Stalker Complete 2009

Én mindig fejbelövőm az ellenfelet, akkor nincs lőszer pazarlás, meg nem kel fél tárat beleengedni.
Használj, mesterlövész fegyvereket, valamit amin van távcső

Üdv ! Én az1.4.4-es verziót játszom.
A magyarítással nekem is voltak gondjaim, de fura módon nem az 1.005-ös patchhez tartozó hanem a korábbi magyarítás jó rá (eddig legalábbis). Amit nem írtatok eddig, hogy a fegyvereket, páncélzatot (ruha,armor) lehet javíttatni és igazából kell is. Viszont bandita ruhát simán találni az elején, de szolgálatos ruhát is tudtam szerezni mikor a sztalkereknek kellett besegíteni a katonák ellen.
Több artifactet találni (pl halott banditánál, sztalkernál is) szerintem. Én 2-es nehézségi szinten (stalker) játszom és ami fura volt, hogy csomó anomália egyszerűen nem látható csak pl esőben illetve hogy döbbenetesen ritkán találni elsősegélydobozt. Kötszer van mindenfelé, de EÜ doboz már elég ritka. A fegyverek se ugyanazok (az AK-val nemtommibaj) találtam gyorstüzelő AK-t mint egy golyószóró olyan :)
A csaposnál már van távcsöves csúzli meg Obokan is ami szintén frankó az ára is.

Tudja valaki miért dobál ki folyamatosan, ha megpróbálok benne aludni ?
.
.
update: Azóta már nem próbálok aludni :) bár kissé zavaró, hogy nem lehet használni pedig egyszer már sikerült.
Viszont a Freedommal való találkozáskor mikor beszélek a vezetőjükkel és mondom, hogy meg akarja őket támadni a Szolgálat (Duty) velük tartok de nem ér véget a feladat ! :| Kilövöldözzük mindet, de nem veszi teljesítettnek a feladatot. Mi lehet a gond ? Simán Bug-os vagy túl sokan vesznek oda a Freedomból vagy mi ?
.
.
update : azóta sikerült már ez is bár miután ezt megcsináltam a Bár területére csak ien komoly tűzharc után lehet bejutni ! Úgyhogy visszamentem egy korábbi mentésemre.

Vissza
Top Alul