[Shadow of Chernobyl] Elakadtam a játékban, help!

feltettem az 1,0005ös US peccset de semmi.......már kicsit elegem van segíts pls

nem indul el a játék?
amúgy a dupla hsz tiltja a szabályzat

sima alap játék volt de ha minden igaz megoldódott a probléma

Sziasztok!

Az alábbi gondom akadt:
A csernobili atomerőműben eljutottam a dekóderrel nyitható ajtóig, de a dekódert Pripjatyból "nagy okosan" elfelejtettem elhozni.

Hogyan tudnék Pripjatyba visszamenni érte? Visszamászni már nem lehet Csernobil NPP kinti területére.

Alapból csak egy előző, és egy automatikus mentésre tudok visszaugrani, ha jól látom.

Előre is köszönöm a segítséget!

maximum moddal tudsz visszamenni de ahhoz lehet h uj jatekot kell kezdeni szoval ezt megszivtad kerj vkitol mentest. elore szolok h en most perpill nemtok mentest adni mert most volt format a gepemen.

Szerkesztve:

SIKERÜLT! =)

A videó szerint az elektromos töltetű Gauss Gun-nal kell machinálni.

Az ajtó jobb oldali szélének közelében, az ajtó elé állva előre el kell dobni a Gauss Gun-t az ajtóra, akkkor a fegyver "beleáll" és mocorog benne, közben balra az ajtó nyílásához kell állni, és kivárni, amíg a fegyver kinyitja, és akkor uzsgyi befelé =)

Belülről az ajtó sarokvasai felé lépve vissza lehet venni a puskát.

Így a hozzám hasonlóan figyelmetlen játékosok kapnak még egy esélyt, és nem kell elölről újrajátszaniuk az egészet, bár nagyon hangulatos a játék, és megérte megvenni.

Nagyon szépen köszönöm a tippet KönigsTiger!

Sziasztok (X19/X10 labor agymanipuláló)

Elakadtam az ajtóban. Honnan lehet beszerezni az ajtó kódját? Egy leírásban azt olvastam, hogy a lelőtt katonáknál van, de átnéztem az összeset, nem találtam meg. Ebben kérném a segítségeteket.

hát ha ez a sötét völgyben van akkor a mondom a kódokat.
1: 1234
2: 9524

ja nem de akkor ez a Brain Schorcher nem x19-es labor.
1: 1287975
2: 342089

Köszönöm a gyors választ.
A 342089-s a legalsó szinten levő ajtót nyitja. A 1287975 remélem a megoldás.
Azért írtam az X19 labort, mert amikor betölti a pályát, akkor ezt írja ki.

Kipróbáltam, de nem jó.
342089
1287975
2011533
19840519
12439524
95241243

Esetleg valaki tud olyan kódot, amit elfogad az ajtó?

Elnézést a "dupla" hozzászólásért, de így lehetett jelezni az idősorrendiséget.

A videon látható megoldás nem sikerül.

Valakinek van még valami megoldása?

Vissza
Top Alul