STALKER Collectors Edition - igényfelmérés

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Magyarország fenn van a listájukon amazon.com-al ellentétben és kb 3 fontért hozzák ki ha jól emlékszem... mást úgyse találsz.

Elvileg kihozzák, de kártyával fizetsz majd, akkor ha feladták a csomagot.

Nekem sincs (még nem is lehetne :D) de a keresztapámnak elküldtem a címet (tuggyátok: Oleg Yavorsky :D) és ő rendelte meg! :D

NEM idézünk közvetlen előző hozzászólást. LOL Moderálni fogok miatta mostmár!

Na de most komolyan, csináltam egy regisztrációt arra az oldalra, de nekem nincs számlám vagy egyéb feltörhető dolgom. Nekem KP-m van. Azt nem szeretik?

Doma ne húzd ki a gyufát az idézésekkel!

Most komolyan, ha nincs kártyám, nem tudok rendelni? lol

FreedomF":19vzotxl mondta:
Tudjátok M.o-n is majd csak 1 hónap után lesz C. Edition CD galxisos haverom szerint most tárgyalnak egyébként róla de csak 150 darabot vagy 50 :) Azt már nemtom :)

Óóó...nemár! És kb. mennyiért lesz?

Doma ez már nem vicces! Többedszerre is figyelmeztetve lettél a felesleges idézések miatt!

Tessék leszokni róla. Az új szabályzat értelmében (ami szerencsédre még nem lépett életbe :D) ezt ennél súlyosabban is el lehetne bírálni.

Doma":1dd3kt4p mondta:
Tényleg pYura ha már megrendelted a játékot akkor nem is mész ki másnak Bécsbe a játékért?

Csak akkor megyek ki ha nem küldik meg Angliából vagy nem lesz itthon egy hónapra rá sem kapható ÉS megvan a megfelelő számú (10-20) jelentkező.

hispan1 ha nincs kártyád, akkor nem tudsz rendelni, hacsaknem felhívod őket, egyezteted a szándékaidat és átutalod a pénzt előre, de még ez sem 100.

Annyira nem tudok angolul, hogy ezt lezsírozzam velük...
Ha úgy áll a dolog, hogy lesz nálunk is, akkor várok rá. Vagy egész egyszerűen az fog történni, hogy nem CE verziót veszek. Végső soron ugyanaz a játék van mindkettőben...

Mit szólnátok egy ilyenhez?
stalker_t-shirt_preview_small.jpg

(Nagyobb kép)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul