STALKER Collectors Edition - igényfelmérés

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
FreedomF":1fbbylf3 mondta:
M.o-ágon Cdgalaxis haverom szerint magyar kézikönyv lesz :)

Kézikönyv lesz a simához is, de Survival Guide, Weapons Guide, Monster Guide nem hiszem. Holnap felhívom őket... 576-ban szinte biztos nem lesz, ezért szerintem nekik se. De ki tudja fal1

Nyugi jegyzem... egyelőre 0 :D

Egyébként most találtam egy Új Zélandi boltot, ahol 20db esetén 17k-ra jön ki és előre kell fizetni azonnal (340k HUF) :?

És akkor még a haszon sincs rajta ördög_zöld szem1

Tibi":1pk5808y mondta:
Oké. A repüljegy olyan 150-200 ezer forint között mozog, de ha szeretnéd, nézek valami olcsó ajánlatot :D

Szállítással együtt :roll: de arra tuti várni kell pár hetet sír1 nem tetszik ez a lehetőség fal1

Tibi":272pkc2t mondta:
lol :lol: pedig azt hittem fog tetszeni. Nem fapadosra gondoltam :D :D na mindegy...

Hmm nyáron szivesen kimennék Ausztráliába, hu tényleg tudsz olcsó járatot, küljd egy PM-et.

CDGalaxisban sem tudnak semmit ... csak a képviselet fogja tudni előtte, de hogy melyik képviselet még azt sem tudják fogatlan kérdés1 fal1 mindegy, elültettem a bogarat a fülükben, hogy lenne rá igény.

pYura":1pv8y5gu mondta:
CDGalaxisban sem tudnak semmit ... csak a képviselet fogja tudni előtte, de hogy melyik képviselet még azt sem tudják fogatlan kérdés1 fal1 mindegy, elültettem a bogarat a fülükben, hogy lenne rá igény.
Kivel beszéltél mert én ugytudom ismerősőmtől hogy lehet hogy hoznak de ez csak 40 % :)

FreedomF":1wlk5jox mondta:
pYura":1wlk5jox mondta:
Kivel beszéltél mert én ugytudom ismerősőmtől hogy lehet hogy hoznak de ez csak 40 % :)

CDGalaxisnak csak 1 boltja van tudtommal... valami "munkatárs" volt és semmilyen felsőbb szerv elérhetőségét nem akarta megadni fogatlan

Nem ide tartozik (de szorosan kötődik a collector's és igényfelmérés szavakhoz) de nem akartam új témát ezért:
Amennyiben lenne rá igény (márpedig ezt a fórumot elnézve lenne) mit szólna a társulat egy S.T.A.L.K.E.R. Fan pólóhoz amit egyedi rendelésre készítettnénk el (megvan rá a megfelelő hely a neten, mindenki megkapaja a sajátját postán az ország bármely pontján)
Vélemény?

Crayon":2owwb1wp mondta:
Nem ide tartozik (de szorosan kötődik a collector's és igényfelmérés szavakhoz) de nem akartam új témát ezért:
Amennyiben lenne rá igény (márpedig ezt a fórumot elnézve lenne) mit szólna a társulat egy S.T.A.L.K.E.R. Fan pólóhoz amit egyedi rendelésre készítettnénk el (megvan rá a megfelelő hely a neten, mindenki megkapaja a sajátját postán az ország bármely pontján)
Vélemény?

Mennyiért csinálnak pólót? Mert mi is tudunk csinálni ha olyan drága a neten. :wink:

Doma":37fsh3bk mondta:
Crayon":37fsh3bk mondta:
Vélemény?

Mennyiért csinálnak pólót? Mert mi is tudunk csinálni ha olyan drága a neten. :wink:
2500-3000 HUF postakölcséggel együtt kb.

Crayon":gidaxh5e mondta:
Vélemény?

Mintapéldányról fotot! Kell 8)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul