Sport topic

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

Sportolsz?

• Igen, 1 féle sportot.

Szavazat: 0 0.0%
  • Nem.

• Igen, 2 féle sportot.

• Igen, 3 féle sportot.

• Igen, 4 féle sportot.

• Összes szavazó
    0
na ilyen versenyre nem mennék... nem csak mert nem bírnám hanem mert elég agresszív se lennék szerintem... Prodigy te kűzdősportosz valamit?
Amúgy a legodaba***ósabb csávó akit ismerek az Serkan Yilmaz :D taekwondoval kezdte aztán kickboxolt meg mitnem

Igen MMA-ztam és szeretném folytatni csak iskola/munka miatt leálltam 1 évre, 2 amatőr meccsem volt nem túl sok sikerrel mert mindkét ellenfelem nagy klasszis volt (Zathurecky Zsolt és Jani István).

Legalább kipróbáltad élesben, teljesen más mint edzésen azokkal akiket ismersz :D én is nagyon kezdő vagyok.

Visszább olvastam, láttam kyokushinozol meg taekwondo, az utóbbi a jó rúgások miatt jó, de ha az én véleményemet kérdeznéd szerintem ami manapság használható az a thai box, nagyon hasznos ha tudod használni a könyökeidet-térdeidet, clinch-térd nagyon gyilkos kombináció, tapasztalat. :D Ütni természetesen box edzésen tanítanak meg legjobban, földharc favorit nálam pedig a brazil jiu-jitsu. Persze dobálózni judoban meg birkózásban is vannak jó technikák de a legtöbb és leghatékonyabb fogások a BJJ-ban tanítják meg!

Olvastam érdekel még a kudo, ami lényegében MMA rendszert tanít csak gi-ben és fejvédőben űzik, na Jani Pisti aki második meccsen nyomott le abban volt világbajnok Japánban. :D Visszatérve a karatéra az egyetlen amit tényleg hatékonynak tartok a kempo, Zathureczky meg abban volt világbajnok... :D

Minden szavaddal egyetértek, nem csinálom a kyot már rég óta, vizsgára se mentem belőle, a tkd viszont megy orrba szájba. Tisztában vagyok a harci értékével :D de amúgy nem kell leírni ha valaki jól csinálja és rendesen megtanulja a sima side kicket amit thaiostól még soha nem láttam akkor megnézheti ellene magát bárki. Szívesen járnék amúgy thai boxra is csak nagyon tele van + rohadtul féltem a lábam, a térdem magy szét, gyógyszert is szedek rá jó ideje... tkdn meg ügye csak öv fölött ér támadni :D
A földharcos dolgot már rég föladtam, magyarázhatják nekem órákig hogy hol bújtassam át melyik végtagom nem jegyzem meg.. csak érzéssel csináltam: imádtam, de nincs hozzá sok tehetségem. A dobásokat meg a lábsöprést meg utáltam, a mai judo meg inkább már erről szól.
Nem mellesleg edzéseken van egy feketeöves, előtte ő tartja általában a thai box edzést... :D amúgy szoktunk térdelést meg könyöklést is tanulni mert a taekwondo tradicionálisabb ágát tanulom de versenyen ügye ez nem megengedett.
Egy kudos ba***kodásban egyszer benne lennék szívesen de valszeg elkapnák a lábam és levinnének onnantól meg vége lenne :D

Pedig hidd el nagyon jó a földharc, csak nagyon kell koncentrálni és gondolkodni hogy ki hogy helyezkedik el, az adott pozícióban mivel tudsz támadni vagy éppen mire kell figyelni hogy kivédd. Egyszer ráérez az ember rájön hogy nagyon jó!!! Itt egy példa:

<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BKN-3pxIeVU?version=3&amp;hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/BKN-3pxIeVU?version=3&amp;hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Térdekkel nekem is baj van, volt műtétem is (5 év kosárlabda meg 5 év amerikaifoci, ezek sokáig párhuzamosan :D ). Szedjél rá valami komolyabb ízület-tablettát (pl BioTech Artho Guard), sokat segít!

Tudom hogy jó én is szerettem de nekem nem az erősségem :D magas rúgásokra építkezem mivel ütni se nagyon tudok csak reflex szerűen megy mint a többségnek.

Vissza
Top Alul