Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
tévedni tetszik.. épp nem titkolt szándékunk az hogy a monitorok elött már bizonyító emberek is megmutathatják ,a beleélés élőben is menni fog..Róka(is) rá a bizonyíték.Pont a vér-airsoftosokat óhajtjuk elkerülni.Sem Berkut sem én nem azért kérjük(szépen)mert ez az új hobby-nk.
Sajnálatos tapasztalata sokunknak hogy az airsoft rendezvényeken megjelenők bizonyos százaléka a méregdrága felszerelés megvásárlásán kívül semmit nem tett,sem saját sem mások testi épségének megóvása érdekében.És ha azt látod hogy a pályán üvöltve közlöm a játékossal hogy vegye már fel a szemüvegét,az azért van mert én vagyok a szervező és a felelős.Mert ha baj történik engem vesznek elő a hatóságok.A szervezőtárs azért javasolja hogy vegyen részt a kedves érdeklődő addig is 1-2 airsoft rendezvényen legalább mint néző.Sajnáljuk ha vannak akiknek nem az jön le hogy magunknak,nektek szeretnénk igazán jót adni..

Fölöslegesen idegeskedik itt mindenki. Tudom, hogy kiemelten kezelitek ezt a rendezvényt, de addig még bõven van idõ mindenre. Másrészrõl meg a normális enmberekkel szót lehet érteni, a többit meg haza lehet küldeni. Ha más nem elõszûrjük õket :D

Szeretnék én is rendezni egy Stalker egynapos LARP-ot, hamarosan közzéteszem a kiírást itt is, és az airsoft-játékok fórumán is. Oda is lehet jönni, megnézni milyen, beszélgetni Püspökkel élõben és akkor nem lesz ez a para.

Püspök: Köszönöm, ez így van!

Lihogyejev: Nocsak! Hol lesz, helyileg? :)

Scare: nem kell gázmaszkot hozni, de tegyük fel, hogy Te, csak és kizárólag ebben a ruhában tudod átélni a tábort, akkor nyilván el fogod hozni, hogy jól érezd magad. Te döntöd, el, hogy mi az amit magadra aggatsz, mennyire kívánod a jelmezedet és karakteredet fejleszteni. Nekem is lesz, egy egyszerű tecsós pormaszkom, mert féltem a pofámat, és nem akarom a rácsos maszkkal rondítani az összképet. :)

Mellesleg igen, a gázmaszk lencséje nem bírja a bb becsapódást, úgyhogy javallott kicserélni. Vigyázat! Bio bb lesz idén, és az törik, ezért a rácsos szemvédők sem ajánlottak. Ha gázmaszk lencséjét le tudod cserélni, akkor mindenképp valami olyasmire, amiből pl az airsoft szemüvegek készülnek. Utána pedig teszteld le, hogy valóban bírja e.

hát... mellesleg találnék olyan helyet ahol szíves örömest kicserélnék az üveget Plexit-re akkor kicseréltetném, de miután egy istenverte tanyán lakok hol az istenbe cseréljem ki azt???
a Törő bio bbről meg az a véleményem hogy bas.... meg mivel rácsos maszkom van...
és még fegyvert(lehetőség szerint karabélyt, és pisztolyt is) rádiót bb-t kell vennem(Tesztelni is kell az új szerzeményt a szomszéd pofátlan kutyáján) meg taktikai mellény se ártana pár mid cap tár is jó lenne... az 1 táras dolgokat szeretném mellőzni...
de úgy tűnik hogy még kereshetek Védőszemüveget is...
Kössszzz.... ezzel együttvéve a betervezett napi 8 órából napi 10 lesz nyári munkában...

Juj nekem is spórolgatnom kell, hogy meglegyen mindenem. Bár csak fegyver és taktikai mellényre van szükségem minden mást beszereztem már. De a 2 legdrágább dolog van még hátra.
Ha valaki esetleg tudna AK-t full fém+fa előagy az szóljon. :D

Nézz szét a softair.hu-n ha használtat szeretnél. Vagy nézz fel a da-team.hu/forum-ra, ahol hirdeti egy srác az újabb szériákat olcsón. Aztán keresd meg Püsit PM-ben, mert õ pont ott lakik, ahol átvehetõk a cuccok. Mellényre pedig szintén a softair.hu ruházat topikja a nyerõ...

vagy nézz fel nowar.hu ra

én már amit akartam össze állítottam, már csak össze spórolom a pénzt...
vagyis Berkut, én nekem meg meg van hogy mit akarok venni, csupán a törékeny BIO bbvel nem számoltam...
meg a gázmaszkkal... bár kerestem én már gázmaszkot, ami jó AS re, mert van Feelinge, de nem találtam.

