SGM

Jó a MOD?

• Király

Szavazat: 0 0.0%
  • Elmegy szódával

• Játszható

• Rossz

• SZ*R

• Összes szavazó
    0
1, rá kel kattintani
2, mit hol?
3, venni kell, az alternatív árusoknál lehet kapni, 3000 ru körül

Ezt ugyan nem kérdezted, de nálam egy 1.7 és a 2.0 verzióban sem működik.

Mert nincs MP3 lejátszóm, de egy küldiért azt írta ki, hogy egy új zene szám is fel lett rá töltve.De hogyan, hogyha nincs is?:DD

Tényleg... én egyszer majdnem feltöltöttem az MP3 lejátszót zeneszámokkal, de egyet sme játszott le... egyszerűen nem indult el... most mi a fene van azzal?
Amúgy a elemes detektor nem újdonság... azt hiszem a Lost World Reqvitalban találkoztam vele... a tudósoknál tudtam elemet venni bele máskülönben lassacskán a 0 ra csökkent a detektor mutatási távja így kb vakon :D

Amúgy fasza a videó :D nekem is köll ilyen Tank :D

Sziasztok! Kopacsinál ilyen hibaüzenettel fagy ki újratelepítés után a 2.0:

Expression : 0
Function : ErrorLog
File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_engine_script.cpp
Line : 49
Description : Couldnt find sounds fight\post_combat_wait\relax_ with prefix characters_voice\human_01\csky\
Valszeg amikor a hajnal bázist megtámadják a mutánsok, akkor fagy le. Tudtok erre valami megoldást?
Köszi!
Dodo
Ps: A Sigerous.ru oldalról letöltött .exe az SGM... (nekem a repckot nem sikerült használni.

Sziasztok! SGM 2.0 játszom, vége az alapjátéknak, megöltem a 400 zombit, elméletileg már meg kellett volna kapnom a küldetést, hogy menj sötétvölgybe, de nincs semmi. Nincs a teleport sem a bányagépnél, és nincs semmi küldetés sem... Nem tudjátok, mit hagytam ki? Vagy mit kellene még csinálnom, hogy át tudjak menni?
Köszi!

Segítsetek légyszives cordonból ha mennék áta swampba bugtrappal MINDIG kilép
FATAL ERROR

[error]Expression : fatal error
[error]Function : out_of_memory_handler
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\xrDebugNew.cpp
[error]Line : 336
[error]Description : <no>
[error]Arguments : Out of memory. Memory request: 64296 K

stack trace:

Köszi

Valaki tudja esetleg, hol található valamilyen SKAT kártya ami szükséges volna a lezuhant helikopterek vizsgálatához? (Még Zatonban vagyok.) [SGM 2.1]

Vissza
Top Alul