Minden szavaddal egyetértek, nem csinálom a kyot már rég óta, vizsgára se mentem belőle, a tkd viszont megy orrba szájba. Tisztában vagyok a harci értékével

de amúgy nem kell leírni ha valaki jól csinálja és rendesen megtanulja a sima side kicket amit thaiostól még soha nem láttam akkor megnézheti ellene magát bárki. Szívesen járnék amúgy thai boxra is csak nagyon tele van + rohadtul féltem a lábam, a térdem magy szét, gyógyszert is szedek rá jó ideje... tkdn meg ügye csak öv fölött ér támadni

A földharcos dolgot már rég föladtam, magyarázhatják nekem órákig hogy hol bújtassam át melyik végtagom nem jegyzem meg.. csak érzéssel csináltam: imádtam, de nincs hozzá sok tehetségem. A dobásokat meg a lábsöprést meg utáltam, a mai judo meg inkább már erről szól.
Nem mellesleg edzéseken van egy feketeöves, előtte ő tartja általában a thai box edzést...

amúgy szoktunk térdelést meg könyöklést is tanulni mert a taekwondo tradicionálisabb ágát tanulom de versenyen ügye ez nem megengedett.
Egy kudos ba***kodásban egyszer benne lennék szívesen de valszeg elkapnák a lábam és levinnének onnantól meg vége lenne