Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
dres coddal kivágjuk a szűk pénztárcájúakat????nolássuk:
Banditák:koszos sportcipő,farmernadrág,fekete kapucnis felső..(ez álltalában mindenkinek van otthon)
freedom:pontterep alsó -felső(bw használt)2000-2000,zöld taktikai mellény 6-7 e.,bakancs (bw használt)3.e,
gázmaszk 1-2 e,
tudós:festőruha,álltalában gazdaboltokban, festékboltokban vásárolható,a 2000 ft-os nem szakad,gázálarc 1-2 e ft
kezdő stalker:farmernadrág ,világos színű kapucnis kabát.
kb 7 hónapja van a tisztelt érdeklődőnek összeszedni az álltala megjeleníteni kívánt karakter felszerelését.
Igazából sose értettem miért kell sírni dresscod miatt.(csúnyamód nem hat meg a klasszikus "szögények vagyunkerre nincsen péézüünk"szöveg.netre,pc-re,bulira,piára cigire mindenszirsza**a van )ráadásul ezesetben 1 olyan rendezvényről van szó ahol szerves része az eseményeknek a megjelenés..Sokmindent eldönt.El sem hinnéd hogy többünk is milyen szinten készül erre a rendezvényre..kevéspénzből...ja a fegyó..
ha 1 piacon vásárolt 500 forintos springes kispisztolyal oldod meg a feladataidat nem nevet ki senki..kérdezd meg yeti mestert ő tudja igazán milyen teljesítmény olyan kispisztolyal eredményes lenni..

Kedves Artur.Őszinte örömmel tölt el hogy érdeklődsz rendezvényünk iránt.várunk sok szeretettel.Bármi kérdésed lenne állunk rendelkezésedre..(mint mindenki másnak)

Én rögtön 2 kis spinges pisztollyal jelentem meg amivel nagy tervek voltak :D
Banditaölő fegyver volt, de nem kellett használni, mert kaptam AK-t XD
Püspök elárulta, hogy én egy cheater vagyok, szóval ha lesz "élethű öltözék" verseny, akkor abból én ki leszek zárva XD
De a játékra én is össze akarok szedni egy stalker ruhát + fegyver meg minden egyéb finomság =)

Bl/lKTOP: Épp ezaz, hogy olyan dresscode-ot próbálok meghatározni, ami még teljesíthetető a vékonypénzűek számára is, ugyanakkor eléggé élethű ahhoz, hogy ne rombolja az összképet: Woodland alsó-felsőt 5000ért kaphatsz bármelyik munkásboltban, fejkendőt bármiből csinálsz, mellény is kb 5000es tétel, hátizsákból lehet kapni terepszínűt, egy normális iskolai hátizsák árának megfelelően, de a málha is belefér. A kiegészítők meg nem kötelezőek. Ott lesz az egész nyár, egy hónap alatt ennek a sokszorosát meg lehet keresni. A fekete mellény mellesleg tökéletes lesz a Duty oldalra.

Artur: jóféle plugin. Lájkolom. :)

Amúgy egyszer 3db AEG-es srácot küzdöttem le 1db springes shotgunnal, amibe 19 bb fért el. Na? :D

A nyári munkára fejet hajtok, (bár kissé lusta vok).
Ha a freedomos lennék (de jó lenne), ezeket kéne beszerezzem: gatya, zubbony (szted: 4000), taktikai mellény nem fogok rendelni (tapasztalat)=> min10 000. TOT.: min 14 000 (+ sapka, egyéb/ nem a legolcsóbb cuccok...)
Szerencsére a többi része megvan a szerkónak.
Nemtom hol lehet gázmaszkot venni 1-2 ezerért. (Szerencsére már van!)
Ha már gázmaszk, már attól párásodik ha a szobában felveszem. Hogy lehetne benne még játszani is? Ti hogy szoktatok? És egyáltalán a védőszemüveg/maszk párásodását hogyan gátolhatnám meg?
Ja és: "netre,pc-re,bulira,piára cigire mindenszirsza**a van" A netet nem én fizetem, pc összehoztuk de a pénz eefogyott, bulira, szittyóra, mindenszirre már nem jut (nem mintha kéne bármelyik is).
Összeszedek majd vmi ruhát, aztán megkérdem h jöhetek e benne...

Bl/lKTOP: Azt tanácsolom, hogy fordíts a sorrenden: előbb nézd meg hogy mi kell, és aztán szedd össze a ruhát. Egyáltalán nem teljesíthetetlen. Ha nem vagy hajlandó egy kicsit is rááldozni és keresgéni a témában, akkor nem tudok segíteni.
OD chestrig: http://www.taiwangun.com/tactical_equip ... -1508.html
4297,79 HUF. Valóban mellbevágó összeg.

