[Shadow of Chernobyl] Elakadtam a játékban, help!

Hálló.. nem nagy elakadás ami foglalkoztat épp, csak egy olyan kérdésem lenne hogy honnan lehet kotorni lőszert VintarBC-be? pripjatban annyian voltak hogy visszajöttem inkább mert nem lehetett átkutatni a várost rendesen, és kerestem komoly csúzlit.. mostmár mennék vissza, de nincs lőszerem bele mert ami volt azt elpuffogtattam miközben visszanéztem hogy megkeressem a Fox nevű stalkert hogy infot kapjak tőle Strelokról. Fox holtan hever egy romos házban.. ergo buktam az infot.. :)

meg fura hogy yantarban a Dutyk barátok.. máshol neutral, Bar körül meg vegyesen Neutral, és Enemy. :D vicces amikor egyik Duty rámlő,a másik mellette meg keres valakit nagyon akit lelőhetne de engem nem bánt mert minek.. :D

Nekem egy 10004 patch-hez crack kéne! ha valaki adna egy linket hálás lennék!
Blindmouse neked csak annyit tudok mondani h a halot stalkerekhez mindig menj oda és "F" ekkor ha tudtad egy rejtekhelyet akkor azt már te is tudod a PDA-on lila kis kör benne 3pici lila háromszög jelöli. ezeken a rejtekhelyeken mindig van némi kötszer és lőszer. 4-5 ilyen átkutatása után már tudsz miből "puffogtatni" :D

The Ras":3kwm2s7a mondta:
Nekem egy 10004 patch-hez crack kéne! ha valaki adna egy linket hálás lennék!
Blindmouse neked csak annyit tudok mondani h a halot stalkerekhez mindig menj oda és "F" ekkor ha tudtad egy rejtekhelyet akkor azt már te is tudod a PDA-on lila kis kör benne 3pici lila háromszög jelöli. ezeken a rejtekhelyeken mindig van némi kötszer és lőszer. 4-5 ilyen átkutatása után már tudsz miből "puffogtatni" :D

Szerinted úgy jutottam el Pripjat-ig sőt a Chernobyl-i hídig meg vissza többször is Agropromot yantart, darkvalleyt többször is megjárva hogy nem raboltam ki a hullákat, rejtekhelyeket sorra?

Kedves Blindmouse!

probald meg a palyabetolteskori mentest betolteni. ha mar akkor is halott akkor gaz van.

mien patch van fent???
egyebkent elozo hozzaszolasbol nem idezunk

The Ras!

ne irj ieneket h 1.0004es verziohoz crack kell!!!!!!!!!!

mert ienekben nem segitunk

Szerintem elég régóta halott a srác. ergo nem segítene rajta más csak egy New Game. :)
de mostmár végigcsinálom ezt a kört... ha már ennyi ideje gyűröm..
amúgy nincs patch fent. de mondom jártam pripjatban.. a fő kérdés az hogy Hol tudok venni SOK 9x39 lőszert VintaBC-be

Dark Valleyben találtam 300 darabot, de szeritnem nem elég, kell még, nem szimpik nekem ezek a rodentek. :)

A 9x39mm-es lőszer elég ritka, de szerintem a duty kereskedőtől (colonel petrenko) lehet vásárolni egy idő után, valamint a monolithok hordanak maguknál Grozát (vagyis a játékban Thunder néven fut), náluk kell legyen 9x39-es lőszer.

banderas jol mondja monolithnal van meg eromunel is van asszem.

rodentek tudtommal nincsenek az alap jatekba, mien moddal tolod?

egyebkent blindmouse duplahozzaszolast nem szereti a mod.

Bocsánat én úgy emlékszem van rodent az alapban is, amikor másodszor voltam az X18 bejáratánál, rámtámadt jópár (még amikor mod nélkül játszottam vele), és Lukashnál is van egy küldi, hogy a wild territoryban pusztítsam el a rodentek fészkét.

Csak a Dark Valleyben lófráltam valamiért miután voltam már az X18ban (valami stalkert kellett kinyírni, mellékküldetés) és abból a gyárépületből jöttek ki ahol a bejárat van.

Másodszorra, igen.. mondjuk én már 3× voltam ott. másodszorra visszamentem screenshotokat csinálni a klassz kis gyermekkorom egyes helyszíneire kissé hajazó szocreál stílusú építészetről. harmadszorra céltudatosan mentem mert olvastam valahol hogy van ott egy rejtekhelyen párszáz darab. igaz csalás infot szerezni így, de most muszáj volt. na és akkor jöttek a rodentek ki a gyárépületből ami körül lófrál 1-2 bloodsucker.
mikor visszamentem akkor egy féltucat rodent kifejezetten visszaKERGETETT a duty outpost-ra

Mellesleg a Military base-ról loptam valami dokumentumokat, azt se akarja megvenni senki. :D

Petrenkot meglátogatom, bár nehéz hozzá bejutni ugyanis ott a bázis körül a 4-5 dutys valami okból utálja a pofámat. de ha legyakom őket akkor nyugi van, onnantól besétálhatok Petrenkohoz. :)

ut. kieg.: Petrenko meglátogatva. már van 526 lőszerem vintarba, nyugodtabban indulok el újra P.-ba. :)
elpasszoltam ott Voronyinnak a gránátvetőt mondván kell a súlykapacitás, erre rámsóz egy 6kilós ruhát.. KÖSSZ. :)

blindmouse: Haat az a hat kilos ruha amit radsoztak a jatek legjobb ruhaja ugyanolyan jo mint a seva, ha nem jobb, nem tudom pontossan a tulajdonsagait, SOC-ba vintorez nem epp a legjobb valasztas, ha most jatszol elosszor, inkabb kerress valami nagyobb tuzgyorsasagu fegyot, ami pontos is s legalabb 30 golyo van a tarban, mert sokan lonek rad. 526 golyo???? minek annyi egy sniperbe??? meg azok a golyok nagyon nehezek. de ha mar van remelem hogy mesterloves golyot szereztel.

