Secret trails 2

Üdv!
Még az elején járok, Foresterhez kéne visszajutnom, Yantarból. Merre induljak?

Ha megcsináltad a küldiket akkor azt hiszem beszélni kell Sakharovval ő adja meg a level changer helyét.

Kössz, bejött! Látszik, hogy olvasni is kell, nem csak térképet nézni.

Nekifutottam még egyszer ennek a modnak. Most sikerült a snorkok levadászása küldtés Pripyat-ban. Bent vagyok a szarkofágban, megcsináltam azt a küldetést, hogy nyírjam ki a törpéket viszont az a dekóder nincs ott ahol lenni kellene.
A leírás szerint a legalsó szinten, a csövekkel teli szoba egyik kis zugában kellene lenni. De a nagy büdös semmi van ott.

http://ifotki.info/8/da2dc00aea49468acaa87eb55dcf0b145f848281920969.jpg.html

Mentések, pálya újrakezdése sem segít a dolgon. Más találkozott ezzel a buggal?

igen a törpök felveszik a dekóred és megpróbálnak megbaxkodni vele, ezért kerül el máshová. Keresni kell ott lesz valahol.

Update:

BUG 1.0 ? Monolith küdetéseket csinálom. Solomonnak kellene megtalálnom egy ládát kajával Pripyatban. A helyszín megvan (guide alapján), de a doboz hiányzik valószínűleg dispawn-olt. Mit tegyek vele? Reload sem segített és azóta már megcisnáltam vagy 6-7 küldetést.
BUG 2.0 ? Folyamataosan fogy az életem egy bizonyos szintig (50% vagy 40%), pedig 3 Soul arti van rajtam, ami +400 életet ad. Ha ezeket leszedem akkor pedig simán elfogy az életem és megmurdelok. Sugárzás kizárva mert van azt csökkentő artim.

===

A mocskok. Pedig a teljes alsó szintet végig-elemlámpáztam már érte, nagy területet F-keressel. Köszi a választ. Amúgy egyre tetszetősebb a mod (második nekifutásra).

Vissza
Top Alul