[Shadow of Chernobyl] Elakadtam a játékban, help!

Amikor a zöld hologrammal beszélsz az utolsó mondatok valami olyasmik hogy velük tartsz vagy nem veszel részt ebben az egészben (az utóbbit kell választani és akkor jön a bónusz map).

én nem akadram el, csak az lenne a problémám, h nem tudok a gépfegyverrel lőni, még csak a kezébe se veszi az emberem, pedig van vagy 2gépfegyver a táskába...

mi lehet a baj?

xr3da2008021006182093ou7.jpg

azon a helyen van a gép fegyvered mint itt a FN-2000-res?

Sziasztok.

Remélem jön valaki hamarosan és segít nekem. A gondom valószínüleg igen egyszerű, és szem előtt lehet, mert egyik végigjátszás se írta le. az X16 os laborban vagyok, lekapcsoltam az összes cuccot időre, megtaláltam Ghost holttestét, kipakoltam belőle stb. Nem tudok kijutni a laborból, azon az útvonalon ahol lejöttem, nem tudok, tud valaki segíteni hogy hogy tudok kijutni? Szanaszét unom már a fejem, mert annyit császkáltam abba a laborba, se ellenség se semmi.

Előre is köszi.

nem visszafele kell jönni mert nem tudsz visszamászni hanem abban a helységban ahhol vot ghost holt teste ott levan szakadva 1 ilyen medence szerűség.... nha arra ki tudsz jutni.. ha jól emékszek rá akkor a jobb oldalon az utolsó

Köszönöm szépen! Meglett! Tényleg köszi! Én kapásból visszafelé indultam, oda be se néztem ahol mondtad! Köszönöm!

legelsőre én is visszafelé indultam el de aztán jobbann széttnézva kiderült hogy hiba volt

Sziasztok újra!

Megint van egy kis gondom, bár ez lehet hogy bug. Kikapcsoltam még egy Psi Emission gépet, egy kihalt laboratóriumban, vagy valami ahhoz hasonlóban. Ahogy kikapcsoltam, a csávó elájult, és látomása volt, majd felébredt és azt mondta egy hang hogy "What all you want is here stalker!". Mondom jólvan akkor, már akkor észrevettem hogy nincs nyíl a térképen, kijöttem a Laboratóriumból, még akkor sem volt nyíl, kit nagyba csatáztak, a Monolithosok és a katonák azthiszem. Békén is hagytam őket, majd fogtam egy rádióadást, amiben mondta nekem a barkeeper hogy menjek a Veterán stalkerekkel pyripatba, de nyíl nincs, én meg nem ismerem annyira ukrajnát hogy tudjam merre kell menni :D. Ötlet valakinek?

Ui.I A feladatom viszont az hogy "Reach the scharcophagus"

hejho!

van otlet meg szep h van: ahogy mesz vissza a bar fele lesz 1 ut fel a balra ahol a harcolni fognak a stalkerek meg a monolitosok arra kell menni. de ha megnyitod a pdadat akkor ott megtod nezni a feladatokat es bejelolni egyet.

hello,megvettem ma a shadow of chernobylt és elakadtam:Sfeltelepítettem elindítanám erre ezt írja ki:Fehler
Die Page-Datei ist deaktiviert order die Dateigröße reicht nicht aus.

Um zu Funktionieren braucht das Spiel eine Page-Datei von mindestens 2GB.
Bitte Die Systemkonfiguration anpassen, bevor das Spiel eneut gestarted wird.

kérlek segítsetek

sved vistam van szoval nem lesz egyszeru de szereztem neked leirast
A lapozófájt xp esetén a start > vezérlőpult > rendszer részéén a speciális részén a "Teljesítmény" beállításainál tudod módosítani.

Vissza
Top Alul