STALKER Collectors Edition - igényfelmérés

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
pYura":3dko2mvo mondta:
Crayon":3dko2mvo mondta:
Nem ide tartozik (de szorosan kötődik a collector's és igényfelmérés szavakhoz) de nem akartam új témát ezért:
Amennyiben lenne rá igény (márpedig ezt a fórumot elnézve lenne) mit szólna a társulat egy S.T.A.L.K.E.R. Fan pólóhoz amit egyedi rendelésre készítettnénk el (megvan rá a megfelelő hely a neten, mindenki megkapaja a sajátját postán az ország bármely pontján)
Vélemény?

Mintapéldányról fotot! Kell 8)

Rajta vagyok. De pont eza kérdés is egyben... Mit tegyünk rá?
Én egy sima fekete pólót vizualizálok egy nagy S.T.A.L.K.E.R. logóval.
Ez egyben jellemző, egyszerű és szép :)

Crayon írta:
Rajta vagyok. De pont eza kérdés is egyben... Mit tegyünk rá?
Én egy sima fekete pólót vizualizálok egy nagy S.T.A.L.K.E.R. logóval.
Ez egyben jellemző, egyszerű és szép

Én is vevő lennék egy ilyen S.T.A.L.K.E.R. Fan pólóra, amilyet Crayon említett! 8)

wasaby44":34est8rt mondta:
szerinted lesz 20.000 aza baráti ár?

33font szállítással (~13.000 HUF) taps1 - pénzt még nem emeltek le és csak preordered state-ben van a rendelésem :roll:

wasaby44":2hlbdmit mondta:
Az nembaj.
Hogyha tényleg 13.000ft közt mozog, akkor biztos lesz rá igény :wink:

És akkor mindenki meg is rendelheti magának taps1 de azért ott motoszkál bennem, hogy fognak semmit küldeni kérdés1

Bakker nekem 18-án van szülinapom, addigra akartam időzíteni a dolgot, de csak 24-én jön ki, az már 6 nap csúszás meg a szállításos dolog is, ha úgy oldódik meg, szóval nem jó ez így :(

6 napot tudsz várni... addig meg "elkéred a szomszédtól" :D

hispan1":cnp35b75 mondta:
Bakker nekem 18-án van szülinapom, addigra akartam időzíteni a dolgot, de csak 24-én jön ki, az már 6 nap csúszás meg a szállításos dolog is, ha úgy oldódik meg, szóval nem jó ez így :(
Nekem meg 13. án... Nézett is hülyén a kiccsalád mikor mondtam, hogy "bazze STALKER kell már preordereltem majd fizessétek a csomagküldőnek"

Tibi":3aw2ye3m mondta:
lol. Én általában abban hiszek, amit látok is. A láthatatlanba soha nem rendelnék meg semmit (főleg előre :shock: ).

Rendelés már csak ilyen... de mint mondtam nem vettek le egyelőre pénzt.

lesz ithon colectors edition ?? egyébként a cd galaxis éri meg a legjobban mert
megrendeled és másnapra ott van és csak 990 kell perkálni..

És ez automatikusan azt is jelenti, hogy kihozzák, vagy azt, hogy majd közben rájönnek, hogy hol is van Magyarország és kitalálják, hogy nem küldik ki vagy kitalálnak valami horribilis szállítási költséget? Olyan forrás kéne, ahol meg van jelölve, hogy hova és mennyiért viszik ki valójában.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul