me, tudom én játszottam vele tegap este 1 órát, és teljesen máshogy indul. A híd mögött rak le, ott beszélni kellett valami stalkerrel, aztán elevickéltem a faluig, és ott volt lenn az egyik pincében Doc. Valamit karattyoltam vele, és adott egy poharat, vagyis valamit ami úgy néz ki mint egy pohár, de nem tudom igazából mi mert rákattintottam és átrakott egy másik pályár, ahol föld alatt mutánsokat kellett írtani, és a végén várt 3 szabadsági csóka. Tovább nem tudom hogy van, mert anomáliás volt a rész, meg késő volt, úgyhogy nem mentem be beszélni velük, de idáig nem sok köze volt a SoC-hoz a történetnek. Meg most próbálom mergelni a SoC magyarosítás fájljait, hogy legalább a menü magyar legyen, az alap SoC pályákon 90%ban megegyezik a szöveg, viszont van pár ahol nincs átfedés a kettő közt, gondolom ezek lehetnek a módosítások a stoyban. Nem tudod, hogy mivel vagy hogyan lehetne cirill betűs szöveget dekódolni hozzávaló kódlappal? Így esélyem nincs arra hogy fordítsam, viszont ha cirill betüsen jelenne meg, akor bedobnám a translatorba aztán hadd szóljon.
edit: na nem tom miért az eleje lemaradt, de már nem emlékszem mit írtam csak hogy volt ott valami :|
ja és esetleg nem tudod hogy amit integráltak bele modokat, abból melyiknek van magyar/angol/német verziója? mert azt látom hgoy a rucikra nagyon rámentek, a magyar vanulla verzió 153 soros, a modé meg 3435