SGM

Jó a MOD?

• Király

Szavazat: 0 0.0%
  • Elmegy szódával

• Játszható

• Rossz

• SZ*R

• Összes szavazó
    0
az érdekes mert battle3 modern war3 közepesen 40fps.

Üdv mindenkinek!

Örülök, hogy találtam egy magyar fórumot is ebben a témában, mert nagyon ráharaptam a Sigerous Mod minden fajtájára és sok olyan dolog van, amit a GSC-n nem értek, na persze ez csekély angol tudásomnak is köszönhető. Próbáltátok már az SGM 1.7-hez való Geonesis addon modot, amely szinte teljes egészében új játék élményt ad az egésznek. Ha van aki már próbálta akkor segíthetne, hogy mivel lehet megoldani azt a problémát amely azt okozza, hogy valahányszor elindulok a tudós bunker felé, azonnal , Crash.

Bunyi, sajnos az SGM akármilyen verziójának az átka az, hogy baromira szaggat, pedig nincs szar gépem:

Motherboard: Gygabite GA-P35-DS3
CPU: IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6300 @ 2.80 GHz
Memory: Corsair Dominator Twin 2X2048 MB
Video Card: Ati Radeon Powercolor 4890 1 GB
Winchester: Seagate Barracuda 500 GB & Samsung 750 GB
Power Supply: Chieftec 550 W
Mouse: Razer Abyssus
CD/DVD Writer: Asus
Monitor: Philips 17'

Oké, a többi mod is beszaggat, de az köszönhető a játék anti optimalizáltságának -.-

De az SGM akkor is szar mindegy milyen verzióban.

A Brazt kipróbáltam anno, az még jobban szaggat, mint a többi -.-

Valami Atmosfear mod van ezekre rápakolva?

Mert pl. a Smrter 0.41 az Atmosfear 3 moddal nem szaggat úgy, mint az SGM.

hát ez az hogy a smrter0.41 simán futott meg az ARMS is remekül ment de ez a sigerius katasztófa.

mi az a ARMS?

Egyébként alapvetően nincs bajom az SGM moddal, mert tök jó ötleteket pakoltak bele, és a távcsöves Toz minden idők legjobb Stalker fegyvere, azonban a szaggatás baromira elveszi az életkedvem mindentől :-(

Az Sgm Braz még jobb is, mint az eredeti :-/

Szerk.:
Van SGM 2.0

Szerk 2:

Bugos mint állat. pl. amikor a másik hajóra akarok átmenni a banditákkal, megmondom a fickónak, hogy induljunk, aztán pikk-pakk, frankón kifagy -.-
Meg akkor is, amikor át akarsz menni Jupiterbe.

Kár ezért a modért, szívesen megnéztem volna a Dark Valley-t, de úgy tűnik Smrter Pripyat 0.45-ig kell vele várnom :-/

http://narod.ru/disk/30794816001/SGM_COP_v2.0.exe.html

Adapted location of ERs "Dark Valley". You can get it only through the story of friplee.
 Now for the goods ordered, the shopkeepers will have to wait at least one hour of time.
 Fixed a problem with the end game of the month. Previously, if you stay in the area for over a month, many timer including a timer and deposit accrued interest to stay on course and to cease to carry their own benefit.
 Produced the overall optimization script fashion.
 Improved option "dynamic thin."
 Random delivery of books on combat tactics.
 Set the number of units "Alpha" in gamedata \ configs \ mod_parameters \ mod_params.ltx.
 When pulling out the detector, by default in your right hand will lay the bolt, not a knife.
 Fixed many shortcomings of previous versions.
 The new generation range from traders.
 The ability to exit the group.
 New skins NPC.
 New mini-game.
 And other changes, which you'll learn directly in the game.

Description is not complete.

Ennyit tudok. Viszont jónak tűnik a mod, de majd ha lesz új videókarim, akkor nem fog szaggatni sem :-)

Úgy tűnik gyenge hozzá az Ati Radeon 4890 1 GB Powercolor :-/

Sziasztok.

Én írtam a magyarítást az SGM modhoz, összevágtam a nem általam készített alap CoP magyarítással.
És egyébként már van kint angol SGM v2.0 repack is, amit először nem aztán mégis sikerült működésre bírnom, és jobban fut a gépemen AF3-al és Absolute textúra pakkokkal mint az 1.7-es verzió.

Valószínűleg valamikor nekiállok és az 1.7-es magyarításomat felhasználva elkészítem a 2.0-t is ha megbizonyosodunk róla hogy végleges és stabil verzió.

http://www.megaupload.com/?d=FVC84EBD <-- SGM angol 2.0 repack v2

Scarecrow":a3m6gvg4 mondta:
mi újdonság található a 2.0ás verzióban? Azt nem tudjátok egész véletlen?

Amit észre lehet venni rögtön:
- Bekerült a Dark Valley map néhány küldetéssel, amit elvileg a fő szál teljesítése után lehet elérni egy küldetés formájában. A repack kapásból DV-n indul, de van benne egy patch ami visszarakja az eredeti kezdést.
- A detektorokhoz már akkumulátor kell hogy működjön (el lehet felejteni a nyitott detektorral való rohangálást :D), amit a berakott tradertől lehet vásárolni több félét (tartósság a különbség)
- bugjavítások, balanszolás
- nálam sokkal jobban fut mint az 1.7-es verzió, még AF3 és Absolute textúrákkal is
- Stashek átalakítva, néhány átkerült más helyre vagy eltűnt, vagy módosítva lett a tartalma (balansz)

Egyelőre ennyi, még csak Zatonban járok, de a changelist szerint még sok dolog van, de van olyan is amire annyit írt hogy majd játék közben megtapasztalja az ember

Ja és a mod stabil mint a beton, egy fagyásom nem volt még vele egy teljes napnyi játék után

Fuck yeah, jól hangzik.
Szerk.:Mindig mikor új játékot indítok bug-ot jelent.2.0 repackot hasunálom.

sziasztok! az 1.7-est próbálom letölteni a megauploadrol, hogy a magyaritással fusson, de mindig megakad/kifagy a letöltés azon az oldalon nálam, esetleg valami más oldalt nem tudtok dobni nekem, amiről lelehetne tölteni? köszi előre is a segítségeteket.

szerk.: lényegtelen a dolog mostmár, sikerült a problémát megoldanom. nagyon fullos a mod!

Vissza
Top Alul