Sablonok

Nem lehetne visszahozni a régi smile-okat és a mostanikat törölni, pár elég bosszantóan néz ki -.-

Az újak amik hozzá lettek adva nem tetszenek. Érti?

De én nem adtam hozzá újakat. Ha most valamit felfedeztél, az már a kezdet kezdete óta ott van.

hispan1":2k2mp1z4 mondta:
De én nem adtam hozzá újakat. Ha most valamit felfedeztél, az már a kezdet kezdete óta ott van.

:D :) :( :o :shock: :? :lol: :x :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow:

Ez nem volt a régi fórumban :roll:

hispan1":2o8mxlc0 mondta:
Régire gondolsz, mint az SG-s?

Jezusom ennél hogy mondjam egyértelműbben... a SG-s tetszik, az újak nem, alább linkeltem O_o

ps.: ez most a pszichologiai hadviselésed része?

Nem, csak nem értettem. De most már értem. Annyit tudok tenni, hogy ha van időd, akkor az összest, ami SG-s és neked tetszik, elmented egy archívumba én meg bevarázsolom ide.

hispan1":3gawqz7w mondta:
Nem, csak nem értettem. De most már értem. Annyit tudok tenni, hogy ha van időd, akkor az összest, ami SG-s és neked tetszik, elmented egy archívumba én meg bevarázsolom ide.

Meglesz, este megy a mail.

Mail ment!

Más: az miért jó, hogy percre pontosan kiírja mikor csatlakoztál?

Ezt a fórum készítőitől kéne megkérdezni, de nekem ezzel nincs gondom. Levelet még nem kaptam meg.

taps
meghajol

ps.: alapértelmezettre tudom valahogy állítani?
ps2.: csatlakozás pontos ideje... ?

Még nem tudom, hogyan lehet rendezni az ikonokat, de rá fogok jönni.
Csatlakozás ideje szerintem jó így, nekem tetszik ez a pontos meghatározás, másrészről a php függvény időkódjába kéne belenyúlni, hogy módosítsam és ennyire messze nem értek a php-hez.

Vissza
Top Alul