S.T.A.L.K.G.U.S.

Milyen stílusú legyen a játék?

• 2D Tile-Based RTS (Warcraft/Starcraft)

Szavazat: 0 0.0%
  • 2D Tile-Based RPG (Albion)

• Valami más

• Összes szavazó
    0
Épp ma akartam beírni hogy mi a helyzet :)
A projekt él én viszont kevésbé :D El vagyok látva feladattal rendesen, szokásos év végi rush hogy meglegyenek a határidők, ráadásul keződik az egyetemeken a zh meg lassan a vizsgaidőszak és azok a cimboráim akik azt hiszik hogy mivel láttam már egyetemet belülről ezért bizonyára értek mindenhez most megtalálnak és segítséget kérn.... követelnek :D
Szóval, szerintem csak az ünnepek alatt tudok nekilátni, eddig nem sokat tudtam vele foglalkozni, csak a menüt meg az indítást reszeltem, jelenleg úgy fog kinézni hogy két részre lesz osztva rpg és rts szempontjából és külün-külön lehet menüből indítani, az rts része olyan lesz stílusban mint a starcraft, az rpg meg ahogy a videókon látszódot, lesz pda, backpack, meg még egy két dolog, megpróbálom minél közelebb hozni a stalkerhez. Az rts címének úgy adja magát hogy "Battle of Fractions" :) az rpg-nek egynelőre az a címe hogy rpg_title_goes_here :) btw ha valakinek van ötlete valamelyik címre írja ide le :)
Mind kettőt párhuzamosan csinálom de az rpg-t tekintem prioritásnak mivel arra jött több szavazat.
Hát ennyi, ha lesz valami majd jelentkezem, addig is akit érdekel és van valami ötlete bátran ossza meg :)

Sajnos van pár rossz hírem a projekttel kapcsolatban :(
Idén már nem lesz belőle kézzelfogható dolog rajtam kívül álló okok miatt és egyenlőre nem tudom megmondani hogy mikor tudom folytatni. Nem akarok senkit terhelni a gondjaimmal csak a miértre a válasz: úgy volt hogy az ünnepek alatt neki tudok látni de lehet hogy carpalis alagútszindrómám van és amíg ez ki nem derül addig sínbe kell rakni a kezeimet és mivel számítógép-agy interfészem nincs, a hangfelismerés rémálom a lábujjaim meg elég ügyefogyottak gépeléshez ezért nem nagyon leszek gép előtt :) Szerettem volna legalább egy kis nyomkodható verziót publikálni de sajnos nem fog összejönni. Az elkövetkező hetekben lehet hogy ide a fórumra sem tudok jönni vagy csak nagyon ritkán úgyhogy most itt ez évre el is köszönök mindenkitől :)

Jó karácsonyozást, bejgli-szaloncukor-gesztenyepüré fogyasztást és BUÉK !!! :)
:karacsonyfa:

Köszi! Sajnos nem lett jobb és lehet hogy kapok szteroid szurit a csuklómba amitől olyan lesz az alkarom mint Schwarzeneggernek 20 évvel ezelőtt hehehe
vagy nem :) de azért remélem a projektet hamarosan folytatni tudom :)
BÚÉK!

Jajj, rég írtam ide, most pótlok :)
A rossz hír hogy munkaügyletek miatt a szeretett masinámtól 200km távolságban vagyok és ez még legalább egy hónapig így lesz ezért a projekt áll :( hát na... az egyszemélyes közösségi projektek ilyenek fogatlan
A jó hír hogy iOS-re is tudok fordítani így akinek valamilyen iKütyüje van az is tolhatja, ha akarja :) persze miután fordítottam :wink:
Jericho: izom-tibor nem leszek egyhamar mert a kezemet műteni kell de akarja a fene, viszont a lustaság miatti leállást is lehet mire fogni aztán még a műtét előtt csinálok egy műkezet hogyha valami rossz sül el legyen mihez nyúlni, legyen valami kézszenlétben fogatlan

Vissza
Top Alul