S.T.A.L.K.E.R.: Way of the Wolf

Érdemes a moddb oldalán a "track this mod"-ra rá kattintani! :D Szerk.: Ha valaki inkább magyarul (kicsit késve) szeretné olvasgatni róla a híreket most belinkelném megint a modzone oldalt.Gyakran jelennek meg rajta S.T.A.L.K.E.R.-es mod-ok ismertetői is!

Hm egyszerre várom ezt a módot, és a stalker 2 őt már öli az idegeim.
Amúgy a korábbi részekhez nincsenek ehhez hasonló módok??
Ilyesmire gondolok, hogy új szereplővel kell menni, és megváltozik a történet.
Mint ahogy ebben az esetben is.

Sajnos nem ismerem ezt a modot, hallottam már róla anno, de kicsit tartottam tőle, hogy gyatra az angolom :D és így nem próbáltam ki, majd feledésbe is merült számomra.. Most viszont akkor megnézem. Kösz i szépen.

A stalker way of the wolf pripyathoz való mod??

előfordul, de azért annyit hozzá tennék, hogy a pluginokkal semmi gond nincs, csupán nem tudták kitől kérjenek segítséget, vagy nem is akarták annyira... ráadásul a cop sdk meg 100x stabilabb és jobb mint a régiek, tehát itt inkább az a baj, hogy nincs elég tapasztalat, mintsem rossz tool-ok. ilyenkor jön elő a róka vs szőlőfürt mese.

mindenesetre felajánlottam nekik segítséget, ha tényleg akarják folytatni, akkor menni fog.

Kb mikorra várható a mejelenése? 8)

Épp most ugrottam neki 2. -jára a copnak.Sajnos a Kékhalál nem érte be az oprendszerrel anno.
A mentéseket is magával vitte a digitális temetőbe azon a szörnyű estén :roll: . Áldásos ha van másik particiód is a winyón a játékmentéseknek. :|

Madness : Remeek :roll: . Pedig jó lett volna.Esetleg nincs még ilyen sztorialapú mod vmelyik stalkerhez? Lehet átsiklottam pár felett... :| (Priboi Story , soljanka, Lost world Reguital-t ismerem eddig)

nem túl gyakori az ilyen, szerintem kb le is írtad őket :D legfeljebb kisebb küldiket szoktak még beletenni

Vissza
Top Alul