STALKER Collectors Edition - igényfelmérés

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

pYura

New Member
Csatlakozás
2006.06.24.
Üzenetek
3,858
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
Ebben a topikban várom azok jelentkezését, aki igényt tartanának a Magyarországon nem kapható Collectors Editon változatra. Kellő létszám esetén beszerzés megoldható.

CE_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

# Special Tin Box
# Bonus DVD including exclusive footage, imagery, music and behind the scenes info
# Survival Guide - 50 page artbook detailing factions, mutants and weapons found in the game
# Multi-Player pack and skins
# GameWorld Map

pYura":90x33czn mondta:
Ebben a topikban várom azok jelentkezését, aki igényt tartanának a Magyarországon nem kapható Collectors Editon változatra. Kellő létszám esetén beszerzés megoldható.
Németországban veszed meg a cuccot? és ha igen szted az német nyelvű lesz?

Bloody Fox":2u3kemdi mondta:
pYura":2u3kemdi mondta:
Németországban veszed meg a cuccot? és ha igen szted az német nyelvű lesz?

Egy biztos német nyelvűt nem fogok venni, hanem csak angolt...

Mennyi volna a minimum szám. Mert gondolom mindenkinek fejenként egy kéne, tehát akérdezhetném úgy is, hány ember kell?

Nem biztos, hogy mindenkinek kelleni fog. Ha lesz 10 igénylő kimegyek.

szerintem magyarországon nem lesz gyűjtői változat :cry: mindenki azt mondja hogy minek vaegye meg ha le lehett tölteni (szerintem meg jó lenne ha lenne gyűjtői változat)

Rendelni sehonnan nem lehet sír1 valszeg kimegyek érte (ha lesz elég jelentkező), olyan 18-20k lesz, de ez még nem 100%

FreedomF":q8b7ijgs mondta:
Ausztriában tuti lesz olvastam egy osztrák fórumon M.o-n valszeg csak pár darab lesz de 18k azért egy kicsit dréga abból lehet venni egy 3800+.os AMD-t az Aqua Computernél :)

Akkor vegyél olyan processzort, ha meg tudsz olcsóbban írj egy PM-et.

ps.: az ár csak tájékoztató jellegő és nem végleges.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul