Soljanka mod

Üdv mindenkinek

Én olyan gondban vagyok hogy elértem oda a játékban amikor a pultos elküld az antennákhoz hogy kapcsoljam ki fel északra pripiaty alatt nade nem tudok eljutni oda!
1 ha arra mmegyek amerre kéne akkor elérek a graf végére és kész nem tölti be a következő pályarészt...
2 ha nyugatra megyek át a másik pályarészre ahol a vagonok vannak akkor onnan sem lehet tovább menni...
Valaki foglalkozik evvel a moddal komolyabban?

itt van neki topicja a GSC fórumon ahol lehet szedni updateket:

http://www.gsc-game.com/index.php?t=com ... ffset=-120

De angol vagy valami emberi nyelvű fordítás hiányában szerintem nem érdekes szórakozni vele. Meg amúgy is egy kalap kaka amikor legutoljára próbálkoztam vele megofgadtam hogy nem szivok vele többet.

Ezt én is megtaláltam és végigböngésztem de nem hozott sok eredményt...

Tudsz mondani olyan jól működő modot amit ajánlanál e helyett?

Hát én a német nyelvű soljankával játszok nekem eddig tökéletesen működött. http://www.amk-zone.de/
Innen szedtem, sajnos regizni is kell hozzá meg rapid-os a letöltés, de nekem nagyon bejött.
Vagy esetleg az invasion modot tudom ajánlani régebben azzal játszottam.

a német az más káposzta, abban nincsenek új pályák

De készül a amk 2.0 abban elvileg benne lesz minden pálya az eddigi stalkerekből. Meg lesz valami soljanka deluxe az is egy csomó új dolgot hozz majd.

Meg a német modokban az tetszik hogy jó nehezekre sikerültek és van benne izgalom meg szívatás bőven.

Szerintem még mindíg jobb mint egyes modok ahol ahhoz hogy legyen felszerelésed multimilliomosnak kell lennie az embernek. :?

Jó nehéz ? hát én nem tudom, hogy mi abbna a jó, hogy jön egy heli és agyonlő egy rakétával, úgy hogy esélyed sincs elmenekülni. Bár ez a ruszki soljankában volt, nem tudom a német milyen, de kb a CS nehézsége nekem pont megfelel. Ott is volt jó pár hely mondjuk ahol túl nehéz volt, és ha nem volt meg a megfelelő szerkód, akkor kezdhetted újra a gammát.

Itt ha van új küldetéssorozat akkor mit kell csinálni az elején, hogy legyen is? Szidorovicshoz nem engedett be a küldetések meg beálltak a régi kerékvágásba. És nem lehet valahogy beállítani hogy kicsit nehezebben halljak meg?

Duty se enged tovább bár a dokumentumokat nem kerestem de nem is jelölt ilyen küldetést.

Valakinek van ötlete, mivel lehetne ezt megjavítani? Mikor másodjára megyek a bárba, akkor kidob az ároknál ezzel a hibával:
FATAL ERROR

[error]Expression : !lst.empty()
[error]Function : CHudItem::animGet
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\HudItem.cpp
[error]Line : 295
[error]Description : idle

Már végignéztem az orosz szájtokat is, de okosabb nem lettem.

Itt valami olyasmit írnak, hogy static lightingon kéne játszanod, de az szerintem marhaság, mert nem sok köze van hozzá, hogy nem ér el egy animációt. Szerintem póbáld meg kikerülni a bugot, töltsd vissza egy korábbi pályától és csináld újra, vagy kukázd a modot.

vmelyik új fegyverből hiányzik az idle anim gondolom, és pont akkor lesz elérhető a trédernél, amikor másodjára mégy oda...

Köszönöm a segítséget! A fene se tudja, már átnéztem minden fegyvert, ott a paraméterekben végignéztem az animációkat, de kissé fölszaladt a cukrom és töröltem a francba az egészet.

jól tetted :D nem éri meg stresszelni ilyeneken, ha az ember szórakozni akar

Vissza
Top Alul