Stalker Camp 2010

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Üdv!

Egy ötletet szeretnék megosztani.

Mivel különböző fegyverek lesznek majd a camp-en,nem lehetne azt megoldani,hogy a főbb lőszertípusokat különböző áron,esetleg mintázatú kisebb papírdobozban lehessen megvenni ?
Nem rögtön 20-30 féle lőszerre gondolok,hanem a főbb szovjet,nato és pisztolylőszerek,és ezek mind különböző árban.

Domesz":ulu78dk1 mondta:
Mivel mindegyik BB 6mm átmérőjű, ugyanúgy belefér a puskába mint a pisztolyba, ergo nincs értelme. Én megveszek 6 kiló pisztolylőszert, amiért 1 kiló puskalőszert tudnék venni, aztán betárazok, ugyanúgy. Nem mondom hogy nem játszanák el a játékosok ha lenne ilyen szabály, de ezzel azért nem kísérleteznék.

Egyébként a mintás papírdobozos megoldás az tervbe van véve. ;)

Kár,azért csináltam párat ha esetleg érdekelne titeket:
9908135_f4ec3f8c3ebc10c43da68714ca957d79_l.jpg

9908133_c1ba3fdcdf1d1c2dae990bbfce6b82bb_l.jpg

9908131_91b50cfd5b2b0b91fc277bba7cc94576_l.jpg

Berkut":1aqhm3ot mondta:
Jééézi! Na, ha már emlékezünk: Ras! Mi volt az a szó, amit mondtál és rajtad kívül senki nem értette? Asszem valami olyasmit jelentett hogy "jó", vagy hogy "f@sza", de nem vagyok benne biztos.
Zura! Mikor a képet csináltuk a végén az általam kreált só radioaktív jelnél. :D

Na akkor lőszer:
Látványos dobozokban lesz, szépen, 100as pakkokban. Vagyis ha venni akarsz lőszert, akkor bemehetsz a kocsmába, és egy "vodka" társaságában kiköpheted, hogy: "Mellesleg aggyá mán egy huconöttöst TEEE csapos!"
Erre a csapos: "Nesze te disznó, 300 rubelbe lesz."
:D

Igen igen olvastam. Kösz a meghívást de még mindenek előtt egyeztetnem kell a főnökömmel szabadnap ügyében. De hajlok rá. Viszont majd azért jó lenne ha tudnék egy fix helyet sé időt mert akor az utazást úgy szervezném többek között. De ahhoz képest, hogy augusztusban úgy váltunk el, hogy TE jössz le Szegedre.. :D

The Ras : Hát nah. A lényeg hogy Szoboszlóra kéne lejönnöd. Vonattal szentem. A kocsma vagy Pub a B52. És mivel péntek Szombat még marad idõ crúzolásra, esetleg airsoftozni.Am meg örülök neki.
Másrészt az õszi szünetes téma pénz + új barátosné kombója miatt hiúsúlt meg. De tudod ami késik. Nem múlik.
:)

Y3ti: Okés, majd még megbeszéljük a részleteket privbe, dee az is lehet, hogy rádcsippanok valamikor és megbeszéljük.

Szép meg jó, de nincs igazi Stalker jellege, szerintem...

Amiket a Stalker Real Life topicba linkeltem jobbak - megint csak szerintem.

Nekünk nem kell uaz, elég ha ELKÉPZELJÜK! :D

Scare: nincs fejlemény. Készülök a vizsgáimra gőzerővel, arra sincs időm, hogy egy épkézláb airsoft játékra elmenjek. Augusztus vége óta összvissz egy játékon voltam, és ez nem is nagyon fog változni januárig.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul