SGM

Jó a MOD?

• Király

Szavazat: 0 0.0%
  • Elmegy szódával

• Játszható

• Rossz

• SZ*R

• Összes szavazó
    0
lacinkacinka89:

Csinálj egy felhasználói fiókot a moddb - n és menni fog a letöltés.Nekem legalább is megy.

Z.S.O.L.D.O.S. : a fene se érti de 32 biten hamar dobálja az "out of memory" crasheket.64 biten még nem találkoztam ilyen hibával.

Köszönöm Aarpok! Így már sikerült letölteni!

Az én configom: Core2 duo 2 GHz, 2 GB ddr2 ram, GF 9600Gt 512 mb. Mégis mindig kidobál. Esetleg megpróbálok még állítgatni a grafikán, bár már annyira levettem, hogy már már ocsmány, de még próbálkozok. Ha nem fog sikerülni, akkor teljes tanácstalanság?!

lacinkacinka89:

Örülök,hogy sikerült letöltened taps1 Sajnos az SGM nem éppen a stabilitásáról híres elég egy apró hiba és már össze is omlik. fal1

ha gondoljátok feltöltöm az SGM 2.2 All in One fajtát valahova és csatolom hozzá a magyaritást is, csak küldjetek nekem egy ingyenes megosztót ahová fel tudom tolni a cuccost. egyébként én a sajátomba kicsit belepiszkáltam. más detektor, más páncél, meg sisak. másik fegyver. meg több pénz. konkrétan a XM 29 OICW vel tolom, és még azt is átirtam 5.45x39 es lőszerre az 5.56x45 ről :D

Zsoldos! Az All in one magyarosítás, az nekem kellene, ha esetleg fel tudod tenni valahova, vagy akár pm-ben azt megköszönném!

Ryuk

Igen láttam már mindkettőt.Nem nagy szám egyik sem.

Na jó, de szeretek mindent legalább egyszer megtalálni. Sötétvölgyben most futok neki harmadszor a szabadságos küldetésnek, mert valaki azt mondta itt h az épületekben vannak a dokumentumok, erre egyet az udvaron találtam, egyet meg a kerítésen kívül. A harmadik meg sehol. Szóval milyen módon lehet hozzájutni ezekhez a tárgyakhoz?

Ryuk

A Monolith artihoz küldetés jutalmaként lehet hozzájutni.Cyborg küldetése,hogy a zsoldosoktól vissza kell foglalni a könyvesboltot.Ennek a feladatnak a jutalmában szerepel a monolith arti.A lángszórót passzolom csak a kereskedőknél láttam (ha jól emlékszem).

Hogy pontosan hogyan kell megszerezni a Monolit artit nem emlékszem, de valami rémlik Arapok állításából.
Ami a lángszórót illeti, van 1 Jupiternél.Ahogy mész a banditákhoz Janov felöl( Vanó tartozása) a domb elött az út jobb felén bozótosnál van 1 sátor, a sátor szájánál meg 1 SGM stash na abban van egy lángszóró elrejtve. viszont nem egyszerű kiszedni, mert a sátor elött egy anomália van... (én még nem tudtam úgy kiszedni, hogy ne sérültem volna meg!)

Írtó jó a mod, bár van benne pár hülyeség/furcsaság és sok-sok bug... (SGM 2.2)
Megannyi kérdésem lenne, de a legfontosabb:
Hogy tudnám kiküszöbölni azt hogy az utósó küldetésnél (Extraction - kivon(ul)ás), beragad az a nyolc NPC (javarészt katonák - állnak célratartva egy helyben) akikkel együtt kellene végigmenni a városon? Kivonulunk a mosodából, elérünk az első zombis házig, minden zombit szépen lelőnek, de az ezredes nem adja ki a parancsot hogy "balra el" (kivéve ha szitává lövöm valamelyiküket de akkor failed...). Előre is köszi!

Vissza
Top Alul