[Shadow of Chernobyl] Elakadtam a játékban, help!

kékeszöldes színe van :wink:
Pellicle_Video.jpg

Pellicle_Small.jpg

http://stalker.heroesradio.com/Items_Ar ... p#Pellicle

Elkezdtem játszani SoC-cal és amikor megölöm a csatornába azt a lényt egyszerűen nem marad több sugárzás elleni gyógyszerem. Ebből a gyógyszerből akkor elég sokat kell előre begyűjteni mert egyszerűen nem tartok ki. Kijutottam a csatornából és folyamatosan megjelenik a sárga karika,(mindenhol majdnem sugárzás van,szolgálat bázis) ez nagyon idegesítő. Valami ellenszer? vagy valahol a bázison valaki nem tud ilyen sugárzás elleni drogot?
Vagy kezdjem újra?

egy kis segitséget szeretnék kérni......
Elkezdtem durni a a stalker SOC-cal és van egy olyan küldetés ahol az X16-os laborban a dokumentumokat kell megszerezni a ghost.tol---nos ez meg is van és utánna irja hogy juss ki a titkos alagúton és itt akadtam el mert nem tom merre van.
ahol bejöttem az x16-os laborba ott a létrán nem birok visszamászni....tehát merre kellene menni.,...:S
előre is kösszi a segitséget........

menj oda ahol szellem(ghost) testet talaltad. na ottan vannak ien medencek, kadak. az egyiknek lyuk van az aljan. ott leugrasz es utana mar megtalalod sztem

amerröl jöttél arra valóban nem lehet visszamenni. Tedd azt amit KönigsTiger mondott , és hip hopp kint is vagy .

Elsőnek én is visszafordultam :D de aztán amikor rájöttem, hogy vissza nem tudok menni kizárásos alapon gondoltam akkor csak tovább kell menni és meg is találtam amikor körbenéztem.
Ez is egy jó tanács matthew20 a Stalker tipikusan az a játék amelyikben érdemes mindent átnézni mindenhova bekukkantani mindenhol szétnézni tüzetesen átvizsgálni mindent (én még az ilyen beton és vas csövekbe is benézek mert találtam már ott is lőszert, kötszert, kaját ami éppen jól jött)

sziasztok! elakadtam a jatekban ahol meg kell menteni a stalkert ! mire lelovok minden katonak mar halott a stalkerem , atkutatom a holttestet es nem kapok uj feladatot csak egy ilyen pincelejaratot mutat lillavala a terkepen! odamegyek ott sincs semmi! Agroprom kutatasi intezet palya!

Ott van egy létra, lemész, kinyírsz pár banditát, és baloldalt a falon találsz egy szellőzőt. Oda bemész, és a térkép mögött találsz egy PDA-t. Felveszed, majd távozol.

lol2 Én tökre nem emlékszem ilyenre pedig kb 8-10 alkalommal végigvittem. Most akkor Strelok egyik búvóhelyéről van szó Agropromban, a hátsó kijáratnál? Lemész az aknába pár banditát lenullázol később zombik meg elsőnek ott jön rád vérszopó asszem. Ha jóról beszélek akkor mondja már el vki h mi ez a stalker megmentős dolog? Hátha beugrik mert úgy zavar h nem tudom.

Agropromban a sztaker az Mole, megmutatja a lejáratot a fődalá. Ha meghó akkó is le tuc menni, de nem köszöni meg(nem ad semmit). Ha túléli ad vmit.

valaki segitene god modeot hogy tudom elocsalni? agropromnal meghalok sugarzas miatt azonnal :(

Vissza
Top Alul