[Shadow of Chernobyl] Elakadtam a játékban, help!

Most tolom harmadjára végig a játékot, de még egyszer sem találkoztam a szájharmonikázó stalkerrel. Valaki árulja már el, hogy merre találom! :roll:

Én csak 1 olyan stalkerrel találkoztam aki vettemtt 1 szájharmonikát.

Szájharmonikázó stalkereket csak modokban fogsz látni! OL2.0-ban volt és ha jól emlékszem Priboi1.0-ban is.

Nekem a sima játékban volt. Csak nem láthattam ,hogy használja-e mert megvettem.

Nah pár napja újra kezdtem a stalkert és elakadtam egy helyen és teljesen elfelejtettem, hogy hogy oldottam meg elöszőr, szóval kéne a segítségetek! :D Army Warhouse-nál kaptam egy feladatot, hogy védjem meg a Freedom Outpostot a mutánsok elől a Red Forest-hez vezető úton, a bázisnál. De az a gond, hogy ott dekkolok és semmi mutáns horda nem akar jönni... help! :oops: thx!

Sziasztok!

Letöltöttem a magyarítást a játékhoz, csak nem tudom hová kell bamásolni.. Valaki mondja meg nekem kérem szépen!
Előre is köszönöm:)

Jaja, az a szopás, amikor felveszel egy küldit, de nemlehet megcsinálni, mert nincs pl 1 mutáns se ott:S Én ilyenkor visszatöltök egy régebbi mentést, amin még nem vettem fel ezt.. De nekem nem sűrűn vannak/voltak ilyen problémáim..

Magyarításról meg annyit, ha telepítős akkor feltelepíted, ha gamedata-s akkor meg azt bemásolod stalker mappába, elvileg!

GAdam":1wy713ka mondta:
Nah pár napja újra kezdtem a stalkert és elakadtam egy helyen és teljesen elfelejtettem, hogy hogy oldottam meg elöszőr, szóval kéne a segítségetek! :D Army Warhouse-nál kaptam egy feladatot, hogy védjem meg a Freedom Outpostot a mutánsok elől a Red Forest-hez vezető úton, a bázisnál. De az a gond, hogy ott dekkolok és semmi mutáns horda nem akar jönni... help! :oops: thx!
Nekem a szabadságiak első rendes küldetésénél szivat (ok kinyirom a táborban a dutysokat, megnézem nincs több de a küldetésnek nincs vége :lol:

Jáksenás!

Ha azóta nem sikerált még oldásot találnod problémádat illetően,akkor,nos,szerintem menj át a Veres-erdőbe,aztán mikor max egy óra múlván visszatérsz,akkor ott lesznek a mutánsok,és ha szerencséd volt,a monolitos lunatikusok is.ha túléled,tiéd a kristály.
(Azt hiszem,az a jutalom...)

Goldman a dutysokat egeszen a bar-ig vezeto kapuig keresd. ott fent szoktak lenni a bokrok es egyeb heylek kozott.

zombimorzsi":2hj0fp10 mondta:
Jáksenás!

Ha azóta nem sikerált még oldásot találnod problémádat illetően,akkor,nos,szerintem menj át a Veres-erdőbe,aztán mikor max egy óra múlván visszatérsz,akkor ott lesznek a mutánsok,és ha szerencséd volt,a monolitos lunatikusok is.ha túléled,tiéd a kristály.
(Azt hiszem,az a jutalom...)

Köszi a válaszért de monstanság a CS-t tolom majd ha meguntam akkor vissza térek SoC-ra! :P

Sziasztok!
Elakadtam a vörös erdőben a tanknál lévő téranomáliánál,hiába ugrálok a közepébe nem töténik semmi. :?
Kérnék szépen tippett,megoldást vagy egy utána lévő mentést.
Előre is köszönöm!

Sziasztok!
a játék elsö traderének ajtaján nem tudok bejutni (tudom F)
már kereskedtem vele és a föküldit nem tom igy befejezni...és 2szorra történik ez velem.
segitetek légyszi.
ez csak velem van vagy nem tudok valamit.
eredeti+patchek fennt vannak...
elölre is köszönöm.

most neked melyik játéknál van gond a Cs vagy a Shoc?
és melyik trader ?

mar bocsesz de ha jol lattam akkor ezt maroda irtad cs-s forumba is
most akkor meik jatekhoz tartozik?
mert ha ide is meg oda is irod attol meg nem lesz gyorsabban megoldva a problemad csak felb@szod vele az embereket

EDIT: lassu a netem ora 26volt amikor elkuldtem erre ora 29re mutatja a postot

köszi a felvilágositást...
tibi nevü modi(???) v. felhasználo linkelt be a clear sky-ba majd mikor észre vettem hogy rossz helyen vagyok irtam a soc-ba.
a bunker traderöl van szo hisz ö az elsö.
eszembe nem jutna felbaszni a nemes társaság agyát.:)
elölre is köszi.

akkor elnezest kerek viszont lehet torolni a sajat hozzaszolasodat szoval tedd azt mielott mas is felreertene v a mod szolna erte

kiválo!
akkor valaki tudna segiteni?
hisz azért jöttem és nem azért hogy belémkössenek vagy kioktassanak!

Vissza
Top Alul