Ez igen érdekesen hangzik. Én is szeretnék részt venni ha lehet.

Ezzel a szereléssel beférek? :)

http://picasaweb.google.com/SzTArtur/Stalker#

Azóta lett flecktarn Gore-tex csuklyával + zöld chest-rig van már SVD meg AK meg Vintorez wannabe meg M4 ugye.

Freedom frakcióhoz mi a követelmény?

@Püspök ugye nem baj ha vér-airsoftos vagyok? :D

Artur: az kicsit jó felszerelés, szerintem ezzel hivatalos stalkernek is elmehetnél :)

Artur: zseniális a felszerelés. Ugye a védőszemüveg az valódi airsoftos?
A követelmények egyébként az airsoftban megszokottak: MASZ, ha nem vagy 18 akkor szülői engedély, FPS határok MASZ-nak megfelelően, dresscode, illevte szerepjáték.

Úgy terveztem, hogy majd a kész honlapra kerül fel az egész dresscode leírás, de akkor most kicsit kipofozom, és fel fogom rakni ide is. :D

Freedom dresscode:

Összhatás: terepszín, katonai jelleg

Nadrág:
terepszínű, lehetőleg Bundeswehr. Amennyiben nem lehetséges, akkor szóba jöhet: woodland, magyar bociminta, flora, illetve bármilyen keleti terepminta. Figyelem! A nyugati marpat, cadpat, vegetato, digitális és egyéb hasonló minták nem megengedettek!

Zubbony: lásd nadrág. A nadrágnak és a zubbonynak azonos mintájú legyen.

Fejfedő: kapucni, fejkendő, boonie, patrolcap megengedett (élethűségi sorrendben). A minta passzoljon a nadrághoz és a zubbonyhoz, de legalább zöld színű legyen. Sisakot csak az hordhat, aki készít exoskeleton ruhát.

Taktikai mellény: Bármilyen mellény megengedett, amelynek a színvilága hasonlít a zubbonyhoz és a nadrághoz, de legalább zöld színű. Néhány példa: horvát, magyar, OD chestrig

Hátizsák: Nem muszáj a katonai hátizsák, de legyen terepszínű.

Kiegészítők: igény szerint gázmaszk, gázpalack, oldaltáska készíthető és hordható, de, ezeknek is illeszkedniük kell az összképbe, vagyis elsősorban zöld, barna, vagy terepszínű legyen. Figyelem! Az elkészített kiegészítők semmilyen szinten nem befolyásolják a játékbeli képességeidet, pusztán optikai tuningnak számítanak. Ahhoz, hogy felszerelésed ellenálló képességét növelni tudjad, ugyan úgy el kell menni a szerelőhöz, aki végrehajtja a fejlesztést.

http://stalker-zone.ucoz.ru/images/publ ... reedom.jpg

Srácok, köszönöm, ebben toltam 2 évvel ezelőtt a Hatvani játékon.

A védőszemüvek ESS ICE AS szemüveg.

Azóta tudok Freedom-osan is megjelenni. A cső nem lesz rajta gátolja a mozgást. A gázmaszk alja a kakukk féle rácsos maszkra lett rátéve az egész fejem védve van csak nehéz benne lélegezni még úgy is hogy a membránokat kivettem belőle.

Írtam egy STALKER plugint. Este kiteszem ide a linket ha akarjátok használhatjátok vagy használjatok belőle dolgokat a táborban ha jónak találjátok.

Ja, sajnos bőven elmultam 18... A képeiteket elnézve itt én leszek az "old man" ahogy a Scar volt a Clear Skyban :D.

Bocs, de ezzel dresszkóddal kivágjátok a szük pénztárcájúakat!
Terep hátizsák kinek van kapcsiból? Fekete mellény bele se fér?
Kiváncsi vagyok a többi frakcióéra...

Uhh. Látom megy a csevej ezerrel. :) Ennek örülök.

Frakció téma: Én is kíváncsi vagyok a többi frakció dresscodjára. De mint írtam én a tavaly használt kezes lábast részesíteném elõnyben.

Honlap : Mikortól várható?

Artur: Nem rossz. ;)

Beraktam linkeket az általam írt STALKER pluginra az Airsoft topikban (hogy ne itt legyen OFF).

Olvastam az itt leírt dresscode-ot én kicsit másképp közelítettem meg a kérdést ami egyszerűbbé tesz persze kicsit több munkával is jár de minimálissal.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul