Skinek

TakiHUN te egy isten vagy! meghajol

Nagyon király az AK skinpack! Már régóta vártam, hogy egyszer valaki igazi autentikus AK skineket készítsen és fel is rakja! ( Remélem ezzel nem bántom meg a többieket!) Nagyon tetszik a pack, remélem lesz folytatás!

üdv. Nándi.

Hali! Tudnál nekem segíteni ?? Az lenne a broblémám hogy hogyan kell feltenni a fegyver skineket?? Simán bemásolom a Stalker cuccokhoz?? vagy nem .. Ja és még az lenne hogy leszedtem a transport modod és olvastam hogy fel kell hozz tenni az 1.1 es pachet és csak utánna fog müködni. de nekem már elsem indúl.. lol2 Légysz segits nekem vagy ha valaki tud köszi..

Nem megvan az összes az 10005.ig csak az a bajom hogy felrakom pl 10001 et és Hali!! Utánna el se indul...lol2Tudsz nekem segíteni?? :|

[mod]Ne írj dupla hozzászólást, a Caps Lock-ot pedig kapcsold ki - Tibi[/mod]
pYura tök jök és az AK-74 re-skins:ultimate pack volt a legjobb csak 1 et tanujjatok má meg : AZ AK 47 ES HÜVELYKÖPKÖDŐJE MINDIG JOBB OLDALT VAN

Szerk.:
nézd:http://makettinfo.hu/tortenelem/kalashnikov_ak-47/3.jpg

yoker":l0gm4f7p mondta:
pYura tök jök és az AK-74 re-skins:ultimate pack volt a legjobb csak 1 et tanujjatok má meg : AZ AK 47 ES HÜVELYKÖPKÖDŐJE MINDIG JOBB OLDALT VAN

TE MEG ÉRTSD meg , hogy a stalker nem FEGYVERSZIMULÁTOR , ha problémád van a fegyverrel akkor ne itt reklamálj , menj fel a gsc fórumára aztán írj nekik..... vagy írj nekik emailt , hogy neked ez nagyon nem tetszik....

Vissza
Top Alul