Stalker Rebalanced

ha kiprobáltad a modot akkor dönts belátásod szerint.

• tetszik

Szavazat: 0 0.0%
  • elmegy

• hulladék

• Összes szavazó
    0

Scarecrow

New Member
Csatlakozás
2009.09.12.
Üzenetek
4,939
Reakció pontszám
0
Hely
Karnyújtásnyira egy rekesz vodkától, vagy bármi ma
Dimitrj kolléga adta a tippet a modifikációra, mondom megnézem, és mit ad isten az egyik legjobb módot kaptam. én kipróbálásra ajánlom mindenkinek, van 1-2 hibája, mint minden játéknak ugyebár, itt értem a nehézségre. (jobb esetben 2 lövés és meghaltál) de ha survivor vagy akkor probáld ki mert ad vagy 60 új kisebb küldetést, egy rahedli fegyvert.
Ultimate fegyverek is vannak az újdonságok között, gondolok itt a PKM, Rp-74 és Ak74U Cobra-ra.

letöltési link:
http://www.strategyinformer.com/pc/stal ... 27590.html

Nekem most épp nincs kedvem játsszani mert egymás után közvetlenül kétszer végigvittem a játékot, de mivel hogy a Kordon a kedvenc pályám végigvittem a rebalanceddal. Egy kicsit tényleg húzós, de te is jól tudsz aprítani: vérszopó egy lövés volt, bár a többfejű szörnyeteghez (kordonban!) kellett egy gránát.
Érdekes tulajdonsági vannak a relikviáknak, amelyikekkel sugárzást csökkentesz (és a sugárzás jelezve van a hudban VÉGRE) azoktól gyorsabban éhes leszel. Mondjuk amúgyis ahogy jóllaktál két perc eltelik és megint éhes vagy - ez nálam nem jó pont. A gázmaszkra leszek majd kíváncsi, hogy külön föl lehet-e majd venni. OLben ruhához volt és nagyon bejött.
Ha elhasználsz egy medkitet az azt jelenti hogy elindul fölefelé az életed mintha feltettél volna egy CS-s kolobokot, de aztán meg is áll :D Ha meg fennt van 3 darált hús akkor is csak lesheted mikor nő, de legalább golyóállóságot nem csökkentenek! Mindezekkel együtt is tényleg jó mod, kis AK-t másodlagos fegyvernek is be lehet tenni ;)

Na én kipróbáltam és...WOW!!Kedvenc mod-om! :DD Csak a Lost Alpha lehet az ellenfele.Na de egy kérdés: Van benne HK416?Mert már M4 láttam és kíváncsi vagyok, hogy 416 is van-e?

Nem vészes.Pedig mesteren tolom! :DD Nagy volt a pofám de ha belejön az ember akkor nem lehetetlen.De azt nem mondtam, hogy nem szoktam meghalni! :DDD

Mert amúgy szerintem is jó mod de itt már sérülékenyebb vagy mint a valóságban és még az ellenfeleknek is több az élete mint neked. Én meg ennyire nem vagyok HC :)

Nem tudja valaki, hogy nekem miért lép ki játék, hogyha megcsinálom az aréna összes küldetését ? ( ami az alap shoc-ban is benne van) Félreértések elkerülése végett, igen, eredeti a játékom. Amúgy ez lenne a legjobb mod amit eddig próbáltam, csak ez a kilépés ne lenne... Köszönöm a választ, ha valaki fárad a problémám miatt.

Bocs Jim, hogy hülye vagyok, de én ebből nem sokat értettem :( Megtudod fogalmazni másképp ? Egyébként amikor kilép akkor még mehetek az arénába küzdeni akármennyit, csak nem menthetem el, se quiksave-el, se rendesen, mert ha megynyomom az esc-et akkor kilép...

simán lép ki vagy kiírja ,hogy bugtrap... ?

Tényleg jó mod, régebben valamiért nehezebbnek tűnt, jó hogy nem kell annyi golyót pazarolni. Ami fura hogy csomó mindennek nincs súlya (artifaktok, kaja főleg) így tele lehetek cuccal. Túl sok mindent nem lehet venni a kereskedőktől. Ami tetszik még hogy van pár új mellékküldetés. Kisebb grafikai újítások amik jobban passzolnak a játékhoz mint az OLesek. Csúnya szörnyek mindenfelé rohangálnak és a vérszopó elég jól néz ki :D

Igen tényleg meg lehet enni pket és elég változatosak :D + táncos lány a TVben amit át lehet szerkeszteni
én az arénát sose szerettem igazából, nem is nagyon csináltam meg csak ha kellett a rang.
Az meg nem tudom miért jó, hogy a tudósok úgy néznek ki...

Nos:
PvtNeo: Azthiszem van benne HK416os... ha az a mód amire emléxem akkor 1 helyen a Katonai raktáraknál a zsoldosoknál (küldetésért leadható) Fegyver, majd később Pripyatban találhatsz az Exo-s csapatnál, bár lehet, hogy az SR-25 nem emléxem.

Kóbász: A felsőhöz szerintem, mint Makó és Jeruzsálem... Az Alsóhoz talán, talán az a V1.2es az az akkor ez a 1.0ás verziója... Bár nem tudom.

Vissza
Top Alul