Ha a gázmaszkod párásodik, akkor feltételezem van lencséje, és ha van lencséje, akkor eredeti. Az eredeti maszk lencséjét, ahogy már leírtam egyszer, eléggé könnyű belőni. Tessék lecserélni plexire, különben nem használhatod. Arra se számíts, hogy szűrővel fogsz játszani, fél óra alatt kiköpöd a tüdődet. A párásodás az állandó téma. Sajnos nem létezik univerzális megoldás. Nekem segíteni szokott, hogyha megállok, vagy ha leveszem a sapkát.

Köszi! Addig úgyse fogok gmaszkban játszani, míg nincs kontaktlencsém, addig meg csak rávarázsolok némi védelmet. Megvan már hol veszek mellényt a városi boltban fogok válogatni és nem rendelek távolról ien "Opis produktu"-t. Mikor minden meglesz kiderül h megfelel e, az elsőszámú szpont h nekem megfeleljen.

A maszk szemvédelmével nagyon óvatosan. Az, hogy játék előtt a szervezők által a legerősebb fegyverrel le vannak tesztelve az alap.

Mai napon jött meg 4000 ft-ért a használt zöld viper mellényem a softairon hirdették..a kapucnit használt bw zubbonyból varratom(kb 1000 ft)
de majd meglátja mindenki amikor kész lessz a teljes ruházat.. a frakciófelvarrók hamarosan gyártásba kerülnek,minták gépen vannak.először a hadsereg ill.a freedom felvarrói készülnek el. A loonereké kész van.ár:kb 800 /db bármelyik frakcióéból.(a tervezési díjjat benyelem) de mint mondtam..semmi közöm senki pénztárcájához,nincs jogom firtatni tartalmát.Igyexünk segíteni mindenkinek a legolcsóbb-mégis a lehető legélethűbb felszerelés kombinációját ajánlani.(csak azért nem kezdek bele az exoskeleton ruhába mert ilyen kis pufin mint én rettenetesen nevetségesen állna)Ha nem a segítő szándékot látod akkor sajnálom.A gázmaszk/védőszemüveg kombináción még dolgozok de valószínüleg a porfestők által használt félálarc az ideális(Dante készüléke igen jó,próbáltam már)
a rendezvény legerősebb airsoft készüléke 588 fps lessz..(jg bar 10+ aep)

Püsi: Hétvégén ha jössz egyeztessünk. Addig letárgyaljuk az Üzemet is.
Felvarrók érdekelnek, majd azt is megdumáljuk! :D

Felvarrók engem érdekelnének.

Püspök jól megfogalmazta a következőt
Igyexünk segíteni mindenkinek a legolcsóbb-mégis a lehető legélethűbb felszerelés kombinációját ajánlani.

Ritka alkalmak egyike h vmi hasznosra találok rá véletlenül, ráadásul guglival. Nem mellesleg, jó oldal, ritka és jó => ritkajó.

Gázmaszk kérdés : Mi a éegutóbbi táborban úgy oldottuk meg hogy a normál szabvány sensei airsoftos maszk rács részét olyan méretûre vágtuk amilyen a maszk lencséje. Azt szépen be illesztettük , és prímán mûködött.
Kevés olyan (megfizethetõ) gázmaszkól tudok ami repesz álló üveggel lenne ellátva.

Gázmaszkhoz még annyit fűznék hozzá, hogyha egy régi honvédségi darabbal van dolgod, ami több évig állt valami nyirkos raktárban, akkor nem feltétlenül egészséges. Úgyhogy kifejezetten óvatosan járjatok el.
A rácsot nem ajánlom szemvédelemre, mivel bio bb lesz, és az törik. Olvassátok Tomekk tesztjét: http://www.softair.hu/viewtopic.php?f=2 ... &start=175

Egyébként a hétvégén lefojtattunk a csapattal egy bio bb tesztet, többek között a BB One 0.25ös bioját is teszteltük. Meg kell hogy mondjam, nagyon elégedett vagyok, hihetetlenül jó lőképet produkált.

A honlap projektet Róka viszi, én konzultálok vele. Azt mondta, hogy kb egy hónap, mire meglesz a domain és elkészül az oldal, és felkerülnek az adatok. Láttam már demóverziót, a skinről, nagyon jó lesz. A regisztrációs rendszer is újra lesz gondolva.

A felvarrók azok Püsi reszortja.

ennyi feketével maradhat stalker taktikai mellény?

10009524.jpg

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul