Soljanka mod

VinoBob

New Member
Csatlakozás
2008.09.06.
Üzenetek
1,256
Reakció pontszám
0
jim kérésére az üzenőfalról ide költöztetem a diskurzust.

Nem tudja valaki, hogy van fordítás ehhez a modhoz? A cirill betűkből nem sokat értek :/

Én nem találtam sehol még a modot sem...
Megtennéd h vhova felteszed a nagyközönségnek...avagy egy linket ahonnan le tudom(juk) szedni.

Köszi előre is.

http://www.megaupload.com/?d=GEAOEQ1Q

Feltettem ide a torrentfile-t. Mininovaról szedtem, de most ott olyat találtam, hogy 0 seeder van, pedig én biztos seedelem, meg vvannak még 5en rajtam kívül, de egyik se online jelenleg. Mondjuk így elég rossz fordítás nélkül, mert nem tudom mit kéne csinálni. Az előbb is kaptam egy üvegpohár szerű valamit a doc-tól, aztánráklikkeltem, hogy miaz, és betöltött egy új pályát. Meg iszonyat bugos, annyira nem fagyós, de csomó mindn nem úgy működik ahogy kéne. Pl meghaltam, aztán visszatöltöttem a régi mentést, és le volt fogyva az életem ott is, hogy már lihegett a márkdán, meg volt olyan, hogy átmentem egy másik pályára, aztán egyből mikor betöltött kiírta hogy gamma óver, pedig előtte nem is volt semmi bajom. De megnéztem van vagy 20 pálya benne. Benne vannak a CS, az 1935ös build pályái, meg még ezen túl pár új level.

Torrenttel sajna nem sokat érek...Letiltották a torrentforgalmam (P2P -t vagy mit) így nem tudok torrentezni. #B
Van valami direktlinkes megoldásod?

PS.:Köszi az élménybeszámolót...Tetszik :D

most kerestem fordítást és ráakadtam egey német verzióra, ezt töltöm és mákod van mert ez rapidshares.

mod: bocs, nem tehetem ki a linkeket, mert most olvasom, hogy az irígy germán megtiltotta a direkt linkek postolását más fórumokon mint az övé. A zipekhez van pass is, majd pm-ben elküldöm annak akit érdekel.

Leszedtem amit adtál..-De nem leltem benne egy uj mapot sem :( eddig.

Kostya_V mappack van benne, ami 3 saját mapot tartalmaz, 2 erdőset és 1 földalatti barlangot. nem nagyok, de legalább végre vmi új. plusz van benne pár clear sky map is.

most felraktam a német verziót, de ez teljesen más, mint ami torrentről jött. A torrentes cuccban benne van az összes CS map( Swamp, RedForest, Limansk, Hospital ) benne vannak az 1935ös build pályái ( Generators, DeadCity ) az alap SoC mapok, meg ezen felül még vagy 4-5 pálya, amit látok a PDA-n, illetve egy olyan földalatti részen voltam, ahol mutánsokat kellett kaszabolni egy böszme forgótáras húsdarálóval, és rajta se volt a térképen. Viszont van egy rossz hírem, beszéltem a germán arccal, és azt mondja, hogy az a mod nem "hivatalos" AMK mod, és azon a PDA-n én sem láttam új mapot, és a kvesztek is ugyanazok mint a SoCban. Amúgy neked is 10 perc mire betölt egy pályát? Majdnem megszültem mire bejött valami.

lassan tölti be ja, de én gyorsan megszabadultam ettől a soljankától :D (igen amk modpack ez is, olyasmi mint az ol mod volt... csak ebben vannak már cs+1935 mapok is Kostya_V jóvoltából)

ajánlom a kostya packot:

http://narod.ru/disk/10795798000/Stalke ... 04.7z.html

600mega, de ez csak a mappack, semmi felesleges dolog amitől bugzana...

van mirror is:

part1.rar http://www.sendspace.com/file/bp3i7p
part2.rar http://www.sendspace.com/file/qt72p9
part3.rar http://www.sendspace.com/file/y5ch1h

az 1935-ös pályák , azok normális minőségban vannka , vagy csak ilyen üres összedobott semmilyen ?

leszedem ezt is, de azért a soljanka sztorijára is kiváncsi lennék, hogy mi a túrót raktak bele abba a 30 pályába. Valami történetet csak keríthettek hozzá :?:

jim67: bár nem high compile, de nem is draft :) ...szal nem rosz, simán vállalható.

VinoBob: azt nem tudom, google translator elég betyár módon fordít még mindig :D annyit tudok hogy amk modra épül, szntem nincs sztori, csak csatolva vannak, és max van 1-2 küldetés rajtuk. (1ik modban sincs még működő smart terrain és rendes gulág a pályákon)

me, tudom én játszottam vele tegap este 1 órát, és teljesen máshogy indul. A híd mögött rak le, ott beszélni kellett valami stalkerrel, aztán elevickéltem a faluig, és ott volt lenn az egyik pincében Doc. Valamit karattyoltam vele, és adott egy poharat, vagyis valamit ami úgy néz ki mint egy pohár, de nem tudom igazából mi mert rákattintottam és átrakott egy másik pályár, ahol föld alatt mutánsokat kellett írtani, és a végén várt 3 szabadsági csóka. Tovább nem tudom hogy van, mert anomáliás volt a rész, meg késő volt, úgyhogy nem mentem be beszélni velük, de idáig nem sok köze volt a SoC-hoz a történetnek. Meg most próbálom mergelni a SoC magyarosítás fájljait, hogy legalább a menü magyar legyen, az alap SoC pályákon 90%ban megegyezik a szöveg, viszont van pár ahol nincs átfedés a kettő közt, gondolom ezek lehetnek a módosítások a stoyban. Nem tudod, hogy mivel vagy hogyan lehetne cirill betűs szöveget dekódolni hozzávaló kódlappal? Így esélyem nincs arra hogy fordítsam, viszont ha cirill betüsen jelenne meg, akor bedobnám a translatorba aztán hadd szóljon.

edit: na nem tom miért az eleje lemaradt, de már nem emlékszem mit írtam csak hogy volt ott valami :|

ja és esetleg nem tudod hogy amit integráltak bele modokat, abból melyiknek van magyar/angol/német verziója? mert azt látom hgoy a rucikra nagyon rámentek, a magyar vanulla verzió 153 soros, a modé meg 3435

nekem se akarja a windows megjeleníteni rendesen, de ha megnyitom az xml-t iexplore-be, akkor megjeleníti és tudom kopizni a fordítóba :)

edit: az én sztorim is így kezdődött, megittam a akármit, és a barlang. kitisztítottam, aztán igy hallottam ott van npc ,de a falba lett spawnolva, és nem tudtam közel menni hozzá/juk :D szal nem jutottam ki a barlangból. a portálok is vibráltak amikor beléjük mentem, szal nem "jött át" a dolog :)

edit2: lehet én még vmi régebbit toltam és azóta van már fix hozzá :d

köszi, most nézegetem ezeket az xml-eket, és van amelyik elég zsíros, kézzel átnyálazni mindet elég hosszadalmas, lehet írok rá egy progit ha lesz időm, hogy ahol azonos az id attribútum azoknak text tagét cserélje le, mer ez így évek, a progi meg megvan egy nap alatt max, meg meg kéne tudnom valahonnét, hogy melyik modból melyik xml-t ömlesztették bele, illetve hogy ezekből melyiknek van fordítása valami emberi nyelvre.

na úgy néz ki sikerül összetákolni ezt a szemetet. Már csak pár fájlt kell bedobnom a translatorba és kész. Ha valakit érdekel szerintem hétvégén fel tudom tölteni valahova, csak azt nem tom mennyi idő lesz mire felmegy mivel cirka 4 G a mod. Ha be is tömöm max 3 lesz. Nem tud valaki olyan oldalt, ahol gyors a feltöltés?

Zippyshare, vagy Megaupload, az utobbinál az a hátrány, hogy max 200MB lehet elvileg, az előny, hogy nem kell várni, hogy elkezd a következő letöltést. A zippysharnél 100MB a max méret, de az viszont gyors (2MB/s volt legutobb nekem). Vagy van még a filefront.com Itt 600MB a max, de ez is gyors. (180KB/s volt legutobb, de gyorsúlt.)

A 2 MB/s az feltöltés?? Nekem a letöltés nem lényeg, hanem a feltöltés. Max méret se számít mert lehet darabolni a rart. A lényeg, hogy ha ilyen 100k alatt ne nagyon legyen a feltöltés. De még 100k-s feltöltéssel is 7,5 perc mire felnyomok egy 100 megás darbot és ha 3Gre sikerülne is összetömni akkor 30x7,5 perc azaz alsó hangon is kb 4 óra alatt megy fel a cucc. Vagy még azon gondolkozom, hogy csinálok egy accot egy online tárhelyre, és publikussá teszem a jelszót, mert itt van 300-400ks feltöltés is, csak itt az a baj, hogy nem tudom, hogy egyszerre lehet e több login( vagyis hogy egyszerre többen tudnának e tölteni ) illetve a jelszót bárki megváltoztathatja ha publikus, ha el akarja csórni az accountot.

A feltöltést azt nem tudom mennyi, de most nézem, hogy Megauploadról 1MB/s-el töltök le...de szerintem max sebességgel enged feltölteni, szal próbáld ki, az a legegyszerübb.
Próbáld meg egybe feltenni, lehet fel engedi tenni az egészet, vagy tedd fel szétdarabolva. Dde mondom, próbáld ki :) Vagy a másik lehetőség, ha feltöltöd torrent oldalra. Isohunt pl. de én a megauploadra esköszök most :)

Vissza
Top Alul