SGM

Jó a MOD?

• Király

Szavazat: 0 0.0%
  • Elmegy szódával

• Játszható

• Rossz

• SZ*R

• Összes szavazó
    0
Igen, közben már eljutottam hozzá. De Janov állomáson, meg a tudósbunkernál is az a 25-25 ember olyan lag-ot eredményez, hogy élvezhetetlen a játék. Egyenlőre jegeltem a modot.

Az mitől lehet, hogy 2.2-es verzióval a játék kimerevedik és eláll a hang a játékkezdést követő 5mp-ben? Rendszerem 64bites Win7 Ultimate, ha esetleg ez lehetőség. Vannillával működik.

Magyarítás frissítés!

v1.0:

- A maradék szövegek fordítása megtörtént (by LeoDelux), amennyire lehetett őket fordítani. Így már (elvileg) 100%-ban magyar szöveggel játszható a mod.
- Bagoly (Owl) által árult rejtekhelyek helyszínszövegeinek pótlása.
- Fő küldetésszál: Dr. Makovetsky párbeszédének korrigálása.
- Néhány egyéb apró javítás.

Egyéb, nem a magyarítással kapcsolatos javítások:
- a P90 és M249 egyik hiányzó animációja által okozott CTD-k javítása.

Letöltés: http://bit.ly/NfP5Ze

Még mindig lehetnek később frissítések, szóval figyeljétek a fórumot néha addig is. A hibákat ha találtok továbbra is várom ide vagy az email címemre. Köszi, jó játékot mindenkinek.

Újabb frissítés!

v1.01:

- Néhány még hiányzó task feladat mondat pótlása magyarra (by LeoDelux)
- String hiba az egyik párbeszédben (Cordon - főparancsnok), nem magyarításból fakadó hiba hanem a mod fejlesztői hibáztak a "\gamedata\configs\gameplay\dialogs_escape.xml" -ben. Javítva lett.

Letöltés: http://bit.ly/OmGGUX

Elnézést mindenkitől :$

Az előző verziókat mindig törlöm ilyenkor a tárhelyről szóval a régebbi verziók linkjei nem élnek ha megjelenik egy új verzió.

Nemrég keztdtem a modot szal kellene egy kis segitség.... Kiűztük a kezdők táborából a banditákat. Akik meg kereket akartak oldani azok meg a szemem láttára belementek egy anomáliába . Utánna kaptam egy küldetést hogy vkinek a hulláját találjam meg de nem jelzi a pda a helyet. Illetve sidorovics rejtekhelyét kellene berobbantani vmi robbanóanyaggal de a kereskedő nem árul olyat a kordonnál .A banditákat legyalultam mindenfele és nem tudok sehol átmenni másik pályára aki meg át tudna vinni annak még mindig "sürgős" dolga van....

(Ezekkel a patchekkel használom a játékot: SGM_2.2_fixed_19.03,Add_Fix_SGM_2_2 + a Sigerous Mod 2.2-es verziójának magyarítása)

SPOILER!!
A tábor egyik házának pincéjében van a robbanószer, és lent a sidorovics pincéjében lesz a hulla. Nekem viszont olyan problémám lenne, hogy gyűjtöm a hullákból az elektronikus pénzt, viszont sehol sem jelzi ki. A statisztikánál is nulla van, és ha a bankárnál át akarom váltani ott is azt mondja h nulla van. Valaki, valami megoldás?

Ryuk! nekem is ez volt, aztán a játék vége fele egyszer csak fel tudtam venni, de az elektronikus pénz 10%-át lapod meg zsebbe :)

Nah berobbantottam szido rejtekhelyét... de hol a hulla(csak 1 aksivető volt ott)? Vagy akkorát robbantottam hogy kirpült a mapról?
Remélem nem.... :|
Közben ujrakezdtem az eggyik autosave -töl ... nos ...amikor a menekülő banditákat likvidálni kellet akkor kaptam meg a hullakersős küldetést ugye.Ezután lemásztam az eggyik ház pincéjébe a bombáért. Igy már nem tünt el a küldetés a PDA -rol.De mikor átkutattam Szido pincéjét és a hullát a pendrivért akkor bejött a védd meg a mutánsoktól a falut v vmi hasonló akkor eltünt ismét a küldetés(a penyó visszavitele a bázisra) .A sikeres mutánsirtás után vissza lehetett batyogni a bázisra .Másnál ez nem fordult elő? :|

SGM 2.2 van fent, magyarítással. Ebben is benne van az FN2000 "Hurricane"? Hogy lehet megszerezni? Elvittem a ládát a monolithosoknak de nem kaptam érte.

Vissza
Top Alul