Stalker @ E3 2007

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

dezodor

New Member
Csatlakozás
2007.02.18.
Üzenetek
2,468
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
Webhely
www.dezowave.com
Ide az E3-as hírek fognak majd kerülni... videók, képek, és egyéb újdonságok.

Mint tudjuk idén nagy erőkkel készül a GSC az E3-ra ami Santa Monicában fog lezajlani pár nap múlva.

meg figyeljük a gs.onlinet is mert ott is lesz sok érdekes dolog meg a kövigamestar is 19.jelenik meg :D

OFF:
én már vagy 2 éve veszem de nem fizetem elő főleg az előzőhavi dvdtok mizéria miatt is :D

esetleg beszkennelnéd majd az E3-as oldalakat? kb 10 oldal lesz... és kiraknánk kép formájában, vagy pdf-ben...

csak a stalker vagy az egésszet ????

ok amint meglessz az újság már rakom is fel,de biztos hogy legalább 1 oldal lessz mert a mostani hátúljában az van írva :nagymeglepetésekkel készül a gsc :D

Csütörtökön (juli.12.) lesz a GSC bemutatója az E3-on... remélem estefelé már lesznek videók fent neten, vagy akárhol... alig várom áááá

állítólag a kiegészítő címe ez lesz:

S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky -de nem megerősített... szal ki tudja, lehet változik még.

Mondjuk nem lenne hülyeség ez a név mert ha *SPOLER* a legjobb befejezésnél kitisztul az ég akkor jó lenne de mondjuk ha a rossz befejezések vannak akkor nem tudom hogy mennénk tovább. Kőember. :lol:

Hát nem tudom tegnap írtam nekik, még nem válaszoltak, lehet hogy nagyon készülnek a cuccra, de eddig is rohadt sok footage jött már ki, a Cod4 nem lesz kutya, de mondjuk ha a stalkerhez is hozzácsapnak mondjuk még egy 5-8 óra játékot akkor az király lenne :wink:

akkor:

S.T.A.L.K.E.R.: CLEAR SKY!

Hölgyeim és uraim, helyezzék a háttámlát függőleges helyzetbe. Bemutatkozik a STALKER folytatása!!!
YESSSSSS, végre elmondhatom, hogy készül a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky!!! Körülbelül másfél hete kaptam meg a médiapakkot - bocsi a képeket nem tehetem onlinera, de hamarosan lesznek publikus változatok is.

Szóval a lényeg. Ez egy prequel játék, körülbelül egy évvel az eredeti STALKER történései előtt vagyunk. Rengeteg újdonság van benne, kezdve az egészen új terepektől, a DX10 támogatáson át, új effektek, szörnyek, multiban vezethető járművek - de a legfontosabb talán, hogy a klánok közötti harc lesz a középpontban. Mi is egy ilyen klánhoz csatlakozhatunk, és annak lehetünk részesei. A játékban az elvégzett feladatok után kapunk pontokat, így fejlődünk, és minél magasabb szintet érünk el, annál nehezebb küldetéseket kapunk majd. A játék elvileg 2008 első felében érkezik.

Egyébiránt nem egy második részről van szó, viszont több, mint egy egyszerű kiegészítés. A GSC megint kitett magáért, az egyszer biztos!!!

Ja, és a legfontosabb, a következő GameStar magazinba írtam róla egy 5-6 oldalas (még tördelés alatt van, majd kiderül mennyire lehet kihozni :)) kis cikket, amiben minden apróság kiderül róla!

Szóval lesz több mint 5 óra menet, ahogyan kinéz, mert gondolom nem lehet majd csak úgy végigsörprni rajta 8) ezaz

(C&VG) Új részt kapunk a STALKER-ből 2008 folyamán, mégpedig 2008 első félévében. A STALKER: Clear Sky egyféle prequelként, vagyis előzményként szolgál az első részhez és a fejlesztők elmondása szerint sokkal, de sokkal ellenségesebb környezetre számíthatunk, bespeedezett küblik és kevesebb palacsintázó az út szélén. Fele-fele arányban tartalmaz új és régi területeket a játék, történetileg egy nagyobb, nyolc frakcióval zajló STALKER háborúba csöppenünk. DX10-es engine, revampolt PDA és pimpolt AI-ra számíthatunk. Mivel az előző rész ugyan hangulatos volt, de messziről látszott, hogy tengernyi készen lévő pályából fércelték össze, ezért remélhetőleg ezúttal egy tényleg kiforrott játékot kapunk. http://hardwired.hu/#news_18762

akkor videókarit is kell cserélni ???

szetm, nem. A kompatibilitás azt jelenti(azt hiszem de végülis nekem mindegye elsz :P) hogyha van akkor DX10 ha nem akkor DX9.(és DX10 vistában van szóval nem hizsem hogy Vista Onlyra tennék) A MOstaniban és akinek gyenge a gépe az alapból nem választhatja a DX9-es megjelenítést csak a 8-ast szóval nem kell félni, csak ke.... :D

barátom szerintem meg most is kainek gyengébb kártyája az is dx-9ben jáccik :wink: ( és a kieg is konpatibilis lesz szerintem mert valaki 1 kieg miatt nem cserél gépet .)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul