[STALKER CoP] Történetek

Khad

New Member
Csatlakozás
2011.06.14.
Üzenetek
18
Reakció pontszám
0
Hely
Erdők
Ide azokat irjátok amik megtörténtek veletek a játékba, vagy pedig olyan dolgokat, amire rájöttetek.

Szerk. 1:
1. Észrevétel

Rájöttem: Jupiter környékén, a Kőfejtőre fellehet menni. Ez jó kis les, könnyen észrevehetünk STALKEREket vagy mutánsokat a környéken. Belehet látni az egész környéket.
Itt van 2 fotó, amit X-Firevel készitettem:
1. http://www.xfire.com/profile/khad96/scr ... #105784694
2. http://www.xfire.com/profile/khad96/scr ... #105784774

Szerk. 2:
2. Észrevétel

Ha:
1. a játék megcsináljátok azokat a küldetéseket, amelyeket Szultán ad,majd az áruló Szolgálatos PDA-ját,
2. a Jupiterben talált dokumentumokat,
3. és a tudományos küldetésnél talált Szolgálatos vezér PDA-ját is átadjátok a Szolgálat vezetőjének,
4. + a segitetek legyőzni a Szolgálatnak a Szabadságot, mikor a Szolgálatos Raktárat akarják kirabolni,
a Monolitosok csatlakozhatnak a szolgálathoz.
Itt egy kép hogy bizonyítsam:
http://www.xfire.com/profile/khad96/scr ... #105909655

Szerk. 3:
3. Észrevétel

Ha: Megtaláltátok a felderítő repülőt , (a Szolgálatosok UFOnak hívják, azt szokták mondani nekünk mindíg), és a fekete dobozt odaadtátok Nitrónak, menjetek le a vadászhoz és aludjatok, amikor a karakter felkelt, menjetek Nitrohoz, és kérdezetek a feketedobozról. Ő aztmondja majd ,hogy a barátjával elküldte ( a bebaszott fickó, aki mindíg ott ül mellete). Eredetileg nem nagyon lehetne a dobozt viszont látni, de elmondom mire jöttem rá.

Mikor a Jupiter Üzemnél járkáltam, kutattam rejtekhelyek iránt, észrevettem, hogy a térképen jelez valakit.
Egyből oda is mentem, de észrevettem, hogy a hulla egy anomália közepén található. Ha lementek a hullát átvizsgálni (MEGÉRI) vigyázatok az anomáliákra. A hulla nemmás mint Nitro iszákos barátja. Találunk nála gyógyszereket,piát,fegyvereket, és micsoda meglepetés, a Feketedoboz is nála van. A fekete dobozra nem lesz nagyon szükségünk, ha könnyen pénzt akarunk keresni, adjuk el Zatonban.

de a végtörténetben kivált lesz... másrészt a szultános küldetések megcsinálása nem szükséges... megcsinálhatod szakállnak is a lényeg hogy morgan PDA-ja meglegyen. azt a szolgálat vezetőjének még a jupis dokumentumokat és beajánlod a monolitosokat a szolgálatnak, akkor Kósza Shulga ezredes ajtaja elött fog állni egészen amíg veled nem tart Pripyatba...
de a végén szabad sztalkerek lesznek akiknek ismeretlen a céljuk...

írjátok le ha esetleg könnyebb megoldások vannak mint Scarecrow, vagy amikre rájöttetek, hiszen ez a topik arra jött létre..

no dupla hsz de semmi baj...
Amit képen linkeltél a következő: az nem ufó hanem egy UAV ami lezuhant abbna van egy fekete doboz/adattároló, amit ha elviszel nitrónak ő megfejti fél nap alatt és üzen neked, hogy kész mikor oda mész hozzá, közli veled hogy az adattárolót elküldte szenkával( mindig ott gubbasztott nitro mellet) de te azt nem kaptad meg... nem véletlen... ettől függetlenül megjelenik 3 újabb rejtekhely a térképen... 1 a régi kőfejtőnél... 1 északon a cementgyárnál lévő hídtól nem messze az árokban balra lesz egy kis nem is tudom miféle bajáról... és ahol be lehet menni ott egy láda bennük lenne cucc ha szenka ki nem pakolta volna.. ám a harmadik rejtekhelyen ami a jupi gyárban van megtalálod "szegény" szenka hulláját és benne az általa elhurcolt cuccokat köztük 2 dokumentumot... és egyéb cuccokat... ha kipakolod a harmadik rejtekhelyet, ami egy köpésre van a hullától, akkor abban találsz egy nem hétköznapi SGI-t magáé a híres Streloké ha azt ugyan nem tudod majd neki vissza adni, de a 3 dokumentumot amit találtál igen evvel megszerezve a titok őrzője archívmentet...

majd megnézem, de ha temondod mutatja rejtekhely, de ezt még én igen a játék elején találtam meg , persze mind2őt véletlenül

amúgy kihalászhatod a rejtekhelyről a cuccoakt a drón megtalálása elött is... csak tudni kell hol keresd!
mellesleg ha valami kérdésed van fordulj hozzám... úgy játszottam ki a copot 3x hogy legalább 100 órát beleöltem... játékonként ha nem többet.. a shocba meg annál is többet...

az bazdmeg,100 óra, te igazi szakértő vagy akkor :D

ha legtöbbször ugyan úgy történnek a dolgok akkor nem nehéz megjegyezni a cuccokat...

Én már csak azt nem értem, hogy ez a topic miért itt lett nyitva...

Vissza
Top Alul