STALKER Collectors Edition - igényfelmérés

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Tetszik!

MEnnyiért lehet ilyet csináltatni!
És kiszállítják bárhova MAgyarországon!

Vagy hogy lehet ilyen pólóhoz jutni?

Ez még csak terv... ha lesz rá igény (majd teszek még fel párat, hogy meik tetszik) csináltatok belőle. Aztán mindenki rendelhet magának otthonra arról a helyről ahol csináltattam.
A póló kb 2500Ft (L-es méret) a postaköltsége pedig 800-900Ft

Szerintem jobb lenne az a sárga kép, amelyiket avatarnak is használod.

Nem rossz de nem elég jellemző... ha nem írnád oda akár FEAR is lehetne szerintem. De a kép jó. Most egy olyasmin dolgozom mint amiylen a bootlogo (a betöltőképernyőhöz hasonló). Esetfele felteszem azt is.

A képemmel az a baj, hogy a teljes méretűn is csak a zombi fele van rajt. Pólón az élesen elvágott kép hülyén mutat....

Az nem számít, hogy mekkora flebontású a kép? Vagy pólón úgyis relatíve rossz minőségű lesz?

Minél nagyobb annál jobb. Egy 4 megapixeles tömörítetlen kép csak nagyítóval lesz "kockás"
Most nézegetem mi lenne, ha csak egy STALKER feliratot tennék rá. Azt ki tudom rakni vektrografikusan is és akkor enm lesz kockás egyeltalán...

Szerintem sokkal jobb lenne valami logó és nem rajzfilmfigurának kinéző alak. Gondolom az utcára is ki szeretnétek menni benne :)

pYura":2gn4qqv8 mondta:
Szerintem sokkal jobb lenne valami logó és nem rajzfilmfigurának kinéző alak. Gondolom az utcára is ki szeretnétek menni benne :)

majd a nagy stalker találkozóra ebben megyünk :roll:

Szerintem ha már csinálunk vagy redelünk, akkor minden legyen szép nagy. Az elejére nagy stalker felirat, a hátuljára meg nagyban a kiadó/fejlesztő logója.

Ellenben volt itt szó korábban a méretről, az nem tudom, hogy milyen skálán mozog, de úgy vagyok a póloval, hogy minél nagyobb, annál jobb...

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul