Saját konfiguráció

Ez csak annyit jelent, hogy mindenki a tapasztalatai szerint vesz gépet és ha nekem lenne ennyi pénzem, ilyet vennék (ha akarnék venni), és nem mást. De ezek olyan viták, mint amik a másik két topicban mennek (ATI vagy nVidia, stb...).

már aki, de hát ha egy új cucc jelenik meg azt hogyan tapasztalhatom hogy jó? max. a tesztekből szűrhetek le valamit meg a marketingből, szerintem itt nem csak nvidia ati meg miegymásról volt szó hanem a konfigról és arról, hogy balgaságot beszéltél. ennyi....

egy márkát? nane...hogyan lehet úgy tapasztalni ha azt mondod, hogy csak intelt nyúztál, eccer - kéccer meg mondjuk láttál egy pici amd-t, de tartósan nem is használtad azt. Amúgy nyugodtan fenntarthadtod, amit írtál, de véleményem szerint hülyeség ezt meg én tartanám fent. Bár igazad lehet a tapaszatalati dologgal kapcsolatban, én azt tapasztalom, hogy napjainkban már mindenki ért magához a számítástechnikához a nyomtatott áramkörtechnikához, pedig sajnos ez nagyon nincs így.

akkor én is:

nekem volt amd-m is 3 évig , akkor pont fordítva volt , (athlon 64 3000+ ) , no az verte haver akárhány ghz-s p4-ét , meg ugyebár a 64bit , amit p4 nemtudott . most viszon az intel jobb , igaz , ami Widra mondott , abban nagy igazság van , mert ha olcsón kell nem olyan gány gép akkor én is amd-t választanák , éshát igen , ma már az öregothonban lévők is neten intézik azokat a kevés ügyeiket :)

hát ezért az nem igaz h a p4-gyesek nem tudták a 64 bites rendszereket ugyanis "Intel® Pentium® 4 Processor 521"-től kezdve már támogatja a 64bites rendszerekt a proci. igaz vannak kivételek pl amiknek a száma "J" vle van ellátva de a többi mind támogatja.

igen , de akkor p4-ből nem volt olyan ...

venni akarok 2 gb RAM-ot a gépembe..... (2 gb-s és 800mhz-s DDR2, CSX RAM kéne)
nem tudja valaki hogy Szegeden hol kaphatok olcsón ilyen RAM-ot?? (keresem googlen a a szegedi üzleteket de amiket találtam drágák) csak mert ahogy elnézem a RAM árak emelkedtek az utóbbi időben....
és még lehet hogy mikrofonos fejhallgatót is veszek és abból olyan kéne aminek elsősorban jó a mikrofonja tehát ezt úgy értem ha beszélek bele akkor az a személy akinek beszélyek az rendesen halljon... milyen típust ajánlotok???

bird pc , ott nyáron vettem 4500-ért 1gb-t , fejhalgatóból genius vagy logitech , annka a mikrofona is jó meg a füles része is .

az is jó de ez 200Ft-vel olcsóbb :D
na félretéve a poént
Sajnos a mikrofonos rész nem bírta a hajtogatást, ezért 1 éve meg kellett javítanom.
hát :S hang az bizti hogy jobb de nekem elég ez is
azért köszy

igen én is elolvastam a kommenteket , hát elég xar cucc lett belőle , én anno 5 ropiért vettem ilyet , de sajnos elhasználódott , aztán később rájöttem , hogy mink nekem ilyen mikrofonos csoda , szal vettem genius hp live 04-et , utána meg egy 1000ft-s noném mikrofonossat :D .

na de teljesen megfelelő RAMot nem találtam kingmaxot nézem 2gb 800mhz DDR2 csak nekem CSX ramom van ugyanezekkel a paraméterekkel szerintetek jó működne kétféle rammal a gép?

hát sztem próbáld meg ugyanolyan ramot venni CSXen van hűtés is ha jól tom a kingmaxon még nem nagyon láttam inkább vegyél CSX-et. Vagy ad el a CS-et és vegyél két db egy fajta mákájú ramot vagy 1db 4GB-st. Jah a időzítések is megegyeztek?? Mert akkor megpróbálhatod ha nem akkor inkább ne mert lefogja az egyik a másikat láttam már ilyet

2 külön márkájú ramot nem érdemes , meg nem 5000mhz-n járatod a mamóriáidat szóval jólessz neked a kingmax is , veszel 2db 2gb 800mhz- kingmaxot oszt csá

de az időzítést meg ha az mhz is jól be van állítva a biosban akkor mindkettőnek működnie kéne..
ugye időzítést lehet állítania biosban???

hát az attól függ h van e olyan időzítés ami mind 2 nél van de ha nincs akkor vegyél 2db kingmaxot ha jó vagy a mostani ramodhoz ugyan olyat és akkor jó

végülis meg lehet próbálni amúgy is ,de azután érdemes lefuttatni a memtest 86 nevű progit , ha az nem talál hibát akkor szerencsés vagy :) .

Vissza
Top Alul