[Shadow of Chernobyl] Elakadtam a játékban, help!

Hali...tudom nem tartozik szorosan ide(és nem akartam külön topikot nyitni neki) de nem tudja valaki honnan lehetne beszerezni a Clear Sky-t?
A netröl nem szivesen töltöm le.Ugyan nem vagyok benne még szakértö de ha jol gondolom a Call Of Pripyat (a cdgalaxistol már rendelés alatt van) illetve a Clear Sky(a cdgalaxisnak nem volt) is különallo program(de lehet hogy nem jol tudom). A youtube-videokat nézve roluk nekem inkább a Clear Sky tetszikk jobban. :D :twisted:

CD Galaxison szokott lenni, ha nincs akkor várj amíg hoznak. Ha nem akarsz várni akkor warez

Mazursky....kossz én is arra gondoltam hogy várok még, megprobálok türelmes lenni és hetente 1-2 alkalommal felnézek a cdgalxis oldalára.

Hali !
Nem tudja valaki hogy lehet mesterlövész puskához jutni ? Már az X16 lab-on is túl vagyok, de se ellenfélnél se kereskedőknél nem láttam. Complete2009 móddal tolom.

Óh még valami ! A Szellem ruhája (állítólag valami öngyógyító ) kellene annak a Profnak de látom, hogy a ruha bővíthető úgy mint Pl az AK (távcső , gránátvető ) mi van ha nem adom el ? Hogy és mivel lehet bővíteni ?

Szerintem ugyanazok a bővítések, meg amúgy nekem az se tűnt föl hogy gyógyít a ruha, az rémlik talán vérzést gyógyított de azt is lassan de már elig emlékszem.
Mesterlövész puska hmm annyi kapásból rémlik hogy olyan 3-4 darabhoz abban a modban is hozzájutottam csak vintarból. Talán a szolgálatosokonál tudsz venni (már beengednek) illetve mintha az x16ban is lenne egy rejtekhelyen amit hogy megkapj sokat kell öldökölni de a többi nem ugrik be így hirtelen. Mindenesetre szerintem ne vegyél mert előbb-utóbb úgyis találsz egyet. Basszus látszik régen játszottam :D

Kedves Madness! Nagyon köszönöm a segítőkészséged, de ugye nem veszed zokon ha azt mondom nem lettem sokkal okosabb ? :) Egy öltözékre hogyan lehetnek ugyanazok a bővítések ? Távcsöves ruha vagy gránátvetős (ez mondjuk jó lenne lsd Predator:) ) esetleg hangtompítós ?
Volna valakinek kicsit frissebb infója ?

:roll: fogatlan

Nem bővíthető a ruha... bővített a ruha és egy kis felfele nyíl jelzi a ruha/fegyver jobb alsó sarkában ha jól emléxem.
Mesterlövész kérdés: 1 Vintár BC biztos, hogy van a katonai raktáraknál ahogy mész a szabadságos bázison átértél a hídon balról a második Barakk végében találsz 1 db-t.

Nem akadtam el, ahhoz öreg róka vagyok, viszont van két kérdésem amik foglalkoztatnak vagy csak lusta vagyok utánuk nézni. :D

1. A vérszopók tudnak lépcsőn közlekedni?
2. Mi az angol neve Fösvénynek, a Szabadság egyik alkalmazottjának?

A létrát tudtam, szép is lenne ha onnan ugrálnának lefelé...Nem szobafestők ők. :D Egyébként azóta már magam is rájöttem erre...Az agyperzselő alatt próbáltam ki ezt...Képzeljétek el milyen vicces látvány lehet egy stalker a lépcső tetején és egy vérszopó a lépcső alján aki egy ideig gondolkodik fel tudjon-e menni, majd aztán harmadik próbálkozásra felfut, hogy adjon a stalker pimasz szájának. :D

A Skinflintért meg köszönöm, lusta voltam megnézni wikipédián. :) Ezért a képért meg különösen köszi, ez még új nekem. :D

Üdv!
Egy bizonyos küldetés miatt vagyok itt. A Bárnál van egy Duty-s csávó aki ugye elvesztette a fegyverét. A küldetés felvettem, de máris van egy problémám. A csávó azt mondta (meg maga a küldetés is azt írja) hogy azt a bizonyos fegyvert a Sötétvölgyben vesztette el, de maga a térkép pedig az Agropromi intézethez kalauzol. Akkor most hova kéne mennem? Mert én elmentem a Sötétvölgybe és amennyire futotta tőlem, én megnéztem mindent, de nem találtam azt a fránya fegyvert.

Lehet hogy a magyarítás zavart be és akkor mégiscsak az Agropromhoz kéne menni?

A bandit akinél a fegyver van folyton vándorol, találkoztam vele már Yantar-ban is, ha Agropromot mutatja akkor valószínű hogy a földalatti laborban van. Azzal a küldetéssel az a baj hogy néha a fegyver birtokosa magától elhuny egy anomáliában vagy olyan helyen ahová nem tudod követni (pl.: húsdaráló, pályaszéle, stb) és olyankor a küldetés teljesíthetetlen.

Friar.jpg

Őt keresd, ha nincs az Agroprom alatt ott ahol Strelok búvóhelye is található akkor Yantarban vagy a Vad Vidéken keresd esetleg a Szeméttelepen...Könnyű kiszúrni, sok Adidas melegítős, csatak bandita között egy fekete alak. :D

Köszönöm szépen a válaszokat. Sokat segítettetek. :) Erre az életbe nem jöttem rá, nem is értem ti hogyan jöttetek rá. Na mindegy, indulás a Zónába! :D

Na most X10 vagy X19 van az Agyperzselő alatt? Mindkettőre ugyanúgy találok hivatkozásokat, utalásokat, említéseket...Stalker Wikia meg X10-es hivatkozással egy X19-ről szóló lapra dob... :D

Elvileg ugyan az a kettő, ezt írja a Stalker Wiki is.
Friar nálam mindig Strelok búvóhelyén volt eddig. Amikor 2. mentem le, ő és a másik bandita is, (most nem jut eszembe a neve, talán Poker, vagy Joker) ott volt.

x10
Code:
<string_id_l10u_bunker>
   <text>Lab. X10</text>
</string>
idézet a string_table_general.xml-ből :)

Én is rákerestem x-10-re. Ezért nem találtam, mert kötőjel nélkül kellett volna :)

Vissza
Top Alul