[Shadow of Chernobyl] Elakadtam a játékban, help!

hol tartasz pontosan a tortenetbe?
van-e font vmi mod?
probald meg azt h a mentesrol csinalsz 1 biztonsagi masolatot vhova majd urjatelepited a jatekot es a mentest elinditod.

az, hogy az ajtó nem nyílik ki mikor visszamégy még vmelyik régi patch hibája volt. ha az 1.0004 vagy 0005 van fenn, akkor ilyennel nem találkozol. viszont ezekhez a patchekhez új játékot kell kezdeni, különben mit sem érnek.

Sziasztok!

új vagyok itt és azért reggeltem, mert elakadtam a shadow of csernobilban. Az a problémám, hogy le kellene mennem a laborba a Borovos küldetés után viszont a páncélajtót nem tudom kinyitni. Sehol sem találom a nyitó kódot. Kérlek benneteket, hogy adjatok ötletet, mit kéne csinálnom.

shadowrunner":1sk68bwg mondta:
Sziasztok!

új vagyok itt és azért reggeltem, mert elakadtam a shadow of csernobilban. Az a problémám, hogy le kellene mennem a laborba a Borovos küldetés után viszont a páncélajtót nem tudom kinyitni. Sehol sem találom a nyitó kódot. Kérlek benneteket, hogy adjatok ötletet, mit kéne csinálnom.

A külföldi stalkeres oldalakon nézd meg a kódot és nem kell keresgélni.

hi!

A kódot ismertem, de az ajtó nem akart kinyílni. De már sikerült megoldanom a dolgot. Köszi a tanácsot.

Sziasztok !

Ha úgy fejeződik be a játék, hogy eljutok a kívánság teljesítőhöz és megnyomom az F betűt utána jön egy videó amin megvakul a csávóm.... akkor jól csináltam ?? Mert ha igen akkor elég böszme egy befejezés...

van több nem csak az amit leírtál :roll: valahova Murder3 leírta őket

ha akarod leirom a befejezeseket:
ha sok penzel mesz akkor aranyeso lesz es radzsakad a mennyezet
ha rossz volt a hirneved akkor a vilagot akarod uralni
ha jo volt akkor elakarod tuntetni a zonat es megvakulsz
.
.
.

aztan ha nem mesz oda a kavicshoz hanem felmaszol egy letran akkor megint csak ket valasztasod van:
1. csatlakozol a tudathoz
2.nem csatlakozol a tudathoz
de itt mar nem mondom el h mi tortenik :D

Azt a lépcsőt merre találom ?? Ott van a kivánság teljesitő mellett valahol ?? Vagy talán máshol ?

kezdetnek nem lepcso hanem letra
ugyebar ahol bementel a kavicshoz ott elotte korbelehet menni ott ez 1ik ien kis beugroba van 1 "letra" na ott

úgy érted mielött bemegyek abba a pályarészbe ahol a kő van ?? Mert ugye megyünk a pripyat-ba és ott a végén elkezd számolni 5 perc leforgás alatt nem tom mivan..... de arról beszélsz ? vagy már lent vagy az aknában ?

Köszi ! Véglis akkor ugyan az a helyzet mintha a kőnél lennék..... :D akkor végigtoltam !! Jó volt...

A te befejezésed egy False Ending volt. Érdemes megcsinálni a True Ending-eket is (kettő van de én inkább csak egyet tartok annak), mert akkor az utolsó pálya nem a szarkofág belseje lesz, hanem még az erőmű területén is tudsz mászkálni (nem azon a részen ahol bementél a szarkofágba hanem a másik oldalán).

Amugy én is a könél végeztem el a pálya futásomat nem is gondoltam hogy 2-véglet van fogatlan fogatlan fogatlan fogatlan fal1

7-en mint a gonoszok azért te sem gondolod komolyan :D

végletek.
-gazdagság
-igázzuk le az emberiséget
-tűnjön el a zóna
-világ ura akrok lenni
-halhatatlan akarok lenni
-A CC projeckel együttműködés
-CC project elpusztítása
Ez 7

Vissza
Top Alul