[Shadow of Chernobyl] Elakadtam a játékban, help!

Sonny-nak
Be lehet lépni stalker complete 2009 1.4.4-ben is .
Ez inkább textúra javító mod, de javítsatok ki ha tévedek.
Szidrovicstól az elején meg kell kérdezni hogy lehet- e csatlakozni valahova, és ő vagy a tudósokhoz segít be ahol kapsz egy menő védőruhát, vagy a szolgálathoz, és akkor egy nagyon f@sza szolgálati páncélt kapsz, teljesen ingyen.
A szolgálat bázisán is lehet csatlakozni, csak ott le kell tenni egy esküt, és ki kell perkálni 10000 rubelt.

Segítség kéne!Ügye van az az ajtó amit ha kinyitok, akkor megtudom szerezni a dekódert ami kell egy másik ajtó kinyitásához stb.Szóval nekem az az ajtó nem nyílik. (Igen BIZTOS,hogy jót próbáltam mert csak azon van szám:"26"-os) és amikor ki akarom nyitni akkor nyikorog és ki írja, hogy ajtó nyílik...de semmi.Valamit talán nem csináltam meg?Előre is köszi a választ.

Próbáld meg erővel kinyitni. Állj a zsanérhoz olyan közel, amennyire csak lehet, vedd elő a Gausst, aztán dobd el a a zsanér felé. Elvileg beszorul az ajtó és az ajtófélfa közé, amitől az ajtó kinyílik.

jaaaaaaaa. Én azt hittem, hogy a Szarkofágira gondolsz. Ahhoz menj előbb a Kordonba, beszélj a Vezetővel (ott, ahol régen Fox volt), tőle kapsz egy küldetést, hogy menj Strelok rejtekhelyére (Agropromi csatorna), onnan meg egyértelmű.

A SoC-ban mikor van este? Mert már este 10 óra van és még mindig teli van katonával a Kordonnál lévő katonai bázis féleség. Szidorovics azt mondta hogy van ott egy értékes doboz. Azt kéne megszerezni. És azt mondta hogy nappal az egész hadsereg védi, éjjel viszont csak két őr van ott. De ahogy írtam nálam már 10 óra van és még mindig egy hadsereg van ott. Várjak még egy-pár órát vagy bebugzott?

A két őr nekem se nagyon jött össze de biztos kevesebben vannak ébren. Éjfélig várja azért. Egyébként balra van egy kidőlt fa, azon keresztül belehet jutni..onnan tovább a falmentén, van pár kacat amin beugrálhatsz, aztán fel a tetőre, be a padlásra, majd leugrasz a barakkba, aztán fogod a dobozt, kifelé, én eddig csak hangosan jöttem. :D

öö tapasztalataim szerint akkor van 2 őr ha már egyszer bedaráltad a komplett helyőrséget, viszont akkor a 2 őrnél obokan van, meg jobb a páncéljuk is asszem :D

ColdBlood":2589s9mi mondta:
A két őr nekem se nagyon jött össze de biztos kevesebben vannak ébren. Éjfélig várja azért. Egyébként balra van egy kidőlt fa, azon keresztül belehet jutni..onnan tovább a falmentén, van pár kacat amin beugrálhatsz, aztán fel a tetőre, be a padlásra, majd leugrasz a barakkba, aztán fogod a dobozt, kifelé, én eddig csak hangosan jöttem. :D
Köszi szépen. Sikerült! :D
A beszivárgás még sikerült is, de a kijutás az már bajosabb volt. xD Gyakorlatilag mindenkit megöltem. Bekempeltem a házba a katonák meg jöttek sorra. Én meg csak úgy adtam a headshot-okat. :D

Na most Jantar-ban vagyok. Már beszéltem azzal az ökológus csávóval, a kitörésen is túl vagyok. A lezuhant helikopterhez is elmentem és felvettem a halott tudóstól a naplót.

És mintha az ökológus csávó azt hablatyolta volna hogy majd ad nekem egy kifejlesztett ruhát. Na azt nem kaptam meg. Ehelyett azt kaptam hogy menjek be az X16-os laborba. Akkor most cumi van? Vehetem meg a védőruhát 30 ezer ropiért? Vagy valamit még kihagytam hogy megkaphassam ingyen a ruhát?

Majd ha lementél és visszahoztad neki Ghost stalkerruháját, akkor megkapod a zöld rucit.
Addig a legjobb ruha amit szerezhetsz a Seva, itt egy videó hogy hol találsz ilyet stash-ban (azért győződj meg beadta-e már a stash infóját, a Yantar-ba vezető alagútban, ahol a burner anomáliák vannak, egy zombi hullája adja be elméletileg az infót, de olvastam olyat a Bárban is megtudhatod valakitől, de passz hogy hogyan...).

http://www.youtube.com/watch?v=2PFpPHt62js

Az OK, csak nem tudom hol lehetne lemenni. A helikoptertől északra van egy nagy cső féleség. És közvetlen az fölött van egy lejárat. De oda nem tudok bejutni mert kerítés zárja el.

Ha a dokival voltatok már méréseket végezni akkor le kell menni a laborba, nézd meg hogy meg kaptad már a prototípust, ami védene a pszi sugárzás ellen, ha nem akkor még beszéded lesz Sakharovval, és egy akció Kruglovval, akit kísérgetned kell majd, és zombikat vadászni....
Ha meg van a prototípus akkor menj végig a beton úton az elvezet a a kérdéses területre, egy nagy gyár telep, itt sok zombi, snork lesz. szóval lőszerrel pakolj fel, a lejáratot meg az egyik hátsó épület alagsorában.

Úgy tűnik nem írtam érthetően. :(
Na de sebaj. Próbáljuk meg megint. A prototípust még nem kaptam meg. Minden létező nagy küldetést megcsináltam ennek a Sakharov öregnek amit lehet (a mellékküldetéseket még nem, lehet hogy azokat is megkéne csinálni?). És ha beszélni akarok Sakharovval akkor csak anyit kérdezhetek tőle hogy "Tud-e valami érdekeset mondani?" A másik embernél is ugyanez a helyzet aki a mobil épületben van. Csak annyi különbséggel hogy neki annyit tudok mondani hogy "Viszlát."

Azért kérdeztem, hogy voltatok méregetni? Mert akkor Sakharov fogja oda adni a prototípust....de mint mondtad semmit nem ad, így nincs ötletem nézd meg a PDA-t hogy nincs-e valami sztorihoz kapcsolódó küldetés. Aztán megpróbálhatsz mellék küldetéseket csinálni. De az sincs kizárva hogy buggol. Aztán több ötletem nincs...

Vissza
Top Alul