[Shadow of Chernobyl] Elakadtam a játékban, help!

Először nekem sem sikerült... Legegyszerűbb késsel szétszúrni (de erős szúrással, vagyis default jobb egérklikk, nemcsak bal klikkes hadonászás), és arra figyelj, hogy az üvegre célozz! Mert ha a fém részt találod el, akkor tényleg nem fog sikerülni!

smk17":3jekflnt mondta:
Hali !
Nekem a legutolsó pályán van problémám ! Megcsináltam Csernobyl-ban a titkos labort , mindent megkérdeztem attól a virtuális fickótól ,(persze magyar felirat nuku) , és utána semmi nem jelenik meg a PDA-ban amiről beszéltünk . :S
Baromira idegesítő , hogy a játék fő lényegéről nem tudtam meg semmit .
Már minden patch-et , és magyarítást próbáltam , semelyikkel nem jön be .
Nincs valakinek egy elmentése a titkos labor után ???

Story videók topicban vmelyik oldalon ott van a fordítása az utolsó szövegnek. Olvass ott vissza és akkor megérted, egyébként azt akkor kellett volna olvasni, amikor ott volt mert a PDA-ba nem ment sokat belőle :?

Császtok!

Az a helyzet hogy most a föld alatt vagyok mole küldött le.És az a problémám hogy nincs elemlámpám.Honnan tudnék szerezni egyet?(egyszer végigvittem már de akkor sem volt zseblámpám)

pedig L betű a zseblámpa ebben biztos lehetsz..... szerezni nem lehet. ha nem müxik akkor nézd meg az optionsban hogy mi a flashlight asszem bill-e

Lehet hogy nincs a páncélomon.Amúgy ez olyan szar egy játék.AK 74-el 30 golyót belelövök az ellenbe 10 cm-ről és nem HAL MEG!!!!!!

Scorpius":3mlcg5ak mondta:
krissz":3mlcg5ak mondta:
Nightwatch":3mlcg5ak mondta:
a STALKER szerinted sz*r játék?
Á ideges voltam.Amúgy egész jó játék csak teli van idegesítő dolgokkal.

mi féle idegesito dolgokal?

Pl az ellen átlő a falon ,2 tár kell egy ellenbe (úgy hogy minden golyó talál) ,amikor végre kiírtok mindenkit egy zónában visszamegyek és ott állnak megint ,nem megy minimumon a night vision és a flashlight csak lowon nekem meg így akadozik ,piszkosul sokat kell rohangálni... Lehet hogy ezek titeket nem zavarnak ,de engem igen és tudom hogy itt mindenki elvakult csernobil fanatikus ezért kár volt beírni az hogy szar a játék BOCSÁNATOT KÉREK!!!

az ellenfél visszalő és nem várja letérdelve a headshotot :lol: :lol: :lol:

azt a két tárat lehet h nem mellé vagy a GOLYÓÁLLÓ MELLÉNYébe kéne lőni....1-2 esetleg ha ittas vagy 3 golyó kell a fejbe és kész...

Tökön lőttem ha fejbe akarom lőni közelről akkor akadozik.Amúgy most nyírtam ki a freedom bázisán az árust (valami hülye neve van) egy robbanó hordóval :D.

Nightwatch":15bqbb29 mondta:
látod és arra a hordóra csak 1 golyó kellett nem több tár.... gondolkdni is kell nem csak nyomni a fire-t
Nem egy hanem 3 golyó kellett bele :D .

késsel belevágsz és robban is :D a fegyverraktár őrének meg minimum 4 hordó kell hogy meghaljon xD

Rájöttem hogy nem is azt öltem meg :D.A fegyverraktár őrének a fején átmásztam aztán bementem a fegyverraktárba és a fegyó ami kellett beesett az asztal alá aztán gránátokkal valahogy kirobbantottam :P .

Előző hsz-t nem idézünk - Tibi

Vissza
Top Alul