás. Azaz a boltosoknak. Enyém is be van vizsgálva, rajta a gravír, kártya nuku, mert nem adtak a kedves Kfrontosok... Nem kell parázni, amíg nem lövöldöztök össze-vissza eszetlenül és a szállítás-tárolás szabályait betartjátok.

kedves domesz
a sportlövészetet ne keverjük az as-el..nem 1 kategória...nemrég volt már más fórumon erről beszélgetésem..de szólj ha kellenek konkrétumok..

Itt a konkrétum:
"Az egyedi azonosításra alkalmas gyártási számmal nem rendelkező, kizárólag 7,5 joule vagy annál kisebb csőtorkolati energiájú tűzfegyvert azonosítási számmal a Polgári Kézilőfegyver- és Lőszervizsgáló Kft. (a továbbiakban: Vizsgáló) látja el."
Innen: http://www.vadasz.info.hu/rendelet/253/253.htm
Nem írtam h az enyém nincs bevízsgálva, stb.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul