[Shadow of Chernobyl] Elakadtam a játékban, help!

Hali!
Segítséget kérnék!
Nem tudom megcsinálni az olyan feladatokat amikben egy állat/szörny testrészét kell el vinni a kutatónak, ugye a nyíl a térképen nem mutat semerre, leölök egy rahedli megfelelő dögöt át kutatom a testüket, de semmi, hogyan kell ezeket a feladatokat megcsinálni?

addig öld a szörnyeket amíg nem találsz meg felelő testrészt

Ölnék én ha lenne még mit :D
de akkor a lényeg, hogy a test átkutatása közben kell ott találnom egyet, igaz?

Én úgy szoktam, hogy csak akkor veszem fel a feladatot, amikor már nálam van a testrész is! :wink: Eddig mindig beváltt! :roll:

Javítások fent vannak? Néhány mellékküldetés csak a javítás után teljesíthető!

Nekem fent van 1.0004 de az egyik 'keresd meg a Jellyfish artifaktot' küldi nem működik! Megszereztem, odaadtam, erre nem ad semmit, csak azt írja 'here's the reward' vagy valami ilyesmi, és akárhányszor rálehet nyomni az 'I'm here for the job' feliratra! :lol: És csak az az egy Jellyfish-es küldi, megvárom majd, hogy teljjjen le az idő..

Én az 1.0005-tel szoktam játszani és azzal nincs ilyen hiba. Az 1.0004 teljesen kimaradt az életemből. Szerintem érdemes felrakni az 1.0005-öt, ha netezni akarsz akkor meg az 1.0006-ot. Bár ez úgytudom elég instabil. A modok többsége megy 1.0005-tel úgyhogy emiatt sem kell félni!

én azt szeretném megkérdezni, hogy Warehouses pályán hol találok jó suitot,fegyvert,lőszert,artfifactot?

(a duty táborban tudom, hogy van egy freedom suit, de az gyenge, fegyvert találtam párat de azok se valami jók, és egy ilyen hamburger szerű artifactot találtam a bloodsuckeres falu víztornyában, kb ennyit ismerek)

Igen a víztoronyban van egy jó, +30-as. És van egy jó fegyó, az a távcsöves, a nevét most nemtom, ilyen barna, warehouse-on belül valamelyik kis házban van.. Asszem a déli részén valahol.. :wink: :lol:

szerintem a legjobb ruha a zöld kutatóruha nekem azzal sikerült,a nevét pontosan nemtudom

már megoldódott, a hotelben ahol a ekóder van, abban a szobában az ágyon volt valami elég jó ruha asszem a radioaktivitás 70%-át szűri talán és minden 60% körül van, plusz rájönnek az artifacok azok is erősítik.... lőszert hol tudok szerezni? hullákon kívül? :wink:

bejutottam a szarkofágba, erre éppen dekódolom az ajtót ahová jó sok medkit árán jutottam el, és pont mire kinyitja azajtót megöl a sugárzás.... nincs medkitem se antiradom, és szemböl jönnnek még 5-en, miközben nyitom az ajtót..... valamilyen ötlet?

( a sugárzás általában gondot okozott, kb a pálya felétől villog vagy a zöld vagy a sárga, komolyabb tűzpárbajokban a piros sugárveszélyjel...elviszi az összes medkitet és antiradot.....)

milyen ruha van rajtad? mert az exo 30% radiaton protectiont ad, ami a háttérsugárzáshoz kevés, én ide 90%os ruha + 2*-30% artifactel mentem be...

már végigvittem minen befejezést, találtam két tök uj merc suitot véd 70%-tól annyi elég volt a legtöbb helyre, a vége elég maszív volt :wink:

Vissza
Top Alul