Kimmuriel
New Member
Most tolom harmadjára végig a játékot, de még egyszer sem találkoztam a szájharmonikázó stalkerrel. Valaki árulja már el, hogy merre találom! :roll:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Nekem a szabadságiak első rendes küldetésénél szivat (ok kinyirom a táborban a dutysokat, megnézem nincs több de a küldetésnek nincs vége :lol:GAdam":1wy713ka mondta:Nah pár napja újra kezdtem a stalkert és elakadtam egy helyen és teljesen elfelejtettem, hogy hogy oldottam meg elöszőr, szóval kéne a segítségetek!Army Warhouse-nál kaptam egy feladatot, hogy védjem meg a Freedom Outpostot a mutánsok elől a Red Forest-hez vezető úton, a bázisnál. De az a gond, hogy ott dekkolok és semmi mutáns horda nem akar jönni... help!
thx!
zombimorzsi":2hj0fp10 mondta:Jáksenás!
Ha azóta nem sikerált még oldásot találnod problémádat illetően,akkor,nos,szerintem menj át a Veres-erdőbe,aztán mikor max egy óra múlván visszatérsz,akkor ott lesznek a mutánsok,és ha szerencséd volt,a monolitos lunatikusok is.ha túléled,tiéd a kristály.
(Azt hiszem,az a jutalom...)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.