[Shadow of Chernobyl] Elakadtam a játékban, help!

grat, ha le akarod rohanni őket akkor próbáld ki azt hogy féktelenül váltogatod a gránátot és az elsődleges fegyvert közben még őrültebben ütöd a fire gombot, akkor biztos mindenki meghal. ( nem túl gazdaságos lőzer és élet tekintetéből, de lealább olyan szórakoztató.... :wink: )

Sziasztok tudna segíteni valaki?

Sajnos minden elszált a gépemről és még nem fejeztem be a játékot! Szóval szükségem lenne egy mentésre a 2.11. Red Forest környékéről! Ha valaki tudna segíteni, már mindenhol kerestem, de sajna csak a végéről illetve az elejéről találtam.

Előre is köszönöm! :?

Hi!
(Nem tudtam hova írjak ezért írok ide)
Ezek az én problémáim a játékkal:
1.:Ha egy palinál automata fegyó van,akkor az a kezeitől kb. -a játékban nézve- 10-15 cm-re van.
2.:A helikoptereknél a rotor az orron van.
3.:Amikor az nálam van automata fegyó úgy lő h nincs is a kezemben semmi.
Erre a 3 hibára 0006-ig nem sikerült megoldást találnom.
Kérlek segítsetek!

Eredeti a game? Mert láttam már olyan játékot amiben voltak fura dolgok, mert nem volt original.

Lehet megkéne próbálnom újra letölteni?

NO WAREZ

nem letölteni MEGVENNI :wink:

Nekem is tudna valaki segiteni ???? Egy mentés kellene de nagyon a red forest környékéről kicsivel lehet utánna is. Ha nem túl nagy kérés... már gondoltam jutalmat tüzök ki mert senki nem küld! l :?

köszi a segítséget hálám jeléül utalom a megadott számlára a 10.000 ft ot! Csak hogy lásd kivel van dolgod!

Még egyszer köszönöm.:) Végre valaki vette a fáradságot... nekem meg ennyit megért... :D

Üdv. A játék elején járok, mikor Fox-xal találkozok, hogy mondjon valamit Strelok-ról. Odaadtam a medkit-et, majd mikor rákattintok a beszélgetésnél a mondatomra, a válasza gyorsan eltűnik bezáródik az ablak és megjelenik fent, hogy a feladat teljesítve. Megy tovább a játék így is, csak szerettem volna azt pár sort még elolvasni. Ez mindenkinél így van? A PDA-t tanulmánxoztam, de abban nem találtam párbeszédeket.

Igen köszi! De ami azt illeti nem voltak igazán segítőkészek... vagy csak én tévedek és nem volt mentés senkinek! De nagy nehezen összejött...

Paradox.... aztán még tudsz vele beszélni, és elmondja a dolgokat. aztán jönnek a kutyák, és ha megmented megint, akkor pénzt is ad. szntem menj vissza.

Igen, ezt megcsináltam. Jöttek a kutyák, lelőttük őket, majd beszélgetés és adott 1500 pénzt. De ez még előtte van, ahogy adod a medkitet felkel, majd beszélgetés és a válasza nem marad a párbeszédes ablakban, hanem becsukódik egyből, de még látszódik, hogy valamit válaszol 5-6 sorban.

Vissza
Top Alul