Skinek

pYura

New Member
Csatlakozás
2006.06.24.
Üzenetek
3,858
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
A topik azért jött létre, hogy teret adjon az újratextúrázott fegyverekről és egyéb tárgyakról (vagy élőlényekről) folytatott beszélgetésnek. Lehet belinkelni új skineket, kritizálni, hasonlítgatni. Esetleg skint készíteni, aki ért hozzá :wink:

Kérnék egy kis segítséget: a skineket hova másoljam be?
előre is köszi

S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\gamedata\textures\wpn

pYura":2tkr4szp mondta:
S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\gamedata\textures\wpn
Bocsi, de nemtalálom :( Nálam nincs ilyen mappa
csak simán S.T.A.L.K.E.R. -Shadows of Chernobyl\(és itt csak egy Bin, setup, uninstall, és gamedata file-ok vannak, de azokat nemtom megnyitni,"gamedata.db1....stb) :( :(

thx. :) és amit kitömörítettem, ugy ahogy van, másoljam be?
:?:

jaja. meg van egy fájl, amin változtatni kell, csak most hirtelen nem is tudom, melyik... Talán az fsgame.ltx (főmappa) . Nyisd meg (F4), írj át mindent false-ról true-ra, és akkor biztos menni fog

Meg lehetne azt csinálni, hogy a fényképemre kicserélni a Barkeep arcának textúráit? S akkor Kanyhalos küldene az x18 lab-ba :D
Ha meg a hulladék kivitelezés miatt torz lenne a pofám akkor Kanyhalos the Mutant Barkeep lenne :) . Fel is mondanám magyarul a hangokat :)

pYura":2q0bouma mondta:
Real World Weapon Reskins (1.0)
http://stalker.filefront.com/file/Real_ ... kins;78597
Hu ebből tuti szemezgetni fogok :)
Hááát...nekem nemteccik!
Pont az nem amiért letöltöttem: a fa részek miatt...csúnyák! :cry:
Ezek viszont jók: Spash, Sig552, Lr301, és az mp5 se rossz...végülis azok a fegyók csúnyák amiken fa részek vannak(bár pozitívum hogy a dragunovon is van fa, viszont az randa :cry: )

TakiHUN: nemrég tudtam csak összehasonlítani a korábban összegyűjtött skineimmel és ez tényleg egy hulladék :oops: asszem 1-et vettem át csak belőle álmos

Nem tudnál esetleg adni ak skint???(ahol nem zöld múanyag a markolat hanem fa)
Esetleg AK-47 modellről nem tudsz valamit????

Vissza
Top Alul