[Shadow of Chernobyl] Elakadtam a játékban, help!

Igen, méregetni voltunk. A másik kommentemben le is írtam hogy a kitörésen túl vagyok. Akkor ezek szerint bug. :( Mindegy, azért még megpróbálom megcsinálni a mellékküldetéseket akkor hátha odaadja a ruhát. Ha nem, akkor kénytelen leszek megvenni.

Azt hiszem rájöttem mi van...:D
Az inventorydba kell lennie egy fura szerkezetnek, fejhallgatóra hasonlít. Innentől ha ez meg van mehetsz a laborba, ruhát azt később is meg tudod szerezni. Szóval ha van valami a táskádban ami kicsi zöldes színű és nem tudom semmire se használni akkor az a prototípus. De hamar kiderül hogy nálad van-e indulj el a laborba, ha meghalsz akkor nincs nálad :) Aztán tényleg nincs jobb ötletem

A rend kedvért itt a kép róla
Psi-Helmet.jpg

Kössz! Meglesem.

Na azóta meglestem. És tényleg ott volt az inventory-mban. :P Azt hittem hogy egy ruhát fogok kapni nem egy ilyen kis mütyürkét. :D Na azóta már a föld alatt vagyok. Ahhoz képest hogy másodjára viszem ki a játékot, még így is majd befosok, annyira ijesztő. :D

Kis segítség kéne, nemrég elővettem a régi lementéseimet a játékhoz, már mennem kéne az erőműben de ilyenkor szeretek még kicsit "freeplay" játszogatni, gyűjtögetni. A lényeg hogy szeretném elérni hogy a stalkerek szeressenek, de a megítélésem szörnyű, lehet a hülyék miatt akiket megbüntettem a farmon a Sötétvölgyben. A Freedom és a Duty is barát, csak valahogy hiába csinálok side quest-eket a stalkerek még mindig semlegesek, ráadásul jó lenne jóba lenni velük, mert tervezem Father Diodor és Master kiiktatását is. Valami tipp?

Nincs megoldás. Csak ha új játékot kezdesz és nem lősz le senkit, csak aki eleve piros pötty, meg a mutánsokat. Legalábbis szerintem.

De a stalkerek mindegyike akkor sem lesz zöld, csak ha megmented valamelyik életét vagy segítesz egy kisebb csoportnak visszaverni egy támadást (lásd banditák a szemétdombon vagy a zsoldosok támadását a kordonba kopaszfalunál). Az összes stalker ettől még semleges veled szemben szóval szerintem nyugodtan likvidálhatod Diodor atyát és a Mestert. A hírneved/megitélésed pedig szvsz attól függ, hogy mennyi időt töltesz a játékkal meg a küldetések számától. Nálam is volt ilyen, hogy szörnyű volt a megitélésem, aztán toltam pár órát a játékot, pirickáltam a pályákon, mutánsokat vadásztam, sidequest-ek, meg hasonlók és átment nagyon jóba.

Üdv!A Shadow of Chernobylllal játszok mod nélkül.Most értem be elöször Jantar-ba.Kruglovval elindultunk sugárzást mérni,megvédtem az összes zombitól,aztán jött egy kitörés és elájultam.Azután Kruglovot holtan találtam.Ez normális és benne van a story-ban,vagy én rontottam el valamit?

Többször el kell indulnod Kruglovval (remélhetõleg van mentésed indulás elõtt), azután vagy meghal vagy életben marad, nekem is harmadszorra élte túl. Nincs különösebb követendõ eljárás az életben maradásához,
persze mindig legyél elõtte és fedezd. Ami számíthat, az az, hogy éppen honnan jönnek a zombik.

Nálam is volt ilyen gond:/ szerintem mikor kiérsz az alagútból ahhoz a buszhoz, ahol utána magadhoz térsz, mikor kiérsz tisztítsd meg a terepet a zombiktól meg az ormányosoktól, mert nekem olyan problémám volt, h mielőtt magamhoz tértem volna a játékban egy zombi lelőtte Kruglovot:/ megtisztítottam mindent az ájulás előtt és utána nekem jó volt már...

Mielött elájulunk, menteni kell egyet, hiába tisztítjuk meg a területet, egy-egy zombit berak véletlenszerüen a játék. Nekem visszatöltésnél már nem jelent meg egy se. Ezt tudom javasolni.

Nem gond ha Kruglov meghal, nem lesz pontos a prototípus, de az se baj, meghalni nem fogsz amíg az idő lejár. Kruglov helyett meg más lesz. Szóval ha sokadjára meghal én azt mondom hagyd, nem különösebben indokolt h életben maradjon

Én meg pont úgy tudom hogy ha nem marad életben Kruglov gagyi sisakot kapsz a Proftól...

De az nem számít ha nincs jól behangolva, mert ugyanúgy letudsz menni a laborba a sisakkal, ugyanezt írta Mazursky is.

üdv mindenkinek.
Csak nemrég kesztem játszani az SOC-al kezdö szinten a végéig majdnem eljutottam de a szarkofág belsejében a sok katona miatt nem tudtam tovább menni fojton kilöttek (sokszori brobálkozás után is ugy kb 30-40) ézután elkezdtem valami csalás után nézni de a hivatalos csalások nem érnek semmit (hullámgomb+help) nagynehezen rátaláltam a Stalker Actor Modifier-re na nem kellet volna felraknom ugyanis csak azt a mentett álást engedi betöltteni ami már megvolt elötte is.Amit már ezzel a mod-al keztem el és élmentettem már nem engedi visszatölteni(utolso pillanatban visszadobja az asztalra).Vajon lehet azen valamit változtatni vagy akkor ne használjam tobbet a modifier-t?Normál játékkal az utolso résznél a legnehezebb......a modifier-el kiderült hogy abban a hejségben ugy kb 6-8 katona volt ugyhogy nem csoda ha nem birtam bejutni.A yutube-videokon olyan egyszerü minden.

Az Actor.ltx fájlt kell módosítani saját kezüleg, sajnos ezt én most nem tudom megtenni, mert nincs meg a SoC.
Viszont valami olyasmit kell keresni, hogy: novice_#valami#_#valami#, és az értéket át kell írni 0.0-ra. Keress a neten Actor.ltx módosító tuorial-t. Én írtam egyet, de az Cop-hoz van, ModDB-n megtalálod, ha érdekel: Basic Stalker Modding

Helo...én nem tudom hogy mikor játszottál vele utoljára de az alap müben ijen fájl nincsen.
Ha meg felrakom a modifier-t nem tudok a mod-mentést visszatölteni....a mod-al együtt lessz egy ujj fájl is ott lehet manuálisan álitani is.....abba van az ltx-fájl....de azért kössz a tippet.

17.00..update:Annyira nem fontos az utolso néhány hejségen nem tudok atmenni addig berakom a mod-ot. :D :twisted:

Vissza
Top Alul