Soljanka mod

Felrakod a "C.\Program files\Games\Stalker\" könyvtárba a játékot, utána felteszed a patch-et( ha eredeti telepítőt használsz akkor nem kell megadni a könyvárat, megtalálja magától), megkeresed a játék könyvtárában az fsgame.ltx-t-et átírod a gamedata sorában szereplő "false | true | true" sztringet "true | true | true" ra, és létrehozol egy gamedata mappát, amibe a megfelelő struktúrába átmásolod modok fájljait. Ez minden kicsomagolt modnál így megy, ha .xdb fájlokban ( becsomagolva ) van a mod, akkor a fájlok nem a gamedatába, hanem a mod könyvtárba mennek.

Tipp:

Szedd le az egész játékot revo uninstallerrel közepes eltávolítási szinten, hogy az összes registry bejegyzés törlődjön, töröld a megosztott doksik közül az összes stalker file-t, aztán rakd fel újra a fennt megadott sorrendben. Elkészelhető, hogy valamivel ami előzőleg fennt vol, nincs jóban a mod.

[mod]Nincs dupla hozzászólás - Tibi[/mod]

köszi megpróbálom

EDIT:
Na.Mindent úgy csináltam ahogy mondtad VinoBob.A mod most is elindul minden gond nélkül.De amint bemásolom a 3.57 gb-os gamedata mappát amit adtál a népnek :) már nem indul el a game.ez a hiba:
Expression : fatal error
Function : CInifile::r_section
File : E:\stalker\patch_1_0004\xrCore\Xr_ini.cpp
Line : 342
Description : <no expression>
Arguments : Can't open section 'ae0_effect_1'
szerettem volna magyarul játszani de akármit csinálok nem megy.Azért köszönöm a fáradozásod

Várjál, ezt most nem értem...hogy a mod megy, és utána bemásolod a gamedata mappát? a mod csak akkor mehet ha a gamedata mappa már bennt van :?:

meg itt van ez is

" E:\stalker\patch_1_0004\xrCore\Xr_ini.cpp "

Mondtam hogy a c-re rakd a stalkert, programfiles mappába, de eleve ilyen mappa nem is jön létre se a SoC se az 1_004-es patch installálása után. A stalkerben az xrCore.dll a bin mappában van mindig,patch mappa meg nincs is. Valami nagyon nem stimmel ott nálad. nem1

Csinálj egy screenshotot a játék mappájának a tartalmáról ahol a bin meg a gamedata van !

"E:\stalker\patch_1_0004\xrCore\Xr_ini.cpp "

az ilyen linkelések a fejlesztőknek szólnak, és az xrCore.dll source fájljaira mutatnak, ami a fejlesztők gépén van, nem a felhasználó gépén. Innen tudja a fejlesztő, hogy hol van a gond.

ilyet még sose láttam, de hasonló errorral már találkoztam, viszont akkor a bin könyvtárban lévő mappában lévő dllre jött visszajelzés. De végülis mind1, tuti hogy nem az xml-ekre hivatkozik, , mert akkor kírja, hogy melyik fájlt nem tudja parsolni, vagy legalább annyit, hogy melyik taget nem éri el, végigkerestem az összes szöveges filet a gamedatában, és nincs egyikben sem "ae0_effect_1" string. Forrásokhoz meg nem férek hozzá, leglábbis nem tudom, hogy kiadtak volna. Persze ha valaki nagyon akar talán visszafejthet dll-eket, de az nem egy egyszerá dolog.

Azt lehetne még csinálni, hogy bináris rendezéssel kipakolgatni az xml-eket a mappából( tehát ha 100 van benn akkor az eslő 50 kivesz második 50 bennhagy elindít, ha nem megy 25 kivesz 25 bennhagy ...12-12 ...és 5-6 iteráció után megvan a file amivel gond lehet ), aztán kivenni azt amelyik miatt nem megy.

Hali
képek a modról hogy működik:
http://kepfeltoltes.hu/091004/ss_rendsz ... es.hu_.jpg

és kép a telepitésről:
http://kepfeltoltes.hu/091005/384876964 ... es.hu_.jpg

jobb oldalon van a motyó ami tőled származik.ha azt bemásolom akkor már nem indul.kipróbálom a kizárásos modszert amit irtál.ha az sem jön be akkor belevágok egy csavarhúzót a monitoromba :lol: :lol:

Na így már megvan a hiba forrása. Te letöltöttél valamit, ami nem az itt közreadott megauploados verzió( ez egy tejes mod nem csak magyarítás, nem kell hozzá semmi más), hanem egy másik soljanka mod, és utána letöltötted azt ami itt van, és felülírtad a már meglévő fájljait. Az a verzió amit én raktam fel a Volk soljanka névre hallgat nem tudom a tied melyik. szerintem lehet, hogy az, csak újabb verzója, de az biztos, hogy nem ugyanaz, mert más a HUD, és a Volk soljankában nincsen integrálva a Domesztosz féle textúra pakk. Az a Wlad777 féle német soljankában van benne, de annak meg nincs gamedata mappája, már egy ideje xdb fájlokban adják ki a frissítéseket is.

Esetleg meg lehet próbálkozni azzal, hogy csak a text mappában ( config mappán belül) lévő cuccot átmásolva működik e ez az ismeretlen verzó. Ami biztos, hogy a némettel nem megy, de annka német a szövege, szóval ez nemaz. Ha nem megy azokkal a nyelvi fájlokkal amit csináltam, akkor szedd le azt a modot amit felraktál( mod és/vagy gamedata mappa törlése ) és csak és kizárólag azokat a fájlokat másod be a stalker főkönyvtárába, amiket innét leszedtél.

köszönöm a segítséget és a türelmet :halom:
megy a mod magyarul!!!!

http://kepfeltoltes.hu/091006/ss_rendsz ... es.hu_.jpg

ss_rendszergazda_10-06-09_10-28-07__l01_escape__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Vinobob, Miért ilyen ikonok vannak? Minden összevissza van.

Fogalmam sincs, én csak a magyar fordítást csináltam, azt is csak translatorral. és azt sem tudtam mindenütt, mert van ami hardcoded. Már ez sem volt egyszerű, mert úgy kellett kisakkozni, hogy hol vannak a bugok( érdemes megnézni hány nyelvi fájl van ), a játékot nem én készítettem, a benne lévő hibákért a GSC és Arhara( a mod készítője) felelős. Szóval ha valami gond van a fordítással, nem jó valami szó lecserélnéd másikra, vagy nme jelez ki valamilyen szöveget, eseteg összeomlik mert nem talál egy attribútumot, abban tudok supportot, másban sajnos nem.

Értem, de neked is iylenek az ikonok benne, vagy csak nekem?
Egyébként ma jöttem rá, hogy az enyém US verzió az eredeti Shoc. Lehet valami köze hozzá, vagy ennyire nem tér el a WW verziótol?

szerintem csak a lokalizáció lehet más, ha egyetalán az, de bekavarhat, mert ezt a modot oroszra csinálták. Nálam egyébként nem ilyen, hanem rendesen megjelebíti a medkit képét.Náald láthatóan rossz referencia töltődik be, mivel valami spéci ruhát akar megjeleníteni, és az uv kooordináták sem stimmelnek. mondjuk egy jobb motor ilyen esetben nem jelenít meg semmit, vagdy kirak egy no uv map textúrát.

Lehet hiba az, hogy valamiért nincs dx9 állítási lehetőség az Ati9550-es kártyámnál? Csak DX8-as van. Lehet Driver hiba? Most megnézem a GeForce kártyámmal is ugyan ezt csinálja-e. Mondjuk az eredeti mod nélküli Shocnál nincs ilyen probléma. Ott normál ikonok vannak. Nem értem, miért ilyen.

nem volt fennt előtte mod ami átírt valamit? Ha igen akkor töröld a gamedatát, illetve ha mást is felülírtál( bin könyvtár ) akkor az egész SoC-ot, úgy illeszd be a letöltött fájlokat, hogy a SoC eredeti fájljain kívül nincs rajta semmi. Talán ez segíthet.

Teljesen szűz Shoc-ra tettem fel..gőzöm sincs, mi lehet a gond..talán az ati kártyám kavar be, és nem jeleníti meg ebbe a modba rendesen az ikonokat??? Nem tudom,...mindegy, szerintem nincs ötletem, mi lehet a gond. :)

Valaki megmondaná h. be lehet-e jutni valahogy az uj pályákra amik a modban csatolva vannak?

Mindjárt végigviszem, de még csak ezekebe a "barlangokba" jutottam be.
A cél a Generators pálya lenne, de sehogy nem jön össze. Vki megmondaná h jutok át ezekre a "uj" mapokra?

be lehet, egyszerűen át kell menni a a level changeren, de a legtöbb üres, nincs rajta semmi.

Lehet most kicsit esek a szemekben...de mi az a level changer?és hol találom?

ne idezz elozo hszbol es akkor nem nezunk le. a level changer az amikor felkinalja neked h atszeretnel-e menni a kovetkezo palyara.

:| Bocsánat...

És Köszönöm.

Iletve még egy kérdés. Freeman pisztolyát h. tudom kihozni az alagútból? Van egy teleport ami mindíg kibod :?

Vissza
Top Alul