[Shadow of Chernobyl] Elakadtam a játékban, help!

hali van valakinek olyan stalker mentése amikor már a csávo megtaláta a szolgálatnak a gránátvetőt

Szia, van de csak Socol - moddal

Na újra kezdtem, egy másik modal, és kibe botlok bele a szeméttelepen, hát Friarba, kapott is a képébe, és megvan a fegyvere :D

.........................
Sziasztok, mikor belépek, a vörös erdőbe, kapom a küldetést, hogy öljem meg a Monolitos stalkert, arra rájöttem, hogy az X10 es laborban van, és mintha azon a szinten lenne, ahol lekel kapcsolnom a perzselőt, de nem tudok bejutni hozzá, mert egy ajtó választ el, tőle, ami kódot kér, bár 3-om ilyen ajtót is találtam ha jól számoltam.
Az lenne a kérdésem, hogy hol találom meg az ajtónak a kódját???
Vagy hogy tudom megölni a Monolitos stalkert???
Hogy jutok el hozzá???

Megcsináltam minden munkát a Freedomnál, mégsem tudok belépni közéjük. Miért?

Ha jól emlékszem azért, mert asszem a Shocban nem lehet belépni a frakciókba.Bár már régen játszottam...

Súlyos tévedések sorozata.
Bizony be lehet lépni a Szabadokhoz "csupasz" játékkal is.
El is mondom hogyan. Meg kell csinálni az X18-as küldetést, utána az X16 ost, majd ki kell kapcsolni az agyperzselőt. Miután ezeket szépen megcsináltad, odamész Lukashoz, hogy 8 Szolgálatos van a farmnál... likvidálod őket, majd elintézed a zsoldosokat a majorságnál. Utolsó küldetés:
meg kell védeni a határt a Monilith katonáktól. Miután ezekkel végeztél beléphetsz a frakcióba...
Mikor belépsz megváltozik bizonyos csoportok hozzáállása feléd.
Pl.: A banditák és a zsoldosok nem tüzelnek rád ha meglátnak, semlegesek... Viszont a Szolgálat nem fog túl gyakran hívni téged csirkét grillezni :))

[mod]Ne emeld ki vastag betűvel és színezd mindenfélére a hozzászólásaidat, használd az alapszínt![/mod]

Beszélsz vele, megtudsz információkat. Aztán elutasítod a csatlakozást a kisérlethez és kiteleprotálódsz az erőmű területére ahol tisztogatásba kezdesz majd. :)

Sziasztok !
Egyszer régen már végigjátszottam az alapjátékot ,és azóta ez a kedvenc játékom .Most újra nekiálltam ,de kiegészítettem az Oblivion Lost moddal. Nagyon tetszik ez az "új" világ ,de sajnos elakadtam.
Az X18 küldetést végigcsinálom ,megölöm a főgonoszt ,kinyílik a lángoló ajtó ,majd jön valami demo féle ,és ez után nem történik semmi .Fekete a képernyő .A menűbe ki tudok lépni ,és vissza is ,a játékba ,de marad a fekete képernyő .Az utolsó mentéstől többször megcsináltam a küldetés végét ,de mindig ugyan az a végeredmény .
Ha valaki tud ,kérem segítsen ! fal1

Vissza
Top Alul