KönigsTiger: en is talakoztam rodentel alapjatekban, de csak 2 vel es egesz palyafutasom soran 1X (10+ vegigjatszas).

banderas: olyan kuldetest nem kapsz, esetleg hacsak moddal, de freedom fonoke nem ad ijen kuldit itt vmit lkrt-al, vadkanok vacka van, rodentek vacka nincs baris en nem talakoztam vele.

Blindmouse: Szerinted úgy jutottam el Pripjat-ig sőt a Chernobyl-i hídig meg vissza többször is Agropromot yantart, darkvalleyt többször is megjárva hogy nem raboltam ki a hullákat, rejtekhelyeket sorra?[/quote]

HÁT ÉN HONNAN TUDJAM TE MIT CSINÁLTÁL NEM LÁTOK A FEJEDBE! Segíteni próbáltam egy ötlettel nem kell hülyének nézni!

Hannibal King

http://stalker.heroesradio.com/OptionalMissions.php

itt megtalálhatod az alap SOCban található összes opcionális küldetést és a feltételeiket. Szerintem azért nem adja sose a rodentes küldetést, mert abban az aluljáróban van a fészkük, ahol a family rifle és Gordon Freeman hullája található, ami ugye tele van electro anomáliával, és többszörösen kicsinálják saját magukat amire te még csak arra gondolsz, hogy az army warehouse felé menj.

blindmouse:

Követed te a sztorimódot, vagy csak úgy sétálgatsz a játékban?
Ugyanis miután voltál az X16ban és lekapcsoltál ott valami szerkezetet, már beengednek a duty bázisra. És azokat a dokumentumokat a military baséról nem lehet eladni mert a csaposnak kell adni a bárban.

hat jo ijet sem lattam meg, de holtaig tanul az ember :lol: de ezt a kuldetest soha nem kapod meg, sokszor jatszottam mar volt mikor Duty-t penzeltem volt mikor Free-t de ezt soha nem kaptam meg.

Hannibal:

egy ideje SEVA suittal tolom.. Petrenko lelkesen megvette. a psz9md-t de ha nagyon kell, akkor fogom és visszavásárolom, így is túlzottan tele vagyok pénzzel.. nem tudom hogy szabadulok meg tőle. van vagy 87ezer rubelem.. asszem kéne szereznem egy exoskeletont. :)

Jó az a Vintar, ha megtanulja kezelni az ember a gravitációhoz viszonyulását..
van nálam egy BG37 meg egy thunder S14 ami a 9×39-et használja.. apropó a gránátvető használatára nem jöttem rá az olyan csuzliknál ahol az is van benne.

Banderas: Hát én eddig azthittem követtem.. de az igazság az hogy elkallódtam valahol a sztorimódtól szerintem, és csak keresem a helyemet a zónában próbálva infot szerezni Strelokról.. nem két napja gyűröm a game-t szóval ne kérdezd hogy hol veszhettem el arról a vonalról. Búvóhelyét is megtaláltam nálam van a pda-ja etc.etc..
a Hotelben találtam egy szobát 26.os számmal. na annak az ajtaja nyitható lenne, és nem megy sehogy, valszeg hiányzik az a dekóder hozzá.. ergo ezt a vonalat már bebuktam.. de mivel ez a játék nem az a fajta amit egyszer játszik végig az ember így nem omlottam össze a dologtól túl mélyen. szerintem úgyis végigtolom még vagy kétszer :D
Amúgy beengedtek a Duty bázisra.. de egy ideje páran orrolnak rám. 3-4 Duty. mellette meg ott áll a másik Duty keresik a traitort, de engem nem bántanak.. miután kinyírom mellettük a 3-4 haragosomat, utána nyugalom van ismét.. :)

És eloszlatom a kételyeket, igen.. van Rodent az alapjátékban.. és a fészekírtós küldetés nélkül is.. ott mászkálnak.. volt vagy egy tucat..

Hát igen ez a rodentfészkes dolog is azt mutatja, mennyire összecsapták a játékot, milyen kicsikre csinálták a pályákat és mennyire nem figyeltek a küldetések szerkesztésénél (ugye az a bizonyos angolszász származású szabadúszó programozó :evil: ) az alap játékban. Amúgy még sokat elárul erről az állandóan automatán ismétlődő küldetések amikor pályát váltasz, és a korábbi patcheknél egy jópár embert nem lehetett megtalálni (Poker, Friar) akiknek közük volt bizonyos küldetésekhez.

Blindmouse: én mondjuk az elején még érdekesnek találtam a fő sztorivonalat, azonban valahonnét azután hogy az army warehouse felé visz a sztori, már egyszerűen végigrohan a maradék játékon...

Hannibal King":36ci6kcz mondta:
KönigsTiger: en is talakoztam rodentel alapjatekban, de csak 2 vel es egesz palyafutasom soran 1X (10+ vegigjatszas).

en csak egy rodentet lattam a shocba nemtom mar hany vegigjaccas alatt megpedig mindig ugyanott:
sotetvolgy laborjaba van egy halott az egyik ketrecbe

Banderas, érdekes is a fő sztorivonal, de nem tudom hogy hol eshettem le róla hogy nincs meg a dekóder. lehet kinyírtak valakit akire vigyáznom kellett volna..

sebaj, majd egy újabb végigjátszásnál kimondottan a sztorira megyek rá..

Vissza
Top Alul