Secret trails 2

VinoBob

New Member
Csatlakozás
2008.09.06.
Üzenetek
1,256
Reakció pontszám
0
637018Taynye_Tropy_2.jpg.jpg

<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RCTOXw3yJdg?version=3&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/RCTOXw3yJdg?version=3&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Letöltés (mod + google angol fordítás) :

+ gamedata.zip.001
+ gamedata.zip.002
+ gamedata.zip.003
+ gamedata.zip.004
+ gamedata.zip.005
+ gamedata.zip.006
+ gamedata.zip.007
+ gamedata.zip.008
+ gamedata.zip.009
+ gamedata.zip.0010
+ gamedata.zip.0011
+ gamedata.zip.0012
+ gamedata.zip.0013
+ gamedata.zip.0014

+ kéziköny (google angol)

Install instruckiók:

1 ) SHOC install
2 ) 1.4 patch install
3 ) Mod kicsomagol
4) Gamedata mappát másol, és a játék főkönyvtárába beilleszt
5 ) A játék főkönyvtárában fsgame.ltx fájl átír
6 ) az indítóhoz -nointro kapcsoló hozzáad
7 ) Indít, örül

fsgame.ltx átírás : notepadban megnyit, $game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata\ sorban a false érteket true-ra átír, ment

nointro kapcsoló hozzáadás : A játék parancsikonjára az asztalon jobb klikk, tulajdonságok kiválaszt, a cél: mezőben lévő szöveg végére egy szóközt nyom, és -nointro odaír, OK gomb megnyom.

sspok011512030335deadci.jpg

Ez a hacuka csak engem emlékeztet a nanosuitra ?

Igen. Én találkoztam valamelyik korábbi modban is már ezzel,és ha jól emlékszem,artifact nélkül is pl. igen jól lehetett kitartóan és gyorsan futni vele,valamint kevésbé sebeződtél!

Ezt a Secret Trails 2 modot hogyan kellene életre hívni? Megfelelő számú patch felrakva, parancsikon tulajdonságaihoz a kívánt adat beírva, gamedata könyvtár bemásolva, de nem működik, úgyanúgy az alap játékot hozza be (csak nincs intro).

Amúgy a fordításnak és a hotfixnek ugyanaz a linkje (ua a file). Ez direkt van?

Szerkesztettem az első hsz-t ott megtalálod a választ.

Amúgy a fordításnak és a hotfixnek ugyanaz a linkje (ua a file). Ez direkt van?

Nem, rosszul linkeltem, köszi h szóltál, javítottam.

Múködik köszönöm. :)

A mangrove gyökér ott van a sziklák alatt (be kell kúszni érte), ahol a malacok pirickálnak, ha még fennáll a korábbi kérdés. Bár biológiailag kicsit fail, hogy mocsaras tengerparti növény Ukrajna északi részén... :D

Amúgy nem rossz mod. Jó, hogy a hullák 1/3-tól még ruházatot is lehet szerezni. A vaddisznók nagyon sokáig üldöznek, ha egyszer kiszúrtak. Érdekesen oldották meg a zenéket, amikor valami eseményhez kapcsolódóan szólal meg (Eldorado feeling a tudós kisérésekor.)
Most vagyok Yantarban (kicsit össze-vissza ugrál hősünk a pályák között a történetben ami enyhén zavaró). Rejtekhelyeket még nem láttam, lehet nincsennek is benne? Sakharovnál Woman In Love szól a rádióból. Ezen kicsit bef_stam! :D

Nincs mit szivesen.

Az a növény nem mangrove hanem mandragora. Bár ha mangrove lenne, azon se lepődnék meg azután, hogy itt egy vízzel teli barlangban neonzöld átlátszó kutyák futkosnak. Megtaláltam később a kézikönyvben, csak ctrl+f-et kellett volna nyomni, de elsőre nem jutott eszembe. Van mág pár ilyen benne, amikor ezt kellett használnom, a game design elég amatőr és egyszerű, de cserébe legalább ritkán crashel és valamennyire élvezhető, annak ellenére, hogy nagyon kevés benne az ackió (idáig).

A stashek gyakoriságát az AMK opciókban lehet beállítani, én vanillán hagytam, nem is adott idáig egyet se, igaz csak zombikat öltem. Ami rosszabb, hogy nem is nagyon van hova pakolni, így hamar megtelik a zsák és nem igen tudsz haladni.

UPDATE: Azért Pripyatban elég lehetetlen megcsinálni a kereskedő küldetését az elvesztett felszerelés nélkül. :? Kinyírni 5-6 snorkot pisztollyal még megy, de ott egy kiméra és az ellen komoly fegyverzet meg ruha nélkül esélyem sincs. Neked sikerült már esetleg abszolválni azt a küldetést VinoBob? (Amúgy az egész város anomáliákkal és mutánsokkal van tele.)

Valóban, félreolvastam a növény nevét. Amúgy a fordítás borzalmas (nyelvtan egyes). Lehet, hogy gyenge német tudásommal is jobb lenne olvasni a német szöveget. Nagyon össze-vissza szórendet használtak, bonyolultabb megérteni (kb tükörfordítás, meg amit a szótár először kidobott találatnak a szavakra).
Ahogy a guide alapján néztem lehet, hogy a későbbiek folyamán is inkább csak zombik meg mutánsok ellen megy majd a fight, mert képeken még monolitos karakterek is semlegesek voltak. Markerzöld kutyákon én is néztem, hogy mi a franc. Biztos az anomáliák miatt voltak olyanok.
Stash-eket hagyom az eredeti beállításom. Ruha, lőszer és fegyver akad elegendő.
Ami zavaró, hogy esetleges találatoknál, sebesüléseknél emberünk úgy pörög horizontálisan, vertikálisan, mint aki egy jó nagy pofont kapott. Nem értem minek kellett így belerakni ezt.

Kiméra nekem nem volt ott. Lehet máshonnét tapadt rád, szerintem menj oda más úton. Én úgy csináltam meg, hogy csak headshotra mentem a snorkoknál amikor lenyugodtak, és ha eltaláltam egyet mentettem és elmenekültem. Visszamentem leszedtem egyet és így tovább, de valóban egy hülye küldetés. Visszamenetelnél is igyekezni kell, mert ott meg vérszopók lesznek, még a buszba is bemarnak, és kinyírják a monolit csávót és akkor továbbteleportálni sem tudsz. Én ott sprinteltem a buszba és olvasás nélkül végignyomtam a szöveget. Ez van, amatőr tervezési hibákkal van tele a mod, de legalább az SDKhoz értenek valamit.

Vinobob!
Nem szeretnélek sürgetni, mert teljesen új vagyok itt, de ugye nem felejtkeztél el a feltöltésekről? Vagy nem ide küldted? A fordítás angolra, vagy magyarra van?Mert ha nem magyar, akkor ne fáradj...
Előre is köszi!
Dodopek

Hali !

Ahogy ígértem szerkesztettem nem sokkal a pm-ed után az első hszt, így onnét továbbra is tölthető, a telepítési infok is ott. A mod google translatorral lett fordítva angolra, magyar tudomásom szerint nincs belőle.

Köszönöm! Én vagyok a hibás, nem az első hsz-t néztem...

Hali!
A talált fegyvereket nem tudom használni, nem lehet velük lőni, hiába javíttatom meg őket. Ez egy bug vagy egy koncepció eredménye? Szegényes angol tudásommal nem találtam rá magyarázatot/megoldást. Valaki segítene?

próbáld meg a pisztolyhoz való töltényt dupla kattintással, vagy jobb klikk és ott valami módon feldobni az övedre, aztán tárazz újra. (csak tipp, mert divatos manapság minden modban)

Azt megnézted, hogy milyen módban van ? (A,3,1,0?)

Megpróbáltam kirakni az övemre a töltényt de nem lehet. Egyébként a pisztolyokat engedi használni, csak a géppisztolyoknál van probléma, akár hullánál találok, akár veszek valakitől pénzért, nem tudom elsütni. Vinobob: nem tudom mire gondolsz, az általad linkelt gamedatat raktam fel, semmi mást, nem állítottam át semmit, ahogy beállította magát, úgy fut. Pontosítanál? Köszi

nézd meg a beállításoknál melyik billenytűre van bindelve a change fire mode aztán nyomogasd azt párszor közbe meg próbálgasd a lövést azt rájössz

Vissza
Top Alul