SGM

Jó a MOD?

• Király

Szavazat: 0 0.0%
  • Elmegy szódával

• Játszható

• Rossz

• SZ*R

• Összes szavazó
    0
Ennek a modnak mennyivel komolyabb a gépigénye mint a sima játéké?

Hát, ha jól tudom csak az AtmosFear mod van benne grafikai tuning. Szóval nem sokkal nagyobb

Akkor lehet,hogy kipróbálom.
Leírást,képeket,letöltést tudsz linkelni?

Nem tudom, nem próbáltam. Talán működik, van egy módszere, de azt én nem tudom. Az SMRTER topic-ban láttam a megoldást a magyarítással, keresd meg. De én jelenleg magyarosítom a MOD-ot, úgyhogy majd ha kész lesz kiteszem ide is a letöltő linket.

Kb.: Új küldetések, új felszerelés, BlackJack minigame(!), grafikai tuning, új kalandtárgyak, frakciózás(roppant jó megoldás), új beállítási lehetőségek, stb.

Sok minden van még. Szerintem jobb, mint az SMRTER 0.41, a 0.45-től már nem lesz jobb.

hát...ezek után kipróbáltam énis. Csak nekem bugzik?
az első fenyőfa alatt, ahol az alap játékban dragunov van, itt egy gauss... felveszem, de utána a tatyóban nincs ott. akkor összevadászom a gránátvetős ak-t, a közelben egy másik bokorból. elindulok át, a skadovsk felé, nagyban megyek a hídon, látom, hogy a közepén ott egy akna. kb 3 mtéernyire megállok az aknától, erre az felrobban, és persze halál. grafikailag semmi hűdehűha nincs, ellenben a gépigény az igencsak sok. az alap cop-ot tudom full dinamikus fényeken közepes szinten játszom. ezt meg statikus fényekkel, minden minimumra húzva is szaggat. törlöm is a "P"be

azt tudom, hogy azért van ott... de ha már ott van, és felveszem, akkor az inventoryban is illene ott lennie

éppen az benne a poén, fentre ki is írja, hogy "And you now..." mittomén hogy van, de azt mondja, hogy nem kaptál semmit. Amolyan Fake Gauss az.

Kocka, tudnál adni egy működő linket, mert ha rámegyek arra a beefsite-osra, kijön egy szürke képernyő, aminek a a bal felső sarkába az van írva, hogy fagz.

Ez működött, köszi. Egyébként mennyire bugos?
A readme azt írja, telepítsek egy fixet. Az hol van?

hát... bug kérdés... az első verziók igen bugosak voltak Zaton első pár küldijébe belebuktam... aztán az 1.7es mód ami engme eddig 7x dobott ki az egész gém alatt... ami durván 80-90 óra volt... nem hozzá téve a fő szál utáni mellék küldiket és a többit...

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul