Stalker-rejtvények

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Látod a Freedomost a képen?
xr3da2010112919314092.jpg

Megfejtés:
http://img444.imageshack.us/img444/2787 ... 315106.jpg
http://img403.imageshack.us/img403/6216 ... 315518.jpg

én egyből kiszúrtam az exoskeletonost, bár az is igaz, hogy azért mert mikor töltött eredeti méretben kezdte mutatni. De így miután lekicsinyíti már nehezebben észrevehető.

4-5 másodpercbe tellett nekem is, mire kis képen kinyomoztam hol van :) Közelebb kellett hajolnom, majd viszel a szemészetre Csiga! :D
Jó topik amúgy, de lesz vajon több rejtvény is? Nehéz ilyet elkapni :)

az igaz, hogy ~5 alakot látsz a tűz körül... de abból 1 minimum bandita.... de lehet, hogy kettő... (itt most a szar 15 colos sulis CRT monitoron többet nem tudok kivenni xD)

Az a baj hogy nem tudjuk mire kell figyelni,mindenki néz a tűzre mert az kivilágit,felfedezi az emberek 1 részét,de nem lehet hogy valahol máshol is?1 perce kutatom nincs eredmény :S

5-t mutat a térképen a jelző. De ugyan ott mutatja hogy piros, meg helyszínből ítélve azok is zombik (perzse lehet ellenséges frakció is). Tehát 5 biztos nem lehet, és mivel maga a játékos karaktere nincs a képen. Így szerintem nincs stalker a képen.

én nem a térképet nézem hiszen a játékban elég nagy a látó távolságunk és a térkép 1 kisebbik és közelebi részét mutatja aminek a közepe mi vagyunk,szoval én ott a faház környékén a sövényekbe/nádasokba keresgéltem..

Na, úgy látom lekötöttem egy kicsit a figyelmet. Egyébként igen, 5en vannak és zombik de különböző frakciókból. Tehát ha jól emlékszem és látom, szolgálat, bandita és stalker zombi van a képen. Egyébként a Stalker megnevezés nem megfelelő ebben a heylzetben mert frakciótól függetlenül minden ember aki a zónába lép az onnantól kezdve egy stalker.

Jobbról a második ház L alakú kerítésének tövében egy Bloodsucker.

The Ras":2yw8f3xd mondta:
Én is kiszúrtam de meg nem tudtam volna mondani, hogy mi az. :D

Mivel a kép a Bloodsucker village-t ábrázolja és abban a házban mindig kóborol egy, meg jellemző barnás-vöröses színe ven elég egyértelmű volt.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul