S.T.A.L.K.E.R The Zone(alternatív stalker 2 story)

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

Tetszene ha ilyen lenne?

• igen

Szavazat: 0 0.0%
  • nem

• a végén túlságosan is elrugaszkodtál a zónától

• Összes szavazó
    0
A

Anonymous

A történet ott kezdődne h strelok ugye beleegyezik a C-Consciousness(a továbbiakban CC)
által felkínált lehetőségbe miszerint segít helyrehozni a hibát ami a noszférában keletkezett.
Ám a CC bármilyen próbálkozása kudarcba fullad és a kísérletek balul sülnek el.
Strelokot a kísérletek teljesen megváltoztatják.Teljesen megőrül és különös mutálódások kezdődnek a szervezetébe.
A CC sokadik sikertelen próbálkozására azonban hirtelen a zóna állapota a lehető legrosszabra fordul és 1 váratlan kitörés a zónában lévő összes emberi és állati élőlényt elpusztít és mutánsá változtatja.
Strelok ekkor kicsúszik a CC irányítása alól és Strelok átveszi a monolit frakció felle az uralmat és a CC kutatásaiból fakadó tudással el érik hogy a kitörések minél jobban tágítsák a zónát.
A zónában lassan a frakciók újra magukhoz térnek és immár egyesült erővel próbálják megálítani a zóna terjedését amit strelok okozott de mivel senkinek sincs fogalma arról h mi vagy ki okozza ezt így expedíciókat indítottak a zóna közepe felé ám ezzel strelok csapdájába estek aki a stalkereket teljesen megbolondítva átálította a monolitok újra rendeződő frakciójába.
Viszont a stalkerek dolgát az is nehezítette h az ukrán hadsereg nem volt hajlandó békét kötni és kutakodni kezdtek h mi van a háttérben.
A zóna aztán már oroszországra is kiterjedt a világ nem tudott segíteni ugyanis senki se ismerte a zónát ezért nagyon lassú kutatások előzték meg mire az ensz közbe lépett.
Közben a Zónában megjelent egy nagyon erős és titokzatos frakció a Deadliest Project(lásd az én frakcióm topicban leírtak alpján) akiknek a céljuk mindenki előtt titokban maradt ám senkivel se áltak háborúban a monolitok és az ukrán hadsereg kivételével.
A céljuk valójában a CC kutatásaival egy olyan hadigépezet létrehozása amely akár a világ uralmat is lehetővé tezsi tiltott ember kísérletek és kutatások folytak a tikos laborokban.
Az ensz erői tehetetlenek voltak a ellenük tehát be kellet lépniük a zóna uralmáért való harcba.
A zóna ahogy terjedt úgy váltak újj területek bejárhatóvá.
Bár a DP céljai a monolitokkal ellenszenves volt mégsem vonták bele az egyébként semleges stalkerokat se.
Akik ezáltal gyanakodni kezdtek és ők is kutakodtak míg arra jutottak h kilépnek a semlegesség árnyékából egyetlen egy túlélési lehetőségük csak akkor van ha harcolnak a zónáért.
Viszont még mindig nem volt oylan frakció akinek céljai strelok megállítása lett volna.
2018 amikor a helyzet már kezdett nagyon súlyossá válni és a kitörések szinte óránkénti jellegel fordultak elő akkor történt hoyg 1 nagyobb létszámú duty csapat megpróbálta kideríteni a DP yantari bázisának a jelentőségét.
A yantarig még eljutottak azonban ott újra elviselhetetlen volt a pszi sugárzás ami azt jelentette h valaki beíndította a brain scorchert újra.
Ez a bizonyos osztag aminek a fedőneve P90-volt bejutott a DP bázisra ám ott a legutóbbi kitörés alkalmával megsérült sugárzásvédő falakon átjutó sugárzás a teljes személyzetet zombivá változtatta a P90-nek sikerül több információt si ellopnia amiben benne voltak a titkos kísérletek is.
De amikor már épp a yantarból ki értek volna különös dolgokat láttak emberszerűám mégis szrörnynek kinéző katonákat.
A P90 ezután a rádiós jelentés után teljesen eltűnt viszont nem ezek a katonák ölték meg őket hanem egyszerűen eltűntek.
Feltételezések szerint a téranomália legújjab és legveszélyesebbikével találkoztak amiben benn ragadhattak ám ez csak korai feltételezés.
Viszont a dutynak már volt fogalma a DP mivoltáról és céljairól sőt az is kiderült h egy bizonyos ország hadserege akik titokba jöttek a zónába.
Ekközbe a monolitok barrikádja ami elzárja a zóna megnyílt részeitől a többi frakciót gyengülni látszik és 2020-ba már a szarkofágba is bejutottak a stalkerek de ott semmi lényeges információt nem találtak. Ezután a monolit frakció eltúnt és senki se látta őket egészen addig amíg a zóna nem tört ki.
Sőt a 2021-es kitörés alkalmával a P90-es osztag rádiós jeleit is befogták a radarok ám helyszínét képtelenség volt behatárolni nem sokkal késsőbb a monolit frakció is újra megjelent a zónában.
Ekkora a tudósok rájöttek hoyg a zóna minden kitöréskor egy teljes tér és időbeli dimenzionális síkon siklik át ami hatására a külvilág szinte tudomást se szerez a zónáról ugyanis a zóna állandó dimenzióváltakozása végül 1 oylan mértékű csapdához vezet ami az egész világot bekebelezi majd.

nem rossz de azért maradjunk inkább valóságos talajon (esetleg nem írnál még 1 történetet 8valami alternatív szálat )

Nem tudom még gondolkozok rajta ezt is viszonylag kicsit összedobtam de hát este már fáradt voltam a végét simán le lehet hagyni az nekem se tetszene csak azét írtam oda mert időközbe érekesnek találtam.

Nekem tetszene ha a 2es még korábban játszódna, úgy 2-3 évvel a zóna megjelenése után, egy kezdő stalker bőrében járnánk a zónát és a külvilágot is és nem lenne semmilyen főküldetés csak h pénzt szerezzünk, mint minden átlagos stalker. Nem lenne olyan veszélyes egész addig amíg meg nem jelenik a wishgranter ami teljesen átváltoztatja a zónát teletűzdeli anomáliákkal és agresszívabbá teszi a mutánsokat. És rengeteg stalkert vonz és az emberünket felkérik az egyik wishgranterhez induló csapat vezetésére aminek a megszervezéséhez fel kellene használni a megszerzett kapcsolatokat így pl. ha az A frakcióval vagyunk jóban jobb felszerelést szerezhetünk, de a veszélyesebb úton kell mennünk. Míg a B-től megkapjuk a psi-protectort, de rosszabb felszerelést. És az A frakció lehetne a Duty-k ősapja akik vmikor önkéntes katonák voltak és a zónában felállított posztokon őrködtek. A B lehetne a nemzetközi kutatócsoportra vigyázó zsoldosok frakciója, akik a tudósoktól átvett ideológiákat hirdetik, mint a zóna szabadsága - azaz ők lennének a Freedom alapítói.

Megkérdezhetem ki volt az az 1 aki az igenre szavazott?

Nekem viszont sok lenne ha megint visszafele haldnánk.
Előre kell hakladni a történetben aztán jöhet majd 1 flashback-os kieg :D

Murder3 ez nagyonjó volt. Csak azszorulna javításra hogy ahogy a Monolit frakció eltünik meg visszajön, az olyan pózt sugároz magábol mintha gyengék lennének.

Vélemény: Olyan lehetne benne, hogy igazad van, a Stalkerek eljutottak a Szarkofágba, és egy a dimenzionális időcsík (bocsánat de ezt annyira nemértettem :oops: ) őket nyelte volna el és nem a Monolitot.De az király volt hogy a Monolit vezetője lettünk. hmm

GTC376: Köszi szépen a dícséretet. :D nagyon jól esik :oops:

a monolitok eltünésében épp az lenne a pláne hogy egyik napról a másikra eltünnének és majd 1 kitörés alkalmával jelenéne kújra meg.
ezzel a sztoryban több lehetőség mármint sokkal nagyobb relytély lehet a monolitok és a kitörések meg az újj mutánsok megjelenése közt.

a dimenzionális időcsíkot azt úgy gondoltam nyilván hogy lényegében egyik dimenzióból a másikba megy át nagyon kis idő alatt és roncsolja is az.
Lényegében ez elvileg a féktelen káoszhoz vezetne.
De ezt már csak 1 alternatív vég ként gondoltam mert lenne még ötletem máshogy lezárni az általam írt történetet csak akkor abban a pillanatba ezt éreztem jónak.

Az a léyneg hogy végig homály fedje a zóna valódi mivoltát szóval még strelok is kutatja azt.
meg mindenki.
Minél misztikusabb elemek vannak a háttérbe bújtatva tudományos magyarázattal annál érdekesebb a történet.
én legalábbis efelé mentem el. :D

felhívnám a fiygelmet pár mondatomra ami fontos:
na kivesz észre összefüggést?
De amikor már épp a yantarból ki értek volna különös dolgokat láttak emberszerűám mégis szörnynek kinéző katonákat.
A P90 ezután a rádiós jelentés után teljesen eltűnt viszont nem ezek a katonák ölték meg őket hanem egyszerűen eltűntek.

Ezután a monolit frakció eltúnt és senki se látta őket egészen addig amíg a zóna nem tört ki.
Sőt a 2021-es kitörés alkalmával a P90-es osztag rádiós jeleit is befogták a radarok ám helyszínét képtelenség volt behatárolni nem sokkal késsőbb a monolit frakció is újra megjelent a zónában.

Murder3 ne vedd sértésnek, de ez a téma inkább novelláknak, teljes írásoknak, nem pedig ötleteknek van nyitva. Ha elolvasod a többi történetet, akkor majd meglátod, mire gondolok.

Mért nem lehet iylen alternatív történeteket ide írni?
Mert ez nem ötlett csak alternatív történet a foyltatásnak vagy bármiylen stalkerrel kapcsolatos témának. Meg a nevében is ott van hogy alternatív. Meg máshova nem tudom írni vagy nyissak neki az 'én zónám' nevű topikba 1 topikot?

GTC376 eltaláltad :D

Vissza
Top Alul