Soljanka mod

hát az elég kevés lesz. Vannak egyedi textúrák, csomó szkript, meg az UI is át van szabva, ehhez kellenek a képek, egy csomó hang na és persze az egyedi levelek sem mennek a levels mappa nélkül, ebben meg 30 pálya van.

Ahogy ígértem feltoltam a cuccot. Amit tudtam benyomtam a google trnaslatorba, meg ami nagyjából egyezett a SoC magyarosítással, azt felülírtam, szóval így már valamelyest érthető játszható. Hibák természetesen vannak az xml-ekben, mert nem nyálaztam végig az összeset, csak annyira, hogy ne legyen game crash, de még ez is előfordulhat, pont ma találtam egyet, a fixet mellékeltem a letöltésekhez, ha valaki esetleg ilyennel találkozna, akkor crash után illessze be ide a hiba logot( a vágólapra kerül, crash után elég csak egy ctrl+v-t nyomni). Sajnos nem volt DTD-m az xmlekhez, így nem tudtam őket validálni. Ezen kívül még marad ruszki szöveg kb 4-5 fájl a gameplay mappában, sajna nem minden nyelvi fájl egy helyen van( ezt sem értem, hogy miért ílyen, de igazából lényegtelen) ezeket már nem lesz időm leforgatni, de ha valakinek van kedve lefordítani őket tudok tippeket adni, hogyan lehet viszonylag gyorsan végezni velük.

Letöltés:

Telepítés:

szokásos rar kitöm, gamedata a gyökérbe beilleszt, a fixet pedig a leírásban szereplő mappába kell tenni/felülírni

NA egy gyors kérdés a moddal kapcsolatban. Nekem ugyan nincs meg ez a mod, sehol nincs már fent. Amit felpakoltál Megauploadra, azt a Shoc-ba kell bemásolni? És azzal moddolva lesz a Shoc-om?

Igen gonoltam ez logikus, mivel a SoC mod-on belül van a topic a fórum struktúrájában

Köszi szépen az infót. Az OL 2.0 lassan kiakasztva, utána még megnézem ezt a modot is, aztán jöhet a CoP :)

Vino Bob, nekem valami gáz volt a 9-es, 14-es és 15-ös rarral. Újra letöltöttem, kitömörítettem Total Commanderrel, 7zippel és winrarral is, de mindig volt vele valami probléma. Nem tudom, másnak volt-e vele baja, de gondoltam szólok.

de ugye nem külön tömted ki? Másnál volt ilyen problem?

Nálam nem, töki volt a tömörített cucc. Ez valami letöltési gond lehet, lehet, nem fejezte be rendesen, vagy megszakadt menet közbe...nézzd meg a méretét, és egyeztesd össze a jókkal.

Akkor ez a megaupload hibája, mindegyik rar ugynakkora méretű, az utcsót leszámítva,mivel 100as darabokra lett szabdalva a cucc. De a multkor nekem se működött a megaupload, mjikor legutoljára fel akartam tölteni.

Hát megnézegettem, úgy néz ki inkább valami vírus kajolta be magát a rendszerembe. Újratelepítések után majd megmondom volt-e gixer, de remélhetőleg nem lesz.

Nekem mindenesetre jól lejött. Éppen most raktam bele egy szűz Shoc-ba, amit elötte 1.0001-es Patchel javítottam. El is indult, miután újraraktam, mert 1.0005-ös patchel nagyon nem akart. Melyik Patchhez van ez csinálva?

Akkor azért fagyott ki 1.0005-el. Akkor fel kell tenni az 1.0004-et. eredeti stalkerrel nem jön be a menü, 1.0001-el műkszik rendesen, csak a betöltés nagyon fura, ugrál a bevezető kép.

HELP!

Megy a játék (THX) immár "magyarul" :D ...de elakadtam...
Van az a küldi mikor Strelok rejtekhelyét kell felkeresni de egy teleport mindíg kivág a lépcsőre...
Hogy tudok oda bejutni??

Hmm...valami nagyon nem jó, minden ikon fura, az orvosi kit az iylen fegyverszerü, a páncél is összevisszaság. Valami nagyon nem jó...minden szöveg ilyen krissz-krassz.
string_table_outfit.xml Ezt a fixet most hova kell bemásolni? \gamedata\config\text\rus mert én ide másoltam. Nem tudná valaki az eredetit feltenni valahova, amit felülírtam? Azt megköszönném.

VinoBob!!
A soljanka mod minden további nélkül fut a gépen.De!!!Ahogy felteszem a honositásodat indítás után 3-4mp-ig fekete a képernyő(mintha töltene) aztán kirak az asztalra.1.0004-es patch van fenn.Mindent a helyére raktam.Eddig minden modot el tudtam indítani (ezt is oroszul) de a motyóddal akármit csinálok nem indul el.Valami ötlet?

köszönöm

Ha valakinek kifagy, nem megy stb gondja van valami miatt, akkor másolja be ide az error logot. Ez ott van ahova a screenshotok kerülnek és ahol a user.ltx van, tehát a megosztott doksik közt. Ha nincs error log, akkor miután kilépett a játék niyss egy textditort, és nyomj egy ctrl + v -t. Ha nem kerül be semmi a vágólapról, akkor röviden írd le, hogy mit is csináltál a hiba előtt.

Expression : fatal error
Function : CInifile::r_section
File : E:\stalker\patch_1_0004\xrCore\Xr_ini.cpp
Line : 342
Description : <no expression>
Arguments : Can't open section 'ae0_effect_1'

na ez van

hát ez elég fur mert nem az zml-el van gondja, de minjárt utánanézek, hogy mit nem tud megynitni. Amiu így elsőre feltűnik, hogy az az elérési út valahogy nem a legfaszásabban néz ki. Ide van feltelepítve a stalkered? Előrre volt valamilyen mod feltéve?

légyszives ird le a telepítés menetét az alap stalkertől kezdve.szájbarágósan, lépésről-lépésre.

Vissza
Top Alul