Stalker @ E3 2007

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
jaja, nem semmi. Persze nem lehet megcsinálni az egész nagy területet de ez is nem semmi. A szép grafikájú játék szép grafikáju mobiljáték lsez :D

régebben már belinkeltem hogy készül a játék de akkor még nem volt videó
de jól néz ki :D

hja ezek kapásból új pályákból vannak :F ejj de jó lesz, viszont olvastam, hogy nem lesz minden régi pálya benne :F na majd kiderül később...

az viszonylag nem is nagy baj ,ha minden most olyan lesz benne mint amilyennek ígérték

csináltam új topicot, lefordítottam az antontól kapott levelet, remélem azért tudtam újdonságokat közölni :F

(GAMESTAR ONLINERÓL)
No kérem, sikerült német testvérlapunktól elcsennem egy helyi felvételt, melyen mozgás közben is megtekinthetjük a dicső folytatást!

Sajnos nem túl jó minőségű a film, de egyértelműen ez az első Clear Sky mozgókép a show területéről, illetve egyáltalán a játékból. Elvileg még várható egy hivatalos trailer is, addig viszont ezt kell szeretni - jobb, mint a semmi, nem? Smile

http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=6473
(Movie - 18,57MB)

E3-ról várunk még valamit, ami STALKER-rel kapcsolatos?

Hát, nem sok újat mutatott, azt hittem vmi nagobb dobás lesz, de nyilván, remélem nem akarták ellőni a puskaporjukat :)

Egyértelmű, most jól feltüzelik a népet utánna meg majd szépen csepegtetik a cuccot a megjelenésig.

lesz szntem még 1-2 kép stb, de az már úgyis a stalker clear sky topicban lesz... szal ha pYura gondolja... le is zárhatja a témát... de azért maradjon itt, azt akit érdekel meg tudja nézni, csak legalább nem szemetelődik tele

Hát nem tudom eddig úgy néz ki, hogy egy hivatalos trailert mintha akarnának adni, de várhatnánk legalábbis holnap éjjfélig